Prime Minister's Office
Prime Minister Pays Tributes to the Father of the Nation Mahatma Gandhi on Martyrs Day
30 JAN 2020 10:14AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has paid tributes to the Father of the Nation Mahatma Gandhi on Martyrs Day today. The Prime Minister paid floral tributes to Mahatma Gandhi at Rajghat.
In a tweet the Prime Minister said, “I salute to the Father of the Nation, Mahatma Gandhi on his Martyrdom Day. The Personality, Ideas and Ideals of the Mahatma shall continue to inspire us to build a strong, able and prosperous New India.”
Prime Minister Shri Narendra Modi paid tribute on 72nd Anniversary of the Martyrdom Day of Mahatma Gandhi at Gandhi Smriti, New Delhi. Vice President Shri Venkkaiah Naidu was also present on the occasion.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জাতিগী মপা মহাত্মা গান্ধীগী লৈখিদবা নুমিৎতা মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
30 JAN 2020 10:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি জাতিগী মপা মহাত্মা গান্ধীগী লৈখিদবা নুমিৎতা মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা রাজধাত্তা মহাত্মা গান্ধীগী মফমদা লৈ কত্তুনা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিতরদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “জাতিগী মপা মহাত্মা গান্ধীগী লৈখিদবা নুমিৎতা মফমদা ঐহাক্না ইকায় খুম্নবা উৎচরি। মহাত্মাগী পর্সোনেলিতী, ৱাখল্লোন অমসুং ফিদম্নফম্না ঐখোয়বু মপাঙ্গল কনবা অমসুং চাউখৎপা অনৌবা ভারত অমা শেমগৎপদা মখা তানা পুক্নিং থৌগৎখিগনি।”
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীগী গান্ধী স্মরিতিদা মহাত্মা গান্ধীগী লৈখিদবগী ৭২শুবা পালন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। থৌরম অদুদা উপ রাস্ত্রপতি শ্রী ভেঙ্কয়া নাইদুসু শরুক য়াখি।