Ministry of Petroleum & Natural Gas
Monthly Production Report for April 2020
23 MAY 2020 11:29AM by PIB Delhi
1. Production of Crude Oil
Crude oil production[1] during April 2020 was 2545.81 TMT which is 1.44% lower than monthly target and 6.35% lower than the production achieved in April 2019. Unit-wise and state-wise crude oil production is given at Annexure-I. Unit-wise crude oil production for the month of April, 2020 vis-à-vis April, 2019 has been shown in Table-1 and month-wise in Figure-1.
Table-1: Crude Oil Production (in TMT)
Oil Company
Target
April (Month)
2020-21 (Apr-Mar)
2020-21
2019-20
% over last year
Target
Prod.*
Prod.
ONGC
20931.54
1692.83
1681.77
1690.78
99.47
OIL
3268.00
250.52
248.25
265.21
93.61
PSC Fields
8265.00
639.68
615.80
762.55
80.75
Total
32464.53
2583.03
2545.81
2718.55
93.65
Note: 1. Target for the year 2020-21 is provisional, subject to finalization. *: Provisional
2. Totals may not tally due to rounding off.
Figure-1: Monthly Crude Oil Production
Unit-wise production details with reasons for shortfall have been given below:
1.1 Crude oil production by ONGC in nomination block during April, 2020 was 1681.77 TMT which is 0.65% lower than the monthly target and 0.53% lower when compared with actual production in April, 2019. Reasons for shortfall in production are as under:
• Closure of wells in Western Offshore due to less offtake by M/s GAIL due to Covid-19 Lockdown.
• Restriction of movements for field operations in Onshore fields due to Covid-19 lockdown.
1.2 Crude oil production by OIL in the nomination block during April, 2020 was 248.25 TMT which is 0.9% lower than monthly target and 6.39% lower when compared with actual production in April, 2019. Reasons for shortfall in production are as under:
• Less than planned contribution from workover wells and drilling wells.
• Rise in water cut and decline in liquid production from existing wells.
• Loss of production due to nationwide lockdown for COVID-19 Pandemic.
1.3 Crude oil production by Pvt/JVs in the PSC regime during April, 2020 was 615.80 TMT which is 3.73% lower than the monthly target and 19.25% lower when compared with actual production in April, 2019. Reasons for shortfall in production are as under:
• RJ-ON-90/1- Mangala: Delay in hook-up of new wells, ESP failure, delay in workover wells revival and new injector due to COVID 19 impact. (CEIL)
• RJ-ON-90/1- Bhagyam: Artificial lifts (PCP) malfunction & delayed start-up of full field polymer injection. (CEIL)
• RJ-ON-90/1- Aishwarya: Delay in Lower Fatehgarh polymer FDP completion. ESP, Jet Pump failure in few wells. (CEIL)
• RJ-ON-90/1- ABH: Delay in setting up permanent processing facility and COVID 19 also caused delay in hook-up of Pad-8 and Pad-3 planned in March end. (CEIL)
• RJ-ON-90/1- Satellite Fields: Failure or flow cease in few wells. (CEIL)
• AAP-ON-94/1: Low consumer demand- Covid -19 lockdown. (HOEC)
• CB-ONN-2003/1: Less offtake due to COVID-19 lockdown. (SUN)
2. Production of Natural Gas
Natural gas production during April, 2020 was 2161.33 MMSCM which is 10.88% lower than the target for the month and 18.62% lower when compared with actual production in April, 2019. Unit-wise and state-wise natural gas production is given at Annexure-II. Unit-wise natural gas production for the month of April, 2020 vis-à-vis April, 2019 has been shown in Table-2 and month-wise in Figure-2.
Table-2: Natural Gas Production (MMSCM)
Oil Company
Target
April (Month)
2020-21 (Apr-Mar)
2020-21
2019-20
% over last year
Target
Prod.*
Prod.
ONGC
24437.08
1977.42
1725.69
2037.71
84.69
OIL
3181.54
211.88
202.05
224.49
90.01
PSC Fields
6826.82
236.02
233.59
393.70
59.33
Total
34445.44
2425.32
2161.33
2655.89
81.38
Note: 1. Target for the year 2020-21 is provisional, subject to finalization. *: Provisional
2. Totals may not tally due to rounding off.
Figure-2: Monthly Natural Gas Production
2.1 Natural gas production by ONGC in the nomination block during April, 2020 was 1725.69 MMSCM which is 12.73% lower than the monthly target and 15.31% lower when compared with actual production in April, 2019. The shortfall in gas production is primarily due to less gas off take by consumers due to Covid-19 lockdown.
