Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to Nurses on International Nurses Day
12 MAY 2020 5:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to Nurses on the occasion of International Nurses Day.
“International Day of the Nurse is a special day to express gratitude to the phenomenal nurses working round the clock to keep our planet healthy. Presently, they are doing great work towards defeating COVID-19. We are extremely grateful to the nurses and their families.
Inspired by Florence Nightingale, our hardworking nursing staff personify abundant compassion. Today, we also reiterate our commitment to keep working for welfare of nurses and devote greater attention to opportunities in this field so that there is no shortage of caregivers”, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মালেমগী নর্সশিংগী নুমিত্তা নর্সশিংদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে
12 MAY 2020 5:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী নর্সশিংগী নুমিৎকী থৌরমদা নর্সশিংদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে।
মালেমগী নর্সশিংগী নুমিৎ অসি ঐখোয়গী মালেম অসিবু তেক্ত কাইদনা থম্নবা হায়দুনা অহিং নুংথিল নাইদনা মশক থোক্না হোৎনরিবা নর্সশিংদা তৌবীমল খঙবা উৎপগী অখন্নবা নুমিৎ অমনি। হৌজিক হৌজিকসু মখোইনা কোবিদ-১৯বু মায়থিবা পীননবা কন্না হোৎনরি। ঐখোয়না নর্সশিং অমসুং মখোইগী ইমুং-মনুংদা তৌবীমল খঙবা উৎচরি”।
ফ্লোরেন্স নাইতিঙ্গলনা পীবীরম্বা ইথিল অদুনা ঐখোয়গী থবক কনবা নর্স স্তাফশিংনা মীওইবগী থৌজাল হৈবগী মওংসু উৎলি। ঙসিসু ঐখোয়না নর্সশিংগী য়াইফবা ওইনবা খোংথাংশিংগী মতাংদা হন্না হন্না পল্লি অমসুং হীরম অসিদা অহেনবা মিৎয়েং চংদুনা মতেং পাংবীনবা মীওইশিং ৱাত্তনবা হোৎনরি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।