Prime Minister's Office
PM chairs meeting of Empowered Groups
Reviews countrywide preparedness on COVID-19 response
04 APR 2020 3:19PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi chaired a joint meeting of the Empowered Groups constituted for planning and ensuring implementation of COVID-19 response activities in the country, today.
In a series of tweets, PM wrote that he reviewed countrywide preparedness regarding availability of hospitals, proper isolation and quarantine facilities as well as disease surveillance, testing and critical care training and also directed the concerned groups and officials to ensure sufficient production, procurement and availability of all essential medical equipment such as PPEs, masks, gloves and ventilators.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এম্পাৱর্দ গ্রুপকী মীফমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
কোবিদ-১৯ থেংননবগীদমক লৈবাক শিনবা থুংনা শেম-শারিবশিংগী মতাংদা য়েংশিনখ্রে
04 APR 2020 3:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লৈবাক অসিদা কোবিদ-১৯ থেংননবগীদমক তঙাইফদবা খোংথাংশিংগী থৌরাং য়াৎনবা অমদি মদুবু থবক্তা ওন্থোক্নবগীদমক শেমখিবা এম্পাৱর্দ গ্রুপশিংগী মীফম অমগী ময়াই তাংবল লৌখ্রে।
মহাক্কী ত্বীৎকী সেরিজ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ইখি মদুদি মহাক্না হোস্পিতালশিং ফংহন্নবা অমদি আইসোলেসন অমসুং ক্বারেন্তাইনগী মতিক চাবা খুদোংচাবশিংগা লোইননা লাইনা শন্দোরক্লিবা অসিদা অচেৎপা মিৎয়েং থম্নবা লোইননা তেস্তিং অমসুং ক্রিতিকেল কেয়রগা মরী লৈনবা ত্রেনিংগীদমক্তা লৈবাক শিনবা থুংনা শেম-শারিবা অদুগী মতাংদা য়েংশিনখি। প্রধান মন্ত্রীনা মসিসু ইখি মদুদি মহাক্না মরী লৈনবা গ্রুপশিং অমসুং ওফিসিয়েলশিংদা পি.পি.আই., মাস্ক, গ্লোব অমসুং ভেন্তিলেতরগুম্বা মথৌ তাবা মেদিকেল ইকুইপমেন্ত মতিক চানা পুথোক্নবা অমসুং ফংহন্নবা খঙহনখ্রে।