Prime Minister's Office
India US Partnership is stronger than ever says Prime Minister
09 APR 2020 10:51AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today said that the India US Partnership is stronger than ever.
Shri Modi was responding to a tweet from the US President H.E. Donald Trump who expressed his gratitude for India’s decision to supply Hydroxychloroquine, in the USA’s fight against COVID-19.
Reciprocating to the US President, “Prime Minister said, Times like these bring friends closer. The India-US Partnership is stronger than ever. India shall do everything possible to help humanity”.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খ্রে ইন্দিয়া য়ু.এস. পার্তনরশিপ অসি হান্নদগী হেন্না চেৎশিল্লে
09 APR 2020 10:51AM by PIB Imphal
ইন্দিয়া য়ু.এস. পার্তনরশিপ অসি হান্নদগী হেন্না চেৎশিল্লে হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হায়খ্রে।
শ্রী মোদীনা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা চত্থরিবা অমেরিকাগী লানদা হাইদ্রোক্সিক্লোরোক্বিন সপ্লাই তৌনবা ভারতকী ৱারেপকীদমক তৌবীমল খঙবা উৎখিবা অমেরিকাগী রাস্ত্রপতি হিজ এক্সিলেন্সী দোনাল্দ ত্রম্পকী ত্বীৎ অমগী পাউখুম পীখি।
অমেরিকাগী রাস্ত্রপতিদা পাউখুম পীরদুন প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অসিগুম্বা মতম অসিদা মরূপশিং হেন্না নকশিলনহল্লি। ইন্দিয়া য়ু.এস. পার্তনরশিপ অসি হান্নদগী হেন্না চেৎশিল্লে। ভারতনা মীওইবা জাতিগী মতেং পাংনবা পাংথোকপা য়াবা পুম্নমক পাংথোক্কনি।