Prime Minister's Office
Netherlands Prime Minister Mark Rutte congratulates PM Narendra Modi on his re-election
The leaders underlined the special and valued relationship between India and the Netherlands
PM Modi reaffirms his commitment to further strengthen the bilateral ties
05 JUN 2024 10:12PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from H.E. Mr Mark Rutte, Prime Minister of the Netherlands.
PM Rutte congratulated PM Modi for success in the elections and extended best wishes for a historic third term.
PM thanked PM Rutte for his warm wishes and conveyed his appreciation for his personal interest in furthering the close relations between the two countries.
The leaders underlined the special and valued relationship between India and the Netherlands.
PM reaffirmed his commitment to continue to work for further strengthening the bilateral ties for the benefit of the people of the two countries.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মীখলদা অমুক হন্না মাইপাক্লকপদা নেদরলেন্দসকী প্রধান মন্ত্রী মার্ক রুতনা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ভারত অমসুং নেদরলেন্দসকী মরক্তা লৈনরিবা অখন্নবা অমসুং মমল য়াম্লবা মরী লুচিংবা অনিনা খন্নখি
লৈবাক অনিগী মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা মহাক্কী থাজবা অমুক হন্না পীখি
05 JUN 2024 10:12PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেদরলেন্দসকী প্রধান মন্ত্রী মার্ক রুত্তগী তেলিফোন কোল অমা লাকখ্রে।
মীখলদা মাইপাকপগীদমক নেদরলেন্দসকী প্রধান মন্ত্রী মার্ক রুতনা প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখিঅমসুং পুৱারি ওইরবা অহুমশুবা তার্মগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীখি।
মহাক্কী য়াইফ-পাউজেলগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা নেদরলেন্দসকী প্রধান মন্ত্রী মার্ক রুত থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং লৈবাক অনিগী মরীশিং মখা তানা ফগৎহন্নবা মহাক মশানা থৱায় য়াওনা হোৎনবগীদমক মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখি।
লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা অখন্নবা অমসুং মমল য়াম্লবা মরী লুচিংবশিংনা খন্নখি।
লৈবাক অনিগী মীয়াম কান্নবা ফংনবা নাকল অনিগী মরীশিং মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা থবক তৌনবা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা মহাক্কী থাজবা অমুক হন্না পীখি।