Prime Minister's Office
Phone call between Prime Minister Shri Narendra Modi and H.E. Sheikh Hasina, Prime Minister of the People's Republic of Bangladesh
25 MAY 2020 7:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone today with H.E. Sheikh Hasina, Prime Minister of the People's Republic of Bangladesh. Prime Minister Modi conveyed greetings on Eid-ul-Fitr to Prime Minister Sheikh Hasina and the people of Bangladesh.
The two leaders shared their assessment of the damage caused by Cyclone Amphan in both countries. The leaders also discussed the COVID pandemic situation and the ongoing collaboration between the two countries in this regard. Prime Minister Modi reaffirmed India’s support to Bangladesh in addressing these challenges.
PM conveyed his best wishes for the good health and well-being of Prime Minister Sheikh Hasina and the friendly people of Bangladesh.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং বঙ্গলাদেসকী প্রধান মন্ত্রী শৈখ হসিনা অনিগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
25 MAY 2020 7:27PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বঙ্গলাদেসকী প্রধান মন্ত্রী শৈখ হসিনাগা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে । প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী শৈখ হসিনা অমসুং বঙ্গলাদেসকী মীয়ামদা ইদ-উল-ফিতরগী য়াইফ-পাউজেল পীখি ।
নোংলৈ নুংশিৎ অম্ফান্না লৈবাক অনিমক্তা অমাং-অতা থোকহনখিবগী মতাংদা লুচিংবা অনিনা মখোয়গী ওইবা ৱাফমশিং ফোংদোক্নখি । হৌজিক ওইরিবা কোবিদ লাইচৎকী ফিবম অমসুং মসিগী মতাংদা লৈবাক অনিগী মরক্ত মতেং পাংনরিবা অসিগী হিরমদা লুচিংবা অনি ৱা খন্নখি । অৱাবশিং অসি থেংননবা ভারতনা বঙ্গলাদেসতা মতেং পাংগনি হায়না প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অমুক হন্না থাজবা পীখি ।
প্রধান মন্ত্রী শৈখ হসিনা হকচাং ফনা অমসুং নুংঙাইনা লৈনবা অমসুং বঙ্গলাদেসকী মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি ।