Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES ON COVID-19
28 MAY 2020 5:28PM by PIB Delhi
Through a graded, pre-emptive and pro-active approach, Government of India is taking several steps along with the States/UTs for prevention, containment and management of COVID-19. These are being regularly reviewed and monitored at the highest level.
The number of cases under active medical supervision is 86,110.So far, a total of 67,691 people has been cured. In the last 24 hours, 3,266 patients were found cured. This takes our total recovery rate to 42.75%.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .

স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯ৰ শেহতীয়া তথ্য
28 MAY 2020 5:28PM by PIB Guwahati
ক’ভিড-১৯ৰ সংক্ৰমণৰ শংকা নিবাৰণ কৰা, ইয়াক প্ৰতিৰোধ কৰা, আৰু আক্ৰান্তসকলক সুস্থ কৰি তোলাৰ বাবে কৰা ব্যাপক প্ৰবন্ধনৰ ক্ষেত্ৰত ৰাজ্য আৰু কেন্দ্ৰীয় শাসিত অঞ্চলসমূহৰ চৰকাৰসমূহৰ সহযোগত কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰে পূৰ্বানুমানৰ ভিত্তিত, অতি সক্ৰিয়তাৰে আৰু পৰ্যায়ক্ৰমে বিভিন্ন পদক্ষেপ গ্ৰহণ কৰি আহিছে। সামগ্ৰিকভাবে এই সকলো কাৰ্যক্ৰম শীৰ্ষ পৰ্যায়ত নিয়মীয়াভাবে নিৰীক্ষণ আৰু পৰ্যলোচনাও কৰি অহা হৈছে।
আজিৰ তাৰিখত দেশত ৮৬,১১০গৰাকী ক’ভিড-১৯ আক্ৰন্তক চিকিত্সকৰ সক্ৰিয় তত্বাৱধানত ৰখাৰ ব্যৱস্থা কৰা হৈছে। এই পৰ্যন্ত ৬৭,৬৯১গৰাকী লোকে আৰোগ্য লাভ কৰিছে। শেহতীয়া ২৪ঘণ্টাত সুস্থ হৈ ঘৰলৈ উভটিছে ৩২৬৬গৰাকী লোকে। ইয়াকে লৈ আৰোগ্য লাভৰ সামগ্ৰিক হাৰ হৈছেগৈ ৪২.৭৫শতাংশ।
ক’ভিড-১৯ সংক্ৰান্তীয় সবিশেষ, শুদ্ধ আৰু বিশ্বাসযোগ্য তথ্যৰ বাবে https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA ত লগ ইন কৰিব পাৰে।