Prime Minister's Office
PM greets people on Easter
01 APR 2018 11:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Easter.
“Happy Easter! I hope this special day strengthens the bonds of unity, peace and brotherhood. May the noble thoughts and ideals of Lord Christ motivate people to serve and bring a positive difference to society”, the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইষ্টাৰ উপলক্ষে দেশবাসীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
01 APR 2018 11:46AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইষ্টাৰ উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “শুভ ইষ্টাৰ! এই বিশেষ দিনটোৱে ঐক্য, শান্তি আৰু ভাতৃত্ববোধৰ এনাজৰীডাল কটকটীয়া কৰিব বুলি মই আশাবাদী। ভগবান যীশুখ্ৰীষ্ট্ৰৰ বিনয়ী চিন্তাধাৰা আৰু আদৰ্শই সমাজৰ লোকসকলক সেৱাৰ মনোভাৱৰ লগতে ইতিবাচক চিন্তাৰ বাবে উদ্বুদ্ধ কৰক, তাকে কামনা কৰিলো।”