প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আৰবিআইয়ে আজি ঘোষণা কৰা উপায়সমূহক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰশংসা; এই পদক্ষেপৰ দ্বাৰা তাৰল্য আৰু ঋণ যোগান বৃদ্ধি হ’বঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
17 APR 2020 2:54PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি আৰবিআইয়ে ঘোষণা কৰা বিভিন্ন পদক্ষেপৰ দ্বাৰা তাৰল্য আৰু ঋণ যোগান বৃদ্ধি পাব বুলি মন্তব্য কৰে৷
টুইটাৰত তেওঁ এইদৰে লিখে, ‘‘@আৰবিআইয়ে কৰা আজিৰ ঘোষণাসমূহৰ দ্বাৰা তাৰল্য আৰু ঋণ যোগান বৃদ্ধি পাব৷ এই পদক্ষেপৰ জৰিয়তে আমাৰ ক্ষুদ্ৰ ব্যৱসায়, এমএছএমই, কৃষক আৰু দৰিদ্ৰসকল উপকৃত হ’ব৷ তাৰোপৰি ইয়াৰ জৰিয়তে ৰাজ্যসমূহৰ ডব্লিউএমএ সীমাও বৃদ্ধি পাব৷’’

Prime Minister's Office
PM lauds measures announced by RBI today; will enhance liquidity and improve credit supply, says PM
17 APR 2020 2:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded the announcements made by RBI today and said these measures will enhance liquidity and improve credit supply.
In a tweet, PM said, “Today’s announcements by @RBI will greatly enhance liquidity and improve credit supply. These steps would help our small businesses, MSMEs, farmers and the poor. It will also help all states by increasing WMA limits”.