Ministry of Information & Broadcasting
Union Minister Prakash Javadekar to talk to all community radios in country tomorrow
21 MAY 2020 4:17PM by PIB Delhi
In a unique outreach initiative, Union Minister for Information and Broadcasting, Shri Prakash Javadekar will talk to Community Radios in the country tomorrow ie 22nd May, 2020, at 7 PM. The talk will be simultaneously broadcast on all Community Radio stations of the country.
The talk will be broadcast in two segments, one of each Hindi and English. Listeners can also tune in to FM Gold (100.1 MHz) to listen to the Minister,at 7:30 PM in Hindi and at 9:10 PM in English.
The move comes as Government makes earnest efforts to reach all sections of the country for COVID related communication. There are around 290 Community Radio stations in the country and together they provide a massive platform to reach the grass root population. The talk is aimed at harnessing their power to reach the people in the remote corners of India.
This is the first time the Minister will address listeners of all Community Radio stations simultaneously. During the talk the Minister will also answer questions from Community Radio stations.
Saurabh Singh

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
কেন্দ্র মন্ত্রী প্রকাশ জাবেদকরনা লৈবাক অসিগী কম্যুনিতী রেদিওশিংদা হয়েং ৱা ঙাংগদৌরি
21 MAY 2020 4:17PM by PIB Imphal
তোপ-তোপ্পা মওংদা য়ৌহন্নবা পায়খৎপা থৌরাং অমা ওইনা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী কেন্দ্র মন্ত্রীনা লৈবাক অসিগী কম্যুনিতী রেদিওদা হয়েং মে ২২, ২০২০গী নুমিদাংগী পুং ৭ তাবা মতমদা ৱা ঙাংগদৌরি। ৱা ঙাংবা অসিদা লৈবাক অসিগী কম্যুনিতী রেদিও খুদিংমক্তা মতম অমত্তদা শন্দোক্কনি।
ৱা ঙাংবা অসি হিন্দী অমসুং ইংলিশতা সেগমেন্ত অনি থোক্কনি। মন্ত্রী তানবগীদমক্তা হিন্দীদা নুমিদাংগী পুং ৭.৩০ অমসুং ইংলিসতা পুং ৯.১০দা তারিবশিংনা এফ.এম.গোল্দ(মেগাহর্জ ১০০.১)দসু ত্যুন তৌবা য়াগনি।
কোবিদকা মরি লৈনবা ই-পাওশিং লৈবাক অসিগী মীওই সেক্সন খুদিংমকপু য়ৌহনবা ঙম্নবা সরকারনা ঙমজবা থাক্তা হোৎনবা ওইনা থৌরাং অসি পায়খৎপনি। লৈবাক অসিদা চাওরাক্না পুন্না কম্যুনিতী রেদিও ২৯০ লৈ অমসুং পুন্না মখোয়শিং অদুনা কাচিন-কোয়া য়ৌনা মীয়ামশিং পুল্লপকী ওইবা প্লেতফোর্ম অমা ফংহল্লি। ৱা ঙাংবা অসি ভারতকী লাপ্লবা মফমশিংদা লৈরিবা মীশিং য়ৌহন্নবা মখোয়গী শক্তি অদু শিজিন্নবদা পান্দম থম্লি।
মন্ত্রীনা কম্যুনিতী রেদিও তারিবশিংদা মতম অমত্তদা ৱাফম থমগদৌরিবা অসি হন্দক্কী অসিনা অহানবনি। ৱা হাংলিঙৈগী মতমদা মন্ত্রীনা কম্যুনিতী রেদিও স্তেসনশিংদগী হংলকপা ৱাহংশিংগী পাউখুমসু পীগনি।