Ministry of Road Transport & Highways
Road Ministry launched dashboard containing list of Dhabas and Truck Repair Shops on its website
20 APR 2020 4:49PM by PIB Delhi
The Ministry of Road Transport and Highways (MoRTH) has created a dashboard link on its website for providing list and details of Dhabas and Truck repair shops available across the country by various organisations like NHAI, States, Oil Marketing companies. The list can be accessed at https://morth.nic.in/dhabas-truck-repair-shops-opened-during-covid-19. This is intended to facilitate the truck / cargo drivers and cleaners in their movement while traveling between different places of the country for delivering required goods in the present challenging times of lockdown announced to curb Covid-19 pandemic. A regular contact is being maintained with various stake holders particularly States/UTs, Oil Marketing Companies(OMCs), etc in providing information which is then updated on the dashboard link on MoRTH website.
NHAI's centralized call number 1033 has also been enabled to answer calls and help drivers/cleaners to find information about the dhabaas and repair shops along National Highways.
It may be stated that these Dhabas and repair shops, drivers, cleaners or any other person in the chain of movement of goods, shall follow all the necessary precautions and healthcare protocols of social distancing, use of masks, hygiene, etc

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
রোদ মন্ত্রালয়না ধাবাশিং অমসুং ত্রক শেম্নবা দুকানশিংগী পরীং য়াওবা দেশবোর্দ অমা মখোইগী ৱেবসাইত্তা হাংদোকখ্রে
20 APR 2020 4:49PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেগী মন্ত্রালয় (এম.ও.আর.তি.ঐচ.)না ধাবাশিং অমসুং তোঙান তোঙানবা লুপশিংনা, হায়বদি রাজ্যগী এন.ঐচ.এ.আই., ওইল মার্কেতিং কম্পেনীনচিংবশিং, লৈবাক শিনবা থুংনা লৈরিবা ত্রক শেম্ফমশিংগী মমিং য়াওবা দেশবোর্দকী লিঙ্ক অমা মখোইগী ৱেবসাইত্তা হাংদোকখ্রে। মমিংগী পরেং অসি https://morth.nic.in/dhabas-truck-repair-shops-opened-during-covid-19দা ফংবীগনি। হৌজিক্কী কিনীংঙাই ওইরবা কোবিদ-১৯গী লাইচৎ অসি লাকশিনবা ঙম্নবা হায়দুনা লাওথোকখিবা লোকদাউনগী মনুং অসিদা চংদবা য়াদবা পোৎলমশিংবু তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা পুদুনা চৎলিবা ত্রক/কারগো পুদুনা ত্রক থৌরিবা মীওই অমসুং গারী শেংনবশিংবু তেংবাংনবা হায়দুনা দেশবোর্দ অসি শেম্বনি। রাজ্য/য়ু.তি.শিংদা লৈরিবা মরী লৈনবা মীওইশিং, ওইল মার্কেতিং কম্পেনীশিং (ও.এম.সি.শিং)গা চাং নাইনা ই-পাউ ফাওনরবা মতুংদা ই-পাউশিং অসি এম.ও.আর.তি.ঐচ.কী ৱেবসাইত্তা য়াওরিবা দেশবোর্দ লিঙ্ক অসিদা হাপকৎলি।
এন.ঐচ.এ.আই.গী সেন্ত্রেলাইজ ফোন নম্বর ১০৩৩ অসি চৎনবা য়াহন্দুনা গারী থৌবশিং/গারী চাম্বশিংনা নেস্নেল হাইৱেদা লৈবা ধাবাশিং অমসুং ত্রক শেম্ফমশিংগী মতাংদা হংলকপা মতমদা তাকপীদুনা মতেং পাংলি।
পনবা য়াবদি হায়রিবা ধাবাশিং অমসুং ত্রক শেমফমশিং, ত্রক থৌবশিং অমসুং চাম্থোক চামশিন তৌনবশিং অমসুং পোৎ চৈ পুথোক পুশিন তৌবদা য়াওবা অতৈ অতোপ্পা মীওইশিং অসিনা সোসিএল দিস্তেন্সিং, মাস্ক শিজিন্নবা অমসুং মশাবু লু নান্না লায়না তিলনা চংদনা লৈনবগী চেকশিন থৌরাং খুদিংমক লোইনা ইনগদবনি।