Ministry of Education
To spread the spirit of Ek Bharat Shreshtha Bharat and to sensitize youth about fundamental duties EBSB Club of Central university of Punjab launches a Short Video on “A Reminder on Fundamental Duties”
28 students from 28 different states participated and translated fundamental duties in regional languages of their respective states
31 MAY 2020 12:44PM by PIB Delhi
To sensitize the youth about our fundamental duties, the Central University of Punjab Bathinda (CUPB), Punjab have released a Short Video titled “A Reminder on Fundamental Duties”. The CUPB EBSB Club prepared this Video under Ek Bharat Shreshtha Bharat as per directives of MHRD, and UGC and under the guidance of their Vice-Chancellor Prof R.K. Kohli. The Objective of this Video is to encourage everyone to adhere to our statutory duties as responsible citizens, to motivate every person to follow preventive guidelines issued by the government to combat the spread of COVID-19, and to appeal one and all to be a part of “Sankalp Se Sidhi Ki Aur" Movement. In this video, 28 CUPB EBSB Club student volunteers representing 28 different states across the country participated and translated fundamental duties in regional languages of their respective states.
https://twitter.com/EBSB_MHRD/status/1265896852232134656
Opening and Closing Shot of the Video
28 Students Volunteers of EBSB Club at CUPB from 28 States presenting Fundamental Duties translated in their regional language.

হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
এক ভারত শ্রেস্থ ভারত হায়বা ৱাখল্লোন অসি শন্দোক্নবা অমসুং নহারোলশিংবু ফন্দামেন্তেল দ্যুতীশিং অদু গ্যান তাহন্নবা সেন্ত্রেল য়ুনিবর্সিতী ওফ পঞ্জাবকী ই.বি.এস.বি. ক্লবনা অতেনবা ভিদিও “এ রিমাইন্দর ওন ফন্দামেন্তেল দ্যুতীজ” লোঞ্চ তৌখ্রে
তোঙান-তোঙানবা রাজ্যশিংদগী মহৈরোই ২৮না শরুক য়াখি অমসুং ফন্দামেন্তেল দ্যুতীশিং অদু মখোয়-মখোয়গী রাজ্যশিংগী লোন্দা ৱাহন্থোক হন্দোকখি
31 MAY 2020 12:44PM by PIB Imphal
নহারোলশিংবু ফন্দামেন্তেল দ্যুতীশিং গ্যান তাহন্নবা সেন্ত্রেল য়ুনিবর্সিতী ওফ পঞ্জাব বথিন্দা (সি.ইয়ু.পি.বি.), পঞ্জাবনা “ফন্দামেন্তেল দ্যুতীশিং নিংশিংহন্নবা থবক অমা” হায়না মীংথোনবা অতেনবা ভিদিও অমা ফোংখ্রে। পঞ্জাব সি.ইয়ু.পি.বি.গী ই.বি.এস.বি. ক্লবনা মসিগী ভিদিও অসি এম.ঐচ.আর.দি.গী লমজিং লমতাশিং অমসুং ইয়ু.জি.সি.গী মখাদা অমসুং মখোয়গী য়ুনিবর্সিতী অদুগী ভাইস চাঞ্চেলর প্রোফেসর আর.কে.কোহলীগী লমজিং-লমতাক্কী মখাদা ওইনা এক ভারত এক শ্রেস্থ ভারতকী মখাদা শেমখিবনি।
ভিদিও অসিগী পান্দমদি মীপুম খুদিংদা লেংদ্রবা ইথৌদাংশিং খংহন্দুনা মথৌদাং খংবা নাগরিক অমা ওইনা পুক্নিং থৌগত্তুনা মীপুম খুদিংমক্না কোবিদ-১৯ লান্থেংননবা ভারত সরকারনা থোকপা ঙাকথোক্নিংঙাই ওইবা গাইদলাইনশিং অসি ঙাক্না চৎনবা পুক্নিং থৌগৎনবনি অমসুং মীপুম খুদিংমক “সঙ্কল্প সে সিধী কী ঔর” গী খোংজংগী শরুক অমা ওইনবনি। মসিগী ভিদিও অসি লৈবাক অসিগী সি.য়ু.পি.বি.গী ই.বি.এস.বি. ক্লব ২৮গী মহৈরোইশিংনা তঙাইফদ্রবা মতমসিদা চোংথোরক্তুনা তোঙান-তোঙানবা রাজ্য ২৮গী মহুৎ শিন্দুনা শরুক য়াদুনা ফন্দামেন্তেল দ্যুতীশিং অদু মখোয়-মখোয়গী রাজ্যশিংগী লোন্দা ৱাহন্থোক হন্দোকখি।
https://twitter.com/EBSB_MHRD/status/1265896852232134656
Opening and Closing Shot of the Video
ই.বি.এস.বি. ক্লবকী ভোলুন্তীয়র ২৮না সি.য়ু.পি.বি.দা রাজ্য ২৮ ফন্দামেন্তেল দ্যুতীশিং মখোয়-মখোয়গী রাজ্যশিংগী লোন্দা ৱাহন্থোক হন্দোকপা