Prime Minister's Office
PM greets nation on Eid-ul-Fitr
25 MAY 2020 8:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the nation on the occasion of Eid-ul-Fitr.
"Eid Mubarak!
Greetings on Eid-ul-Fitr. May this special occasion further the spirit of compassion, brotherhood and harmony. May everyone be healthy and prosperous", the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইদ-উল-ফিতরদা লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীবা
25 MAY 2020 8:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা ইদ-উল-ফিতরগী থৌরম অসিদা লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
“ইদ মুবারক!
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ইদ-উল-ফিতর অসিদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মসিগী অখন্নবা থৌরম অসিনা নুংশিহৈবা, মচিন-মনাওগী ওইবা নুংশিরবা মরী অমসুং পুকচেল তিন্ননা লৈবগী ৱাখল্লোন অদু হেন্না চেৎশিনহনবা ওইরসনু। মীপুম খুদিংমক হচাং ফনা লৈবা অমসুং চাউখৎপা ওইরসনু।”