বিত্ত মন্ত্ৰালয়
আইআৰএছ বিষয়াৰ পৰা কোনো প্ৰতিবেদন বিচৰা নাই, তদন্ত আৰম্ভ কৰা হৈছেঃ চিবিডিটি
26 APR 2020 8:16PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় প্ৰত্যক্ষ কৰ ব’ৰ্ড(চিবিডিটি)-এ আজি কয় যে ক’ভিড-১৯ৰ মোকাবিলা কৰিবলৈ একাংশ আইআৰএছ বিষয়াৰ পৰা পৰামৰ্শ বিচৰা বুলি ছ’চিয়েল মিডিয়াত কিছুমান প্ৰতিবেদন প্ৰকাশ পাই আছে৷
এয়া স্পষ্ট কৰা হ’ল যে চিবিডিটিয়ে কেতিয়াও আইআৰএছ এছ’চিয়েচন অথবা এই বিষয়াসকলক এনেধৰণৰ প্ৰতিবেদন প্ৰস্তুত কৰিবলৈ কোৱা নাই৷ চৰকাৰী বিষয়ক লৈ পৰামৰ্শ আগবঢ়োৱা অথবা ব্যক্তিগত মতামত ৰাজহুৱা কৰাৰ পূৰ্বে তেওঁলোকে কোনো অনুমতি বিচৰা নাছিল৷ ইয়াৰ জৰিয়তে তেওঁলোকে প্ৰচলিত আচৰণবিধি ভংগ কৰিছে৷ এই সন্দৰ্ভত প্ৰয়োজনীয় তদন্ত প্ৰক্ৰিয়া আৰম্ভ কৰা হৈছে৷
এই কথা পুনৰ উল্লেখ কৰা হ’ল যে এইধৰণৰ অসত্য প্ৰতিবেদনে চিবিডিটি/বিত্ত মন্ত্ৰালয়ৰ চৰকাৰী মতামতক প্ৰতিফলিত নকৰে৷

Ministry of Finance
Never asked for a report, Inquiry being initiated: CBDT
26 APR 2020 8:16PM by PIB Delhi
The Central Board of Direct Taxes (CBDT) has said today that there is some report circulating on social media regarding suggestions by a few IRS officers on tackling COVID-19 situation.
It is unequivocally stated that CBDT never asked IRS Association or these officers to prepare such a report. No permission was sought by the officers before going public with their personal views and suggestions on official matters, which is a violation of extant Conduct Rules. Necessary inquiry is being initiated in this matter.
It is reiterated that the impugned report does not reflect the official views of CBDT/Ministry of Finance in any manner.