Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah expresses gratitude and thanks Doctors on occasion of Doctor’s Day
Commitment of our doctors to keep the nation safe and healthy in these challenging times is truly exceptional says Union Home Minister
Shri Amit Shah also said that the government led by Prime Minister Shri Narendra Modi stands firmly with our doctors who are selflessly working round the clock to serve the humanity
I pray for better health and safety of the valiant Corona warriors of our country, the whole Nation salutes doctors’ devotion and sacrifice says- Shri Amit Shah
The Union Home Minister also thanked family members of doctors who are giving full cooperation and moral support to them in such testing times
01 JUL 2020 2:46PM by PIB Delhi
On Doctor’s Day today, the Union Home Minister Shri Amit Shah ,through a tweet has expressed gratitude and thanks to India's brave doctors who have been leading the battle from the forefront against COVID-19.
The Union Home Minister emphasised that their utmost commitment to keep the nation safe and healthy in these challenging times is truly exceptional.
The Union Minister added that the Nation salutes their devotion and sacrifice, on Doctor’s Day.
Shri Amit Shah also said that the government led by Prime Minister Shri Narendra Modi stands firmly with our doctors who are selflessly working round the clock to serve the humanity. He also prayed for the health and safety of the valiant Corona warriors of our country.
The Union Home Minister also expressed gratitude to the family members of doctors who are giving full cooperation and moral support to them in such testing times.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা দোক্তরশিংগী নুমিত্তা দোক্তরশিংদা তৌবিমল খঙবা উত্তুনা থাগৎপা ফোঙদোক্লি
অসিগুম্লবা অরুবা তানফমসিদা লৈবাকসিবু তেক্ত-কায়দনা অমদি মশা মউ ফনা থম্নবগীদমক লেপ্লিবা ঐখোয়গী দোক্তর খোঙফম অসি তশেংনমক থোইদোক হেন্দোকপা অমনি হায়না কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রীনা হায়রি
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা লৈঙাক অসিনা মীওইবা খুন্নাইগী থৌগলদা মতম পুম্বদা মশাগী ওইজবা থিদনা হোৎনরিবা ঐখোয়গী দোক্তরশিংগা লোয়ননা লেপ্লি হায়নসু শ্রী অমিত শাহনা ফোঙদোকখি
ঐনা ইরৈবাকসিগী থৌনা ফরবা কোরোনা লান্মীশিংগী মশা-মউ ফবা অমদি তেক্ত-কায়দনবগীদমক্তা থৌনিজরি, লৈবাক পুম্বনা দোক্তরশিংগী কত্থোকপা অমদি পুক্নীং লুপ্পবু ইকায়খুম্নবা উৎলি – শ্রী অমিত শাহ
কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রীনা দোক্তরশিংদা মপুং ফানা মতেং পীরিবা অমদি চিরবা তানফমসিদা মখোয়দা ঙাক্লৌ পীরিবা মখোয়গী ইমুং মনুংবুসু থাগৎখি
01 JUL 2020 2:46PM by PIB Imphal
ঙসি দোক্তরশিংগী নুমিত্তা কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহন ত্বীত অমদা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা থেংনরিবা লানফম অসিবু মাঙজিল থাদুনা লমজিংলিবা ভারতকী থৌনা থরবা দোক্তরশিংদা তৌবিমও খঙবা উৎখ্রে অমদি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে‍।
অসিগুম্লবা অরুবা তানফমসিদা লৈবাকসিবু তেক্ত-কায়দনা অমদি মশা মউ ফনা থম্নবগীদমক লেপ্লিবা মখোয়গী খোঙফম অসি তশেংনমক থোইদোক হেন্দোকপা অমনি হায়না কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রীনা থমখি‍।
দোক্তরশিংগী নুমিৎসিদা লৈবাকসিনা মখোয়গী পুক্নীং লুপ্পা অমদি কত্থোকপবু ইকায়খুম্নবা উৎলি হায়না কেন্দ্র মন্ত্রীনা মখা তাখি‍।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা লৈঙাক অসিনা মীওইবা খুন্নাইগী থৌগলদা মতম পুম্বদা মশাগী ওইজবা থিদনা হোৎনরিবা ঐখোয়গী দোক্তরশিংগা লোয়ননা লেপ্লি হায়নসু শ্রী অমিত শাহনা ফোঙদোকখি‍‍। ইরৈবাকসিগী থৌনা ফরবা কোরোনা লান্মীশিং মশা-মউ ফবা অমদি তেক্ত-কায়দনবগীদমক্তা মহাক্না থৌনিখি‍।
কেন্দ্র গৃহ মন্ত্রীনা দোক্তরশিংদা মপুং ফানা মতেং পীরিবা অমদি চিরবা তানফমসিদা মখোয়দা ঙাক্লৌ পীরিবা মখোয়গী ইমুং মনুংবুসু থাগৎখি‍।