Prime Minister's Office
PM lauds measures announced by RBI today; will enhance liquidity and improve credit supply, says PM
17 APR 2020 2:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the announcements made by RBI today and said these measures will enhance liquidity and improve credit supply.
In a tweet, PM said, “Today’s announcements by @RBI will greatly enhance liquidity and improve credit supply. These steps would help our small businesses, MSMEs, farmers and the poor. It will also help all states by increasing WMA limits”.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি আর.বি.আই.না লাউথোকখিবা খোংথাংশিংদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে; লিক্যুইদিতী হেঙ্গৎহল্লগনি অমদি ক্রিদিৎ সপ্লাই ফগৎহল্লগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খ্রে
17 APR 2020 2:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি আর.বি.আই.না লাউথোকখিবশিং অদুদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে অমদি খোংথাংশিং অসিনা লিক্যুইদিতী হেঙ্গৎহল্লগনি অমদি ক্রিদিৎ সপ্লাই ফগৎহল্লগনি হায়না ফোংদোকখি।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ঙসি @RBI না লাউথোকখিবশিং অদুনা লিক্যুইদিতী য়াম্না হেঙ্গৎহল্লগনি অমদি ক্রিদিৎ সপ্লাই ফগৎহল্লগনি। মসিগী খোঙথাংশিং অসিনা ঐখোয়গী অপিকপা বিজিনেসশিং, এম.এস.এম.ই.শিং, লৌমীশিং অমসুং লাইরবশিংদা মতেং ওইরগনি। মসিনা দবল্যু.এম.এ. লিমিৎশিং হেঙ্গৎতুনা রাজ্য পুম্নমক্তসু মতেং ওইরগনি।”