2.2 Natural gas production by OIL in the nomination block during April, 2020 was 202.05 MMSCM which is 4.64% lower than the monthly target and 9.99 lower when compared with actual production in April, 2019. Reasons for shortfall in production are as under:
• Loss of potential in Deohal area due to presence of CO2 in production stream.
• Less gas off take by consumers due to Covid-19 lockdown.
2.3 Natural gas production by Pvt/JVs in PSC regime during April, 2020 was 233.59 MMSCM which is 1.03% lower than the monthly target and 40.67% lower when compared with actual production in April, 2019. The shortfall in gas production is primarily due to less gas off take by consumers due to Covid-19 lockdown.
1. Refinery Production (in terms of crude oil processed)
Refinery production during April, 2020 was 14745.18 TMT which is 22.01% lower than the target for the month and 28.78% lower when compared with actual production in April, 2019. Unit-wise production is given at Annexure-III. Company-wise production for the month of April, 2020 vis-à-vis same period of last year has been shown in Table-3 and month-wise in Figure-3.
Table 3: Refinery Production (TMT)
Oil Company
Target
April (Month)
2020-21 (Apr-Mar)
2020-21
2019-20
% over last year
Target
Prod.*
Prod.
CPSE
148031.12
9992.36
7103.76
11263.33
63.07
IOCL
72499.86
4674.14
3046.13
5534.44
55.04
BPCL
30499.95
2584.42
1583.76
2573.24
61.55
HPCL
17867.47
1506.38
1323.97
1089.86
121.48
CPCL
9000.00
300.00
307.60
839.91
36.62
NRL
2700.00
222.00
169.73
240.70
70.52
MRPL
15400.00
700.00
670.65
978.99
68.50
ONGC
63.83
5.42
1.92
6.19
30.98
JVs
14772.00
1197.00
925.13
1721.66
53.74
BORL
7800.00
640.00
332.28
671.06
49.52
HMEL
6972.00
557.00
592.85
1050.60
56.43
Private
89515.16
7718.08
6716.28
7718.08
87.02
RIL
68894.99
6006.00
5314.49
6006.00
88.49
NEL
20620.18
1712.08
1401.79
1712.08
81.88
TOTAL
252318.28
18907.44
14745.18
20703.06
71.22
Note: 1. Target for the year 2020-21 is provisional, subject to finalization. *: Provisional
2. Totals may not tally due to rounding off.
Figure 3: Monthly Refinery Production
3.1 CPSE Refineries’ production during April, 2020 was 7103.76 TMT which is 28.91% lower than the target for the month and 36.93% lower than the production achieved in the corresponding month of last year. Reasons for shortfall of refinery production in some CPSE refineries are as under:
1. IOCL, Guwahati: BS VI shutdown deferment.
2. IOCL-Barauni, Gujarat, Haldia, Matura, Panipat and Paradip: Lower due to low demand due to COVID-19 lockdown.
3. IOCL-Bongaigaon: Deferment of plan shutdown.
4. BPCL, Mumbai & Kochi: Lower due to low demand and COVID-19 lockdown.
5. HPCL, Mumbai & Visakh: Lower due to impact of COVID-19 lockdown.
6. CPCL, Manali: Lower due to low demand due to COVID-19 lockdown.
3.2 Production in JV refineries during April, 2020 were 925.13 TMT which is 22.71% lower than the target for the month and 46.26% lower than the production achieved in the corresponding month of last year. Reasons for shortfall in production mainly include low demand due to COVID-19 lockdown.
3.3 Production in private refineries during April, 2020 was 6716.28 TMT which is lower than the target for the month and when compared with April, 2019 by 12.98% and 12.98 % respectively.
3.4 Refinery-wise details of the capacity utilization and production of petroleum products during the month of April, 2020 vis-à-vis April, 2019 are given at Annexures-IV and V respectively.
