Ministry of Home Affairs
MHA issues an Addendum to the Guidelines regarding Nationwide Lockdown to fight COVID-19
Additional essential Goods and Services included in the Exempt List
25 MAR 2020 7:56PM by PIB Delhi
Ministry of Home Affairs (MHA) has issued an addendum to the guidelines to all Ministries/Departments issued yesterday (https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1607997), regarding the Nationwide lockdown to fight Corona Virus.
This addendum lays down additional categories of essential goods and services exempted under the Disaster Management Act, with respect to the 21- day lockdown.
Original Guidelines Document
Addendum to the Guidelines

গৃহ মন্ত্ৰালয়
গৃহ মন্ত্ৰালয়ে ক’ভিড-১৯ক প্ৰত্যাহ্বান জনোৱাৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰজোৰা লক্-ডাউনৰ বিষয়ে নিৰ্দেশনাসমূহৰ পৰিশিষ্ট জাৰী কৰিছে
অত্যাৱশ্যকীয় সামগ্ৰী আৰু সেৱাক ৰেহাই দিয়া হৈছে
25 MAR 2020 7:56PM by PIB Guwahati
গৃহ পৰিক্ৰমা মন্ত্ৰালয়ে (এমএইচএ) ক’ৰনা ভাইৰাছৰ বিৰুদ্ধে যুঁজিবলৈ ৰাষ্ট্ৰজোৰা লক্-ডাউনৰ বিষয়ে সকলো মন্ত্ৰালয়, বিভাগসমূহলৈ নিৰ্দেশনাৰ এক পৰিশিষ্ট (https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1607997) জাৰী কৰিছে৷
এই পৰিশিষ্টত ২১ দিনীয়া লক্-ডাউনৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত দুৰ্যোগ ব্যৱস্থাপনা আইনৰ অধীনত অত্যাৱশ্যকীয় সামগ্ৰী আৰু সেৱাসমূহক ৰেহাই দিয়া হৈছে৷ ইয়াক তলত দিয়া লিংকৰ পৰা চাব পাৰি৷
মূল নিৰ্দেশনা তথ্য
নিৰ্দেশনাৰ পৰিশিষ্ট