Ministry of Power
REC Limited ties up with TajSATS to provide nutritious meals to frontline healthcare workers
4.58 lacs Kilograms of food grains, 1.26 lac meal packets, 9600 litres of sanitizers, 3400 PPE kits and 83000 masks have been distributed by the PSU as of 24th May
26 MAY 2020 12:02PM by PIB Delhi
REC Limited, a central PSU under Ministry of Power and one of India’s largest power financiers, is spearheading the mission to feed the medical staff in key government hospitals as well as poor daily wage labourers across the nation, through collaborative efforts.
REC Foundation, the CSR arm of REC Limited, has partnered with TajSATS (a joint venture of IHCL and SATS Ltd) to distribute specially-made nutritious meal packets for medical staff in Safdarjung Hospital, New Delhi. Every day, 300 food packets are being delivered as a gesture of gratitude to the frontline healthcare warriors of New Delhi. Over 18,000 meals will be delivered in New Delhi through this initiative.
At the same time, REC in collaboration with various district authorities, NGOs and electricity distribution companies (DISCOMS) is already providing cooked meals and ration to the needy across the nation. This initiative was started when the country went under a nation-wide lockdown and will continue for the duration of the coronavirus lockdown. As of 24 May 2020, the corporation has distributed more than 4.58 lacs Kilograms of food grains, 1.26 lac meal packets, 9600 litres of sanitizers, 3400 PPE kits and 83000 masks.
REC Limited (formerly Rural Electrification Corporation Limited) is a Navratna NBFC focusing on Power Sector Financing and Development across India. Established in 1969, REC Limited has completed over fifty years in the area of its operations. It provides financial assistance across the power-sector value chain. Apart from this, REC is also the nodal agency for Govt. of India flagship schemes in the Power sector like Deendayal Upadhyaya Gram Jyoti Yojana (DDUGJY), Saubhagya, etc.

পাৱর মন্ত্রালয়
মাঙজিল থানা চঙশিল্লিবা হকশেলগী থৌমীশিংদা মচি লৈবা চীঞ্জাক পীননবা আর.ই.সি. লিমিতেদনা তাজসেতসকা চূংশিন্নখ্রে
মে ২৪ ফাওবদা পি.এস.য়ু. অসিনা ফুদগ্রেন কিলোগ্রাম লাখ ৪.৫৮, পেক তৌরবা চাক্লুক লাখ ১.২৬, সেনিতাইজর লিতর ৯৬০০, পি.পি.ই. কিত্স ৩৪০০ অমসুং মায়খুম ৮৩০০০ য়েন্থোকখ্রে
26 MAY 2020 12:02PM by PIB Imphal
পৱার মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা সেন্ত্রেল পি.এস.য়ু. অমা ওইরিবা অমদি ইন্দিয়াগী খ্বাইদগী চাউবা পৱার ফাইনেন্সিয়র আর.ই.সি. লিমিতেদনা লৈঙাক্কী অনা লায়েংশঙশিংদা লৈবা মেদিকেল স্তাফশিং অমদি লৈবাক শিনবা থুংনা লৈরিবা নোংমগী শুরগা চরা তাল্লিবা লায়রবা শিন্মীশিংদা চাক পীজনবগীদমক কোক চূংশিন্নদুনা হোৎনরিবা অসিদা লমজিংদুনা চৎলি‍।
আর.ই.সি. লিমিতেদগী সি.এস.আর. মশা ওইরিবা আর.ই.সি. ফাউন্দেসননা তাজসেত্স (আই.ঐচ.সি.এল. অমসুং এস.এ.তিই.এস. লিমেতেদকী অপুনবা ভেঞ্চর অমা ওইরিবা)গা নই দিল্লীগী সফদারজং হোস্পিতালদা লৈরিবা মেদিকেল স্তাফশিংদা অখন্ননা শেম-শারবা মচি লৈবা চাক্লুক পেক য়েন্থোক্নবা চূংশিন্নখ্রে‍। মাঙজিল থানা থেংনরিবা হকশেলগী থৌমীশিং অসিগী থৌদাংবু থাগৎপা ফোঙদোকপা ওইনা চাক্লুক পেক ৩০০ নুমিৎ খুদিংগী পীরি‍। থৌরাং অসিগী মখাদা নই দিল্লীদা চাক্লুক ১৮,০০০গী মথক্তা পীগদৌরি‍।
অমরোমদসু আর.ই.সি.না তোঙান তোঙানবা দিস্ত্রিক্ত ওথোরিতীশিং, এন.জি.ও.শিং, অমদি ইলেক্ত্রিসিতী দিস্ত্রিব্যুসন কম্পেনীশিং (দিসকোম)গা খুৎশম্নদুনা লৈবাক শিনবা থুংনা ফীভম চাদ্রবা মীওইশিংদা থোংদোক্লবা চাক্লুকশিং পীদুনা লাক্লি‍। থৌরাং অসি লৈবাকসিদা অথিংবা থম্বা হৌরকখিবদগী চঙশিন্দুনা লাকখিবনি অমদি অথিংবা লৈরিবমখৈ চত্থখিগনি‍। মে ২৪, ২০২০ ফাওবদা কোর্পোরেসন অসিনা ফুদগ্রেন কিলোগ্রাম লাখ ৪.৫৮, চাক্লুক পেক লাখ ১.২৬, সেনিতাইজর লিতর ৯৬০০, পি.পি.ই.কিত ৩৪০০ অমসুং মায়খুম ৮৩০০০ য়েন্থোকখ্রে‍।
আর.ই.সি. লিমিতেদ (হান্না রুরেল ইলেক্ত্রিফিকেসন কোর্পোরেসন লিমিতেদ হায়না খঙনরম্বা) অসি ইন্দিয়া শিনবা থুংনা পৱার সেক্তরদা শেন থাদবা অমদি চাউখৎপা পুরকপদা মায় ওনশিল্লিবা নবরত্ন এন.বি.এফ.সি. অমনি‍। ইং ১৯৬৯দা লিংখৎখিবা আর.ই.সি. লিমিতেদনা মসিগী থবকসিদা চহী য়াঙ্খৈ হেন্না থবক তৌদুনা লাক্লি‍। মসিগী মথক্তা পৱার সেক্তরদা লৈরিবা দিনদয়াল উপদ্যায় গ্রাম জ্যোতি য়োজনা (দি.দি.য়ু.জি.জে.ৱাই), সৌভাগ্যনচিংবা ইন্দিয়া লৈঙাক্কী ফ্লেগসিপ স্কিমশিংকী নোদেল এজেন্সীসু ওইরি‍।