Click here to see Annexure-I
Click here to see Annexure-II
Click here to see Annexure-III
Click here to see Annexure-IV
Click here to see Annexure- V

পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস মন্ত্রালয়
এপ্রিল ২০২০গী থাগী পোত্থোক পুথোকখিবগী রিপোর্ৎ
23 MAY 2020 11:29AM by PIB Imphal
১. ক্রুদ ওইলগী পোত্থোক
এপ্রিল ২০২০দা ক্রুদ ওইলগী পোত্থোক [১] অদু ২৫৪৫.৮১ তি.এম.তি. ওইখি, মসি থা অমগী তার্গেৎতগী ১.৪৪% হন্থৈ অমসুং এপ্রিল ২০১৯দা ফংখিবা পোত্থোক অদুদগী ৬,৩৫% হন্থৈ। য়ুনিৎকী মতুং ইন্না অমসুং রাজ্যগী মতুং ইন্না ক্রুদ ওইল পুথোকখিবগী চাং অদু এনেক্সচর-Iদা পীরি। ২০১৯গী এপ্রিল থাগা মরী লৈননা ২০২০গী এপ্রিল থাগী য়ুনিৎকী মতুং ইন্না ক্রুদ ওইলগী পোত্থোক অসি তেবল-১দা উৎলি অমসুং থাগী মতুং ইন্না ফিগর-১দা উৎলি।
তেবল-১: ক্রুদ ওইলগী পোত্থোক (তি.এম.তি.দা)
থাওগী কমপনী
তার্গেৎ
এপ্রিল (থা)
২০১০-২১ (এপ্রিল-মার্চ)
২০২০-২১
২০১৯-২০
মমাং চহিগী মতুং ইন্না %
তার্গেৎ
পোত্থোক*
পোত্থোক
ও.এন.জি.সি.
২০৯৩১.৫৪
১৬৯২.৮৩
১৬৮১.৭৭
১৬৯০.৭৮
৯৯.৪৭
ও.আই.এল.
৩২৬৮.০০
২৫০.৫২
২৪৮.২৫
২৬৫.২১
৯৩.৬১
পি.এস.সি. ফীল্দশিং
৮২৬৫.০০
৬৩৯.৬৮
৬১৫.৮০
৭৬২.৫৫
৮০.৭৫
অপুনবা
৩২৪৬৪.৫৩
২৫৮৩.০৩
২৫৪৫.৮১
২৭১১৮.৫৫
৯৩.৬৫
খঙজিনগদবা: ১. চহি ২০১০-২১গীদমক্তা ওইবা তার্গেৎ অসি মতম খরদংগীনি, লেপ্পগী মখা পোল্লি। *: মতম খরদংগী
২. চাউরাকপা অমা লৌবনা মরম ওইরগা অপুনবা অদু থিবদা চানদবা য়াই
ফিগর-১: থাগী ওইবা ক্রুদ ওইলগী পোত্থোক
হন্থরকপগী মরমগা লোইননা য়ুনিৎকী মতু ইন্না পোত্থোক্কী অকুপ্পা মরোলশিং মখাদা পীরি:
১.১ এপ্রিল, ২০২০গী মনুংদা নোমিনেসন ব্লোক্তা ও.এন.জি.সি.না পুথোকপা ক্রুদ ওইল অদু ১৬৮১.৭৭ তি.এম.তি. ওইখি, হায়রিবা অসি থা অমগী তার্গেৎতগী ০.৬৫% হন্থৈ অমসুং এপ্রিল, ২০১৯দা পুথোকখিবা অদুগা চাংদম্নবদা ০.৫৩% হন্থৈ। পোত্থোক্তা হন্থরকখিবগী মরমশিং অদু মখাদা পীরি:
• কোবিদ-১৯গী লোকদাউন্না মরম ওইরগা এম./এস. জি.এ.আই.এল.না লৌথোকপা হন্থবনা মরম ওইরগা ৱেস্তর্ন ওফশোরদা লৈবা গুহাশিং থিংজিনবা।
• কোবিদ-১৯গী লোকদাউন্না মরম ওইরগা ওনশোর ফীল্দশিংদা ফীল্দ ওপরেশনগীদমক অচৎ-অওংদা অথিংবা লৈবা।
এপ্রিল, ২০২০গী মনুংদা নোমিনেশন ব্লোক্তা ও.আই.এল.না পুথোকখিবা ক্রুদ ওইল অদু ২৪৮.২৫ তি.এম.তি. ওইখি, হায়রিবা অসি থা অমগী তার্গেৎতগী ০.৯% হন্থৈ অমসুং এপ্রিল, ২০১৯দা পুথোকখিবা অদুগা চাংদম্নবদা ৬.৩৯% হন্থৈ। পোত্থোক্তা হন্থরকখিবগী মরমশিং অদু মখাদা পীরি:
