Prime Minister's Office
Telephone Conversation between PM and President of the State of Palestine
14 APR 2020 7:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone today with H.E. Mr. Mahmoud Abbas, President of the State of Palestine.
Prime Minister conveyed greetings to the President and the people of Palestine, for the forthcoming holy month of Ramadan.
The two leaders discussed the challenges posed by the ongoing COVID-19 pandemic, and apprised each other of the steps being taken in their respective countries to control the situation.
Prime Minister appreciated the efforts being made by the Palestine authorities to protect their population from the virus, and assured all possible support from India for these efforts.
The two leaders agreed to remain in touch at appropriate levels to explore avenues of cooperation at this challenging time.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং পেলেস্তাইনগী রাস্ত্রপতিগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
14 APR 2020 7:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেলেস্তাইনগী রাস্ত্রপতিগী হিজ এক্সিলেন্সী শ্রী মহমুদ অব্বাসকা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা রামজানগী লাক্কদৌরিবা শেংলবা থাগীদমক পেলেস্তাইনগী রাস্ত্রপতি অমসুং প্রজাশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিনা হৌজিক চত্থরিবা কোবিদ-১৯ লাইচৎনা ওইহল্লক্লিবা শিংনবশিংদা খন্ন-নৈনখি অমদি ফিভম অসি লাকশিন্নবা মখোয়-মখোয়গী মরী লৈনবা লৈবাকশিংদা লৌখৎলিবা খোংথাংশিংবু অমনা অমদা পাউদমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা পেলেস্তাইনগী ওথোরিতীশিংবু ভাইরস অসিদগী মখোয়গী মীয়াম্বু ঙাকথোক্নবা হোৎনরিবশিং অদুদা থাগৎপা ফোংদোকখি অমদি হোৎনরিবশিং অসিগীদমক ভারতকী মায়কৈদগী পাংবা য়াবা তেঙবাং পুম্নমক পাংগনি হায়না থাজবা পীখি।
লুচিংবা অনিনা শিংনরক্লিবা মতম অসিদা তেঙবাংগী লম্বী য়াত্থোক্নবগীদমক চানবা থাক্তা লেপ্পা লৈতনা পাউ ফাওননবা য়ানখি।