Ministry of Health and Family Welfare
India posts highest ever single day recoveries of 56,383 in a single day
Total recoveries nearly 17 lakhs
On a continuous slide, Case Fatality Rate further improves to 1.96%
13 AUG 2020 2:44PM by PIB Delhi
India touched another peak of highest ever single day recoveries of 56,383 in a single day. With this number, the total recovered COVID-19 patients have touched nearly 17 lakh (16,95,982) today.
The concerted, focussed and collaborative efforts of the Centre and the State/UT governments along with support of lakhs of frontline workers have ensured the successful implementation of TESTING aggressively, TRACKING comprehensively & TREATING efficiently through an array of measures including supervised home isolation, and effective clinical management of severe and critical patients through the Standard of Care advised by the Centre. With increasing number of recoveries, while the Recovery Rate has crossed 70% (70.77% today), the case mortality among COVID patients has further regressed to 1.96%, and steadily declining.
The record high recoveries have ensured that the actual caseload of the country which is the Active Cases has reduced and currently is only 27.27% of the total positive cases. The recoveries exceed the active cases (6,53,622) by more than 10 lakh.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতনা নোংমা খক্তদা ৫৬,৩৮৩ ফগৎতুনা নোংমদা খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎপা ওইখ্রে
অপুনবা ফগৎখিবশিং লাখ ১৭ ময়া য়ৌরে
লেপ্তনা হন্থরকপনা, কেস ফেতেলিতী রেৎ মখা তানা ফগৎতুনা ১.৯৬% ওইরে
13 AUG 2020 2:44PM by PIB Imphal
ভারতনা অমুক হন্না নোংমা খক্তদা ৫৬,৩৮৩ ফগৎতুনা নোংমদা খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎপা ওইখ্রে। মশিং অসিগা লোয়ননা, ঙসি কোবিদ-১৯দগী ফগৎখিবা অপুনবা অসি লাখ ১৭ ময়া (১৬,৯৫,৯৮২) য়ৌখ্রে।
কেন্দ্রনা পীবা স্তেন্দর্দ ওফ ক্যেরগী মতুং ইন্না হোম আইসোলেসন তৌবা য়েংশিনবা অমসুং অকনবা অমদি অরুবা অনাবশিংগী ক্লিনিকেল মেনেজমেন্