• ৱার্কওভর ৱেলশিং অমসুং দ্রিল্লিং ৱেলশিংদগী খল্লম্বা অদুদগী হন্থনা পুথোরকপা।
• লৈরিবা ৱেলশিংদগী ৱাতর কৎ ৱাংখৎলকপা অমসুং লিক্বিদ প্রদক্সন্দা তাথরকপা
• কোবিদ-১৯গী লাইচৎ অসিগীদমক্তা লৈবাক শিনবা থুংনা লোকদাউন তৌবনা মরম ওইগা পোত্থোক্তা মাংবা
১.৩ এপ্রিল, ২০২০গী মনুংদা পি.এস.সি.রেজিমদা প্রাইভেৎ/জে.ভি.শিংনা পুথোকখিবা ক্রুদ ওইল অদু ৬১৫.৮০ তি.এম.তি. ওইখি, হায়রিবা অসি থা অমগী তার্গেৎতগী ৩.৭৩% হন্থৈ অমসুং এপ্রিল, ২০১৯দা পুথোকখিবা অদুগা চাংদম্নবদা১৯.২৫% হন্থৈ। পোত্থোক্তা হন্থরকখিবগী মরমশিং অদু মখাদা পীরি:
• আর.জে.-ও.এন.-৯০/১ – মঙ্গলা: অনৌবা ৱেলশিং হুক-অপ তৌবদা থেংথবা, ই.এস.পি. য়ারক্তবা, কোবি-১৯না মরম ওইরগা ৱার্কওভর ৱেলশিংগী রিভাইভল অমসুং অনৌবা ইঞ্জেক্তরদা থেংথবা। (সি.ই.আই.এল.)
• আর.জে.-ও.এন.-৯০/১ – ভাগ্যম: আর্তিফিসিয়েল লিফশিং (পি.সি.পি.) মেলফংশন তৌবা অমসুং ফুল ফীলদ পোলীমর ইঞ্জেক্সনগী স্তার্ৎ-অপতা থেংথবা। (সি.ই.আই.এল.)
• আর.জে.-ও.এন.-৯০/১ – আইশ্বরিয়া: লোৱর ফতেহগর পোলীমর এফ.দি.পি. লোইশিনবদা থেংথবা। গুহা খরদা ই.এস.পি., জেৎ পম্প য়ারক্তবা। (সি.ই.আই.এল.)
• আর.জে.-ও.এন.-৯০/১ – এ.বি.ঐচ.: তুং কোইনগী ওইবা প্রোসেসিং ফেসিলিতী পান্সিনবদা থেংথবা অমসুং কোবিদ ১৯নসু মার্চ লোইশিল্লকপদা থৌরাং তৌখিবা পেদ-৮ অমসুং পেদ-৩গী উক-অপতা থেংথবা। (সি.ই.আই.এল.)
• আর.জে.-ও.এন.-৯০/১ – সেতলাইৎ ফীলদশিং: গুহা খরদা য়ারক্তবা নত্রগা ঈচেল লেপখিবা। (সি.ই.আই.এল.)
• এ.এ.পি.-ও.এন.-৯৪/১: কঞ্জুমরগী দিমান্দ নেম্বা – কোবিদ-১৯ লোকদাউন। (ঐচ.ও.ই.সি.)
• সি.বি.-ও.এন.এন-২০০৩/১: কোবিদ-১৯গী লোদাউন্না মরম ওইরগা ওফতেক হন্থবা। (এস.য়ু.এন.)
. নেচরেল গ্যাসকী পোত্থোক
এপ্রিল, ২০২০গী মনুংদা পুথোকখিবা নেচরেল গ্যাস অদু ২১৬১.৩৩ এম.এম.এস.সি.এম. ওইখি, হায়রিবা অসি থা অমগী তার্গেৎতগী ১০.৮৮% হন্থৈ অমসুং এপ্রিল, ২০১৯দা পুথোকখিবা অদুগা চাংদম্নবদা ১৮.৬২% হন্থৈ। য়ুনিৎকী মতুং ইন্না অমসুং রাজ্যগী মতুং ইন্না নেচরেল গ্যাস পুথোকখিবগী চাং অদু এনেক্সচর- IIদা পীরি। ২০১৯গী এপ্রিল থাগা মরী লৈননা ২০২০গী এপ্রিল থাগী য়ুনিৎকী মতুং ইন্না নেচরেল গ্যাস পুথোকখিবগী চাং অদুতেবল-২দা উৎলি অমসুং থাগী মতুং ইন্না ফিগর-২দা উৎলি।
তেবল-২: নেচরেল গ্যাসকী পোত্থোক (এম.এম.এস.সি.এম.)
থাওগী কমপনী
তার্গেৎ
এপ্রিল (থা)
২০২০-২১ (এপ্রিল-মার্চ)
২০২০-২১
২০১৯-২০
মমাং চহিগী মতুং ইন্না %
তার্গেৎ
পোত্থোক*
পোত্থোক
ও.এন.জি.সি.
২৪৪৩৭.০৮
১৯৭৭.৪২
১৭২৫.৬৯
২০৩৭.৭১
৮৪.৬৯
ও.আই.এল.
৩১৮১.৫৪
২১১.৮৮
২০২.০৫
২২৪.৪৯
৯০.০১
পি.এস.সি. ফীল্দশিং
৬৮২৬.৮২
২৩৬.০২
২৩৩.৫৯
৩৯৩.৭০
৫৯.৩৩
অপুনবা
৩৪৪৪৫.৪৪
২৪২৫.৩২
২১৬১.৩২
২৬৫৫.৮৯
৮১.৩৮
খঙজিনগদবা: ১.চহি ২০১০-২১গীদম্তা ওইবা তার্গেৎ অসি মতম খরদংগীনি, লেপ্পগী মখা পোল্লি। *: মতম খরদংগী
২. চাউরাকপা অমা লৌবনা মরম ওইরগা অপুনবা অদু থিবদা চানদবা য়াই
ফিগর-২: থাগী ওইবানেচরেল গ্যাসকী পোত্থোক
২.১ এপ্রিল, ২০২০গী মনুংদা নোমিনেশন ব্লোক্তা ও.এন.জি.সি.না পুথোকপা নেচরেল গ্যাস অদু ১৭২৫.৬৯ এম.এম.এস.সি.এম. ওইখি, হায়রিবা অসি থা অমগী তার্গেৎতগী ১২১.৭৩% হন্থৈ অমসুং এপ্রিল, ২০১৯দা পুথোকখিবা অদুগা চাংদম্নবদা ১৫.৩১% হন্থৈ। গ্যাসকী পোত্থোক্তা হন্থরকখিবগী মরু ওইবা মরমদি কোবিদ-১৯ লোকদাউন্না মরম ওইরগা কঞ্জুমরশিংনা গ্যাসকী ওফ-তেক হন্থবননি।
২.২ এপ্রিল, ২০২০গী মনুংদা নোমিনেশন ব্লোক্তা ও.আই.এল.না পুথোকখিবা নেচরেল গ্যাস অদু ২০২.০৫ এম.এম.এস.সি.এম. ওইখি, হায়রিবা অসি থা অমগী তার্গেৎতগী ৪.৬৪% হন্থৈ অমসুং এপ্রিল, ২০১৯দা পুথোকখিবা অদুগা চাংদম্নবদা ৯.৯৯% হন্থৈ। পোত্থোক্তা হন্থরকখিবগী মরমশিং অদু মখাদা পীরি:
• প্রোদক্সন স্ত্রীমদা CO2 য়াওবনা মরমোইরগা দ্যোহালগী মফমশিংদা পোতেন্সিয়েল মাংখিবা।
• কোবিদ-১৯গী লোকদাউন্না মরম ওইরগা কঞ্জুমরশিংনা গ্যাস ওফ তেক হন্থবা।
২.৩ এপ্রিল, ২০২০গী মনুংদা পি.এস.সি.রেজিমদা প্রাইভেৎ/জে.ভি.শিংনা পুথোকখিবা নেচরেল গ্যাস অদু ২৩৩.৫৯ এম.এম.এস.সি.এম. ওইখি, হায়রিবা অসি থা অমগী তার্গেৎতগী ১.০৩% হন্থৈ অমসুং এপ্রিল, ২০১৯দা পুথোকখিবা অদুগা চাংদম্নবদা ৪০.৬৭% হন্থৈ। গ্যাসকী পোত্থোক্তা হন্থরকখিবগী মরু ওইবা মরমদি কোবিদ-১৯গী লোকদাউন্না মরম ওইরগা কঞ্জুমরশিংনা গ্যাসকী ওফ তেক হন্থরকপা।
৩. রিফাইনরীগী পোত্থোক (শুংদোকখিবা ক্রুদ ওইলগী মতুং ইন্না)
এপ্রিল ২০২০গী মনুংদা রিফাইনরীগী পোত্থোকঅদু ১৪৭৪৫.১৮ তি.এম.তি. ওইখি, মসি থা অমগী তার্গেৎতগী ২২.০১% হন্থৈ অমসুং এপ্রিল ২০১৯দা ফংখিবা পোত্থোক অদুদগী ২৮.৭৮% হন্থৈ। য়ুনিৎকী মতুং ইন্না রিফাইনরী পুথোকখিবগী চাং অদু এনেক্সচর-IIIদা পীরি।মমাং চইগি চপ মান্নবা মতমদা পুথোকখিবা অদুগা মরী লৈননা ২০২০গী এপ্রিল থাগী কমপনীগী মতুং ইন্না রিফাইনরীগী পোত্থোক অসি তেবল-৩দা উৎলি অমসুং থাগী মতুং ইন্না ফিগর-৩দা উৎলি।
তেবল ৩: রিফাইনরীগী পোত্থোক (তি.এম.তি.)
থাও কমপনী
তার্গেৎ
এপ্রিল (থা)
২০২০-২১ (এপ্রিল-মার্চ)
২০২০-২১
২০১৯-২০
মমাং চহিগী মতুং ইন্না %
তার্গেৎ
পোত্থোক*
পোত্থোক
সি.পি.এস.ই.
১৪৮০৩১.১২
৯৯৯২.৩৬
৭১০৩.৭৬
১১২৬৩.৩৩
৬৩.০৭
আই.ও.সি.এল.
৭২৪৯৯.৮৬
৪৬৭৪.১৪
৩০৪৬.১৩
৫৫৩৪.৪৪
৫৫.০৪
বি.পি. সি.এল.
৩০৪৯৯.৯৫
২৫৮৪.৭৬
১৫৮৩.৭৬
২৫৭৩.২৪
৬১.৫৫
ঐচ. পি. সি.এল.
১৭৮৬৭.৪৭
১৫০৬.৩৮
১৩২৩.৯৭
১০৮৯.৮৬
১২১.৪৮
সি. পি. সি.এল.
৯০০০.০০
৩০০.০০
৩০৭.৬০
৮৩৯.৯১
৩৬.৬২
এন.আর.এল.
২৭০০.০০
২২২.০০
১৬৯.৭৩
২৪০.৭০
৭০.৫২
এম.আর.পি.এল.
১৫৪০০.০০
৭০০.০০
৬৭০.৬৫
৯৭৮.৯৯
৬৮.৫০
ও.এন.জি.সি.
৬৩.৮৩
৫.৪২
১.৯২
৬.১৯
৩০.৯৮
জে.ভি.শিং
১৪৭৭২.০০
১১৯৭.০০
৯২৫.১৩
১৭২১.৬৬
৫৩.৭৪
বি.ও.আর.এল.
৭৮০০.০০
৬৪০.০০
৩৩২.২৮
৬৭১.০৬
৪৯.৫২
ঐচ.এম.ই.এল.
৬৯৭২.০০
৫৫৭.০০
৫৯২.৮৫
১০৫০.৬০
৫৬.৪৩
প্রাইভেৎ
৮৯৫১৫.১৬
৭৭১৮.০৮
৬৭১৬.২৮
৭৭১৮.০৮
৮৭.০২
আর.আই.এল.
৬৮৮৯৪.৯৯
৬০০৬.০০
৫৩১৪.৪৯
৬০০৬.০০
৮৮.৪৯
এন.ই.এল.NEL
২০৬২০.১৮
১৭১২.০৮
১৪০১.৭৯
১৭১২.০৮
৮১.৮৮
অপুনবা
২৫২৩১৮.২৮
১৮৯০৭.৪৪
১৪৭৪৫.১৮
২০৭০৩.০৬
৭১.২২
খঙজিনগদবা: ১.চহি ২০১০-২১গীদম্তা ওইবা তার্গেৎ অসি মতম খরদংগীনি, লেপ্পগী মখা পোল্লি। *: মতম খরদংগী
২. চাউরাকপা অমা লৌবনা মরম ওইরগা অপুনবা অদু থিবদা চানদবা য়াই
ফিগর ৩: থাগী ওইবা রিফাইনরীগী পোত্থোক
৩.১ এপ্রিল, ২০২০গী মনুংদা সি.পি.এস.ই. রিফাইনরীশিংগী পোত্থোক অদু৭১০৩.৭৬ তি.এম.তি. ওইখি, হায়রিবা অসি থা অমগী তার্গেৎতগী ২৮.৯১% হন্থৈ অমসুং মমাং চহিগী চপ মান্নবা থাদা পুথোকখিবা অদুদগী৩৬.৯৩% হন্থৈ। সি.পি.এস.ই. রিফাইনরী খরদা রিফাইনরীগী পোত্থোক্তা হন্থরকখিবগী মরমশিং অদু মখাদা পীরি:
1. আই.ও.সি.এল., গুৱাহাতি: বি.এস. VI শৎদাউন য়ৈথোকপা
2. আই.ও.সি.এল.- বারাউনি, গুজারাত, হলদিয়া, মাতুরা, পানিপত অমসুং পারাদিপ: কোবিদ-১৯ লোকদাউন্না মরম ওইরগা দিমান্দ হন্থবনা মরম ওইরগা হন্থবা।
3. আই.ও.সি.এল.-বোঙ্গাইগাওন: শৎদাউন তৌবগী থৌরাংদা য়ৈথোকপা।
4. বি.পি.সি.এল., মুম্বাই অমসুং কোচি: দিমান্দ হন্থবা অমসুং কোবিদ-১৯না মরম ওইরগা হন্থবা।
5. ঐচ.পি.সি.এল., মুম্বাই অমসুং ভিসাখ: কোবিদ-১৯গী লোকদাউন্না মরম ওইরগা হন্থবা।
6. সি.পি.সি.এল., মনালি: কোবিদ-১৯ লোকদাউন্না মরম ওইরগা দিমান্দ হন্থবনা মমরম ওইরগা হন্থবা।
৩.২ এপ্রিল, ২০২০গী মনুংদা জে.ভি.রিফাইনরীশিংদা পুথোকখিবা অদু ৯২৫.১৩ তি.এম.তি. ওইখি, হায়রিবা অসি থা অমগী তার্গেৎতগী ২৮.৯১% হন্থৈ অমসুং মমাং চহিগী চপ মান্নবা থাদা পুথোকখিবা অদুদগী ৪২.২৬% হন্থৈ। পোত্থোক্তা হন্থরকখিবগী মরু ওইবা মরমশিং অদুদি কোবিদ-১৯না মরম ওইরগা দিমান্দ হন্থরকপা:
৩.৩ এপ্রিল, ২০২০গী মনুংদা প্রাইভেৎ রিফাইনরীশিংদা পুথোকখিবা অদু ৯২৫.১৩ তি.এম.তি. ওইখি, হায়রিবা অসি থা অমগী তার্গেৎতগী অমসুং এপ্রিল, ২০২০গা চাংদম্নবদা মথংশিৎনা ১১২.৯৮% অমসুং ১২.৯৮% হন্থৈ।
৩.৪ রিফাইনরিগি মতুং ইন্না কেপাসিতি য়ুতিলাইজেশনগী অকুপ্পা মরোল অমসুং এপ্রিল, ২০১৯গা মরী লৈননা ২০২০গী, এপ্রিল থা মনুংদা পেত্রোলিয়মগী পোত্থোকশিং পুথোকখিবা অদু মথংশিৎনা এনেক্সচর-IV অমসুং Vতা পীরি।
এনেক্সচর-I য়েংনবগীদমক্তা মসিদা ক্লিক তৌবীয়ু
এনেক্সচর-II য়েংনবগীদমক্তা মসিদা ক্লিক তৌবীয়ু
এনেক্সচর-III য়েংনবগীদমক্তা মসিদা ক্লিক তৌবীয়ু
এনেক্সচর-IV য়েংনবগীদমক্তা মসিদা ক্লিক তৌবীয়ু
এনেক্সচর-V য়েংনবগীদমক্তা মসিদা ক্লিক তৌবীয়ু