Prime Minister's Office
PM congratulates ISRO team on successful launch of PSLV-C47 carrying indigenous Cartosat-3 satellite
27 NOV 2019 12:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the entire ISRO team on yet another successful launch of PSLV-C47 carrying indigenous Cartosat-3 satellite and over a dozen nano satellites of USA.
“I heartily congratulate the entire ISRO team on yet another successful launch of PSLV-C47 carrying indigenous Cartosat-3 satellite and over a dozen nano satellites of USA.
The advanced Cartosat-3 will augment our high resolution imaging capability. ISRO has once again made the nation proud”, the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
থলুৱা প্ৰযুক্তিৰে নিৰ্মিত কাৰ্টোছাট-৩ কঢ়িয়াই নিয়া পিএছএলভি-চি৪৭ৰ সফল উৎক্ষেপনৰ বাবে ইছৰোক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 NOV 2019 12:08PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে থলুৱা প্ৰযুক্তিৰে নিৰ্মিত কাৰ্টোছাট-৩ আৰু আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰায় এক ডজন ক্ষুদ্ৰ উপগ্ৰহ কঢ়িয়াই নিয়া পিএছএলভি-চি৪৭ৰ সফল উৎক্ষেপনৰ বাবে ইছৰোক অভিনন্দন জনাইছে৷
“থলুৱা প্ৰযুক্তিৰে নিৰ্মিত কাৰ্টোছাট-৩ আৰু আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰায় এক ডজন ক্ষুদ্ৰ উপগ্ৰহ কঢ়িয়াই নিয়া পিএছএলভি-চি৪৭ৰ সফল উৎক্ষেপনেৰে আন এক সাফল্য ৰচা ইছৰোক মই আন্তৰিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছো৷
অত্যাধুনিক কাৰ্টোছাট-৩য়ে আমাৰ উচ্চ ক্ষমতাসম্পন্ন আলোকচিত্ৰ গ্ৰহণ সক্ষমতা বৃদ্ধি কৰিব৷ ইছৰোৱে পুনৰ এবাৰ দেশবাসীক গৌৰবান্বিত কৰিলে৷”,—প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়৷