Ministry of Health and Family Welfare
Highest ever recoveries registered in a single day; more than 36,000 patients discharged
Recoveries outnumber active COVID cases by more than 4 lakh
Recovery rate touches new high, nearly 64% today
26 JUL 2020 2:25PM by PIB Delhi
Yesterday recorded the highest ever recoveries in a single day. 36,145 COVID-19 patients were cured and discharged in the last 24 hours. This has taken the total number of recovered cases to 8,85,576. The recovery rate has achieved another high of fast approaching 64%. It stands at 63.92% today. This means more patients are recovering thus maintaining the steadily widening difference between recovered and active COVID-19 patients. This gap has crossed 4 lakh and currently stands at 4,17,694. Recovered cases are 1.89 times the active cases (4,67,882).
The Union government has advised all State/UT governments to keep up with and effectively implement the strategy of “Test, Track and Treat”. For the first time a record number of more than 4,40,000 tests have been conducted in a single day. With 4,42,263 samples tested in the last 24 hours, the number of Test Per Million (TPM) has further increased to 11,805 and cumulative testing to 1,62,91,331. For the first time, Government labs have set a new record of testing 3,62,153 samples. The private labs have also scaled a new high of 79,878 samples tested in a single day.
The aggressive testing along with ramped up hospital infrastructure by combining public and private sector efforts has enabled early identification and prompt triaging of COVID-19 patients leading to lower fatalities. As a result, the Case Fatality Rate is progressively falling and currently, it is 2.31%. India has one of the lowest fatality rates in the world.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
নোংমগী মনুংদা খ্বাইদগী মশীং য়াম্না নাবা ফবা ঙমখ্রে; অনাবা ৩৬,০০০ হেন্না নাবা ফদুনা য়ুমদা থাখ্রে
এক্তিব কেস মশীংদগী নাবা ফবগী মশীংনা লাখ ৪ হেন্না লানখ্রে
ঙসি নাবা ফবগী চাং অসি চাদা ৬৪ য়ৌনা ৱাংখি
26 JUL 2020 2:25PM by PIB Imphal
ঙরাং নোংমদা মশীং খ্বাইদগী ৱাংবা ওইনা নাবা ফবগী রেকোর্দ লৈখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা কোবিদ-১৯ অনাবা মেওই ৩৬,১৪৫ নাবা ফখি অমসুং দিসচার্জ তৌখি। মসিনা নাবা ফরবগী অপুনবা মশীং অসি ৮,৮৫,৫৭৬ য়ৌখ্রে। নাবা ফবগী চাংসু খোংজেল য়াংখৎলক্তুনা অনৌবা ওইনা চাদা ৬৪ য়ৌশিনলক্লি। ঙসি ফাওবদা ৬৩.৯২% য়ৌখি। মসিনা তাক্লে মদুদি অনাবা কয়া অমা ফগৎলক্তুনা নাবা ফরবা মশীংগা কোবিদ-১৯ নারিবা এক্তিব কেস মশীংগগী মরক্তা লৈবা খেন্নবসু হেনগৎলক্লি। খেন্নবা মশীং অসি হৌজিক্কী ওইনা লাখ ৪ লান্দুনা ৪,১৭,৬৯৪ লৈরে। নাবা ফরবা কেস মশীংনা এক্তিব কেস মশীংদগী শরুক ১.৮৯ ওইরি (৪,৬৪৭,৮৮২)
কেন্দ্র সরকারনা রাজ্য/য়ু.তি.শিংদা "তেস্ত, ত্রেস, ত্রিৎ" খোংথাং নীংথীনা পায়খৎনবগীদমক খঙহনখ্রে। ইহান হানবা ওইনা নোংমদা রেকোর্দ ওইনা তেস্ত ৪,৪০,০০০ হেন্না তেস্ত তৌখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা সেম্পল ৪,৪২,২৬৩ তেস্ত তৌখিবগা লোইননা ভারত্তা মিল্লিয়ন অমদা তেস্ত তৌবগী চাং অসি ১১,৮০৫ য়ৌরে অমসুং অপুনবা ওইনা তেস্ত তৌখ্রবা সেমপল ১,৬২,৯১,৩৩১ য়ৌরে। অহানবা ওইনা সরকারগী লেবশিংনা নোংমদা সেম্পল ৩,৬২,১৫৩ তেস্ত তৌখি। প্রাইবেৎ লেবশিংনসু নোংমদা সেম্পল ৭৯,৮৭৮ য়ৌনা তেস্ত তৌখি।
হোস্পিতালগী ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎলকপগা লোইননা পব্লিক অমসুং প্রাইবেৎ সেক্তরশিং পুনশিন্দুনা হোৎনবনা ঙন্না খঙদোকপা অমসুং কোবিদ-১৯ অনাবশিং খোংলৈ থুনা লাইয়েংবা ঙম্লকপনা শিবগী চাং নেম্লিবনি। মসিগী মরম্না, কেশশিংদা লৈতবগী চাং অসি তপনা তপনা হন্থরক্তুনা হৌজিক্তি ২.৩১%দা লৈরে। ভারতসু মালেমদা খ্বাইদগী শিবা নেম্বা লৈবাকশিংগী মনুংদা লৈরি।
অচুম্বা, অমসুং খুদক্কী ওইবা কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেল ইস্যু, গাইদলাইন অমসুং এদ্ভাইজরীশিংগী ঈ-পাউশিংগীদমক https://www.mohfw.gov.in/ দা অমসুং @MoHFW_INDIA দা চাং নাইনা চঙবীয়ু।