Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi lauds wide range of community efforts to protect elephants
Elephants are linked to our culture and history: Prime Minister
12 AUG 2024 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated wide range of community efforts to protect elephants on the occasion of World Elephant Day. Shri Modi also reiterated commitment to provide everything possible to ensure elephants get a conducive habitat where they can thrive.
The Prime Minister also highlighted the elephants value and their importance to our culture and history. He has expressed appreciation the rise in elephants numbers over the years.
The Prime Minister posted on X;
“World Elephant Day is an occasion to appreciate the wide range of community efforts to protect elephants. At the same time, we reaffirm our commitment to doing everything possible to ensure elephants get a conducive habitat where they can thrive. For us in India, the elephant is linked to our culture and history, too. And it’s gladdening that over the last few years, their numbers have been on the rise.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শমুশিং ঙাকশেন্নবা মীয়াম্না লৌখৎলিবা খোঙথাং কয়াবু শীংথাখ্রে
শমু হায়বা অসি ঐখোয়গী নাৎ অমদি পুৱারীগা মরী লৈনৈ: প্রধান মন্ত্রী
12 AUG 2024 9:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী শমুগী নুমিৎনা লাকপদা শমুশিংবু ঙাকশেন্নবা মীয়াম্না লৌখৎলিবা খোঙথাং কয়ামরুমবু শীংথাখ্রে। শমুশিংনা হিংবা ঙম্নবা মখোয়গী কন্দ্যুসিব হেবিতেত অমা ফংনবগীদমক পাংবা য়াবা পুম্বমক পাংনবগী ফিরেপ শ্রী মোদীনা অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ঐখোয়গী নাৎ অমসুং পুৱারীদা শমুগী লৈরিবা ভেল্যু অমসুং মরু ওইবা অদুসু থমখি। মহাক্না চহি খরা অসিদা শমুশিংগী মশিং হেনগৎলকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“মালেমগী শমুগী নুমিৎ অসি শমুশিংবু ঙাকশেন্নবা মীয়াম্না লৌখৎলিবা খোঙথাং কয়াবু শীংথানবগী থৌরম অমনি। মসিগা ইরোইননা ঐখোয়না শমুশিংনা হিংবা ঙম্নবা মখোয়গী কন্দ্যুসিব হেবিতেত অমা ফংনবগীদমক পাংবা য়াবা পুম্বমক পাংনবা অমুক হন্না ফোংদোকচরি। ভারত্তদি ঐখোয়গীদমক শমু অসি ঐখোয়গী নাৎ অমসুং পুৱারীগসু মরী লৈনৈ। অমসুং হৌখিবা চহি খরা আসিদা মখোয়গী মশিং হেনগৎলকপা উবা ফংবা অসি নুংঙাইবা পোকই।”