Ministry of Defence
Operation Samudra Setu - INS Jalashwa Arrives at Tuticorin with Indian Citizens Embarked from Sri Lanka
02 JUN 2020 7:11PM by PIB Delhi
INS Jalashwa, deployed by the Indian Navy for “Operation Samudra Setu", entered Tuticorin harbour on 02 June 2020 with 685 Indian nationals evacuated from Colombo, Sri Lanka.
Embarkation of Indian nationals was facilitated by the Indian Mission in Sri Lanka. Personnel were embarked onboard after carrying out requisite medical screening. COVID related safety protocols were also strictly adhered to during the sea-passage.
The evacuees were received by local authorities at Tuticorin and arrangements were in place for speedy disembarkation, health screening, immigration and transportation of the evacuees.
With this evacuation, Indian Navy has now repatriated 2173 Indian nationals from Maldives (1488) and Sri Lanka (685) during the ongoing pandemic.
INS Jalashwa would now be proceeding to Maldives for repatriation of approximate 700 Indian nationals on 05 June 2020.
6XEA.jpeg)

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ওপরেসন সমুদ্র সেতু- শ্রী লঙ্কাদগী ভারত মচাশিং পুরকখিবা আই.এন.এস. জলশ্বা তুতিকোরিন্দা থুংখ্রে
02 JUN 2020 7:11PM by PIB Imphal
কোলোম্বো, স্রী লঙ্কাদগী ভারত মচা ৬৮৫ পুদুনা লাকখিবা ভারতকী নেভীনা “ওপরেসন সমুদ্র সেতু”গীদমক্তা শিজিন্নখিবা আই.এন.এস. জলশ্বা জুন ২, ২০২০দা তুতিকোরিন্দা চংলকখ্রে।
ভারত মচাশিং পুদুনা লাকখিবা অদু স্রী লঙ্কাদা লৈবা ইন্দিয়ন মিসন্না শিনখিবনি। তঙাই ফদ্রবা স্ক্রীনিং তৌরবা মতুংদা পেসেঞ্জরশিং কুমথনরকখি। সমুদ্রদা লাক্লিঙৈ মতমদা কোবিদকা মরী লৈনবা চেকশিন থৌরাং পুম্নমক লৌখৎখি।
পেসেঞ্জরশিং অদু তুতিকোরিনগী লৈঙাক্লোইশিংনা ওকখি অমসুং মখোয়বু জহাজতগী নিংথিনা কুম্থরক্নবা, হেলথ স্ক্রীনিং তৌনবা, ইমিগ্রেসন অমসুং পুথোক পুশিন তৌননবসু শিন লাংখি।
মখোয়বু পুরকখিবগা লোয়ননা ভারতকী নেভীনা হৌজিক চৎলিবা লায়চৎ অসিগী মনুংদা পুন্না ভারত মচা ২১৭৩, মালদিবতগী ১৪৮৮ অমসুং স্রী লঙ্কাদগী ৬৮৫, পুথোরকখি।
আই.এন.এস. জলাশ্বা মালদিবlগী ভারত মচা চাউরাক্না ৭০০ পুথোরক্নবা জুন ৫, ২০২০দা অমুক খোংশানগনি।