Prime Minister's Office
Prime Minister highlights potential for bilateral technology cooperation in conversation with Elon Musk
18 APR 2025 1:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi engaged in a constructive conversation today with Mr. Elon Musk, delving into a range of issues of mutual interest. The discussion revisited topics covered during their meeting in Washington DC earlier this year, underscoring the shared vision for technological advancement.
The Prime Minister highlighted the immense potential for collaboration between India and the United States in the domains of technology and innovation. He reaffirmed India's steadfast commitment to advancing partnerships in these areas.
He wrote in a post on X:
“Spoke to @elonmusk and talked about various issues, including the topics we covered during our meeting in Washington DC earlier this year. We discussed the immense potential for collaboration in the areas of technology and innovation. India remains committed to advancing our partnerships with the US in these domains.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইলন মক্সগা ৱারি শানবদা লৈবাক অনি তেক্নোলোজিগী মতেং পীনবগী খুদোংচাবশিংগী মতাংদা ফোঙদোকখ্রে
18 APR 2025 1:07PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইলন মক্সগা ৱারি শানখ্রে, নাকল অনিমক্না পাম্বা তোঙান তোঙানবা ৱাফমশিং খন্নখ্রে। তেক্নোলোজি খুমাংচাউশিন্নবা ৱাফম মরুওইনা থমদুনা চহি অসিগী অঙনবা শরুক্ত ৱাশিংতন দি.সিদা মখোয় উনবদা খন্নখিবা ৱাফমশিং অমুক হন্না খন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি তেক্নোলোজি অমসুং ইন্নোবেসনগী হিরমশিংদা ভারত অমসুং য়ুনাইতেদ স্তেৎকী মরক্ত পুন্না থবক তৌমিন্নবা খুদোংচাবা কয়া লৈরি। হায়রিবা হিরমশিং অসিদা পুন্না থবক তৌমিন্নবা খুমাংচাউশিন্নবা ভারতনা পীরিবা থাজবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না থমখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“চহি অসিগী অঙনবা শরুক্ত ঐখোয় ৱাশিংতন দি.সিদা উনবদা ঐখোয়না খন্নখিবা হিরমশিং য়াওনা, তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা @elonmusk গা ৱারি শানরে। তেক্নোলোজি অমসুং ইন্নোবেসনগী হিরমশিংদা পুন্না থবক তৌমিন্নবা খুদোংচাবা কয়া লৈরিবা অদু ঐখোয়না খন্নরে। হায়রিবা হিরমশিং অসিদা য়ু.এসগা লোয়ননা ঐখোয়না পুন্না থবক তৌমিন্নবা খুমাংচাউশিন্নবা ভারতনা থাজবা থম্লি”।