Ministry of Housing & Urban Affairs
Smart city Kalyan-Dombivli’s COVID-19 dashboard now opens for public
29 APR 2020 12:34PM by PIB Delhi
Kalyan Dombivli Municipal Corporation (KDMC) has recently announced that a dash board about COVID-19 situation in KDMC area is now available in public domain. The page has been linked with the website of municipal corporation, and other social media handles of city government (such as Facebook, Twitter, Instagram), and is open for viewing by public.
Dashboard can be accessed at https://kdmc-coronavirus-response-skdcl.hub.arcgis.com/
Main feature of the ‘dashboard’, is that, using the drop menu, citizens can get to know the status of COVID situation in any of the electoral ward and related graphs. Citizens can also get the status by clicking on the respective wards on spatial map of the city. The dashboard also provides multiple options to view the maps by changing the background base map from the options such as satellite view, road map etc.
KDMC City-level details of COVID cases
KDMC COVID cases at city-level along with ward-wise break-up
KDMC COVID cases for identified Ward
KDMC Date-wise status of COVID cases
KDMC Ward-wise status of COVID cases

হাউশিং অমসুং অর্বান পোবর্তী এল্লিবেসন মন্ত্রালয়
স্মার্ত সিতী কল্যান-দোম্বিব্লীগী কোবিদ-১৯ দেশবোর্দ হৌজিক মীয়ামদা হাংদোক্লে
29 APR 2020 12:34PM by PIB Imphal
কল্যান দোম্বিব্লী ম্যুনিসিপাল কোর্পোরেসন (কে.এম.দি.সি.)না ইকুই কুইদনা কে.এম.দি.সি.না কোনবা মফমগী ওইবা কোবিদ-১৯গী ফীভমগী মতাংদা শেম্বা দেশবোর্দ অমা মীয়ামদা ফংহল্লে হায়না লাউথোকখ্রে‍। পেজ অদু ম্যুনিসিপাল কোর্পোরেসনদুগী ৱেবসাইৎ অমদি শহরদুগী লৈঙাক্কী অতৈ সোসেল মীদিয়া (ফেসবুক, ত্বীতর, ইইন্সতগ্রামনচিংবা) হেন্দলশিংগা শম্নহল্লে‍ অমদি মীয়াম্না য়েংবা য়াহল্লে‍।
দেশবোর্দ অসি মসিদা চংবা য়াগনি‍ https://kdmc-coronavirus-response-skdcl.hub.arcgis.com/
দেশবোর্দ অসুগী মরুওইবা মশক হায়রগদি, মীওই অমনা হেক্তা দ্রোপ মেন্যু শিজিন্নদুনা ইলেক্তোরেল ৱার্দ অমা হেক্তগী ওইবা কোবিদকী ফীভম অমদি মরী লৈনবা গ্রাফ খঙবা ঙমগনি‍। হায়রিবা অসি মীওই অমনা কাখল নাইনা খায়দোক্লবা মেপ (পাফল) অদুদা ৱার্দ মপাদা নম্লগা খঙবসু ঙমগনি‍। দেশবোর্দ অসিনা মেপ অসিগী বেকগ্রাউন্দ অদু সেতলাইৎ ভ্যু, রোদ ভ্যুনচিংবা মখলশিংদা হোংদোক্তুনা মখল কয়া থোক্না য়েংবসু য়াগনি‍।
কে.এম.দি.সি. শহরগী থাক্তা লৈবা কোবিদ কেসশিংগী ৱারোলশিং
ৱার্দকী ওইনা খায়দোক্লবা শহরগী থাক্তা লৈবা কে.এম.দি.সি.গী কোবিদ কেসশিং
মশক খঙদোক্লবা ৱার্দশিংগী কে.এম.দি.সি.গী কোবিদ কেসশিং
কে.এম.দি.সি.গী দেতাগী মতুং ইন্না খায়দোক্লবা কোবিদ কেসশিং
কে.এম.দি.সি.গী ৱার্দকী মতুং ইন্না খায়দোক্লবা কোবিদ কেসশিং