Ministry of Commerce & Industry
Helpdesk operationalized by DGFT for COVID-19 related Export or Import issue
26 MAR 2020 5:04PM by PIB Delhi
For any COVID-19 related Export or Import issue, a Helpdesk has been operationalized by Directorate General of Foreign Trade (DGFT) in the Department of Commerce, Ministry of Commerce and Industry. Exporters/importers may directly flag their issues through any of the following channels -
Contact@DGFT Platform ( http://rla.dgft.gov.in:8100/CRS_NEW/) :

বাণিজ্য আৰু উদ্যোগ মন্ত্ৰালয়
ডিজিএফটিয়ে ক’ভিড-১৯ সম্পৰ্কীয় সকলো আমদানি-ৰপ্তানি বিষয়সমূহৰ বাবে কাৰ্যকৰী কৰিলে হেল্পডেস্ক নম্বৰ
26 MAR 2020 5:04PM by PIB Guwahati
ক’ভিড-১৯ সম্পৰ্কীয় আমদানি অথবা ৰপ্তানি সম্পৰ্কীয় যিকোনো বিষয়ৰ বাবে বৈদেশিক বাণিজ্যৰ মহা সঞ্চালকালয়ে (ডিজিএফটি) বাণিজ্য বিভাগ, বাণিজ্য আৰু উদ্যোগ মন্ত্ৰালয়ত এটা হেল্পডেস্ক নম্বৰৰ সঞ্চালন আৰম্ভ কৰিছে৷ আমদানীকাৰী/ৰপ্তানিকাৰীসকলে প্ৰত্যক্ষভাৱে নিম্নোক্ত যিকোনো চেনেলৰ জৰিয়তে যোগাযোগ কৰিব পাৰিব৷
চেনেলসমূহ-
যোগাযোগ @ডিজিএফটি প্লেটফ’ৰ্ম ( http://rla.dgft.gov.in:8100/CRS_NEW/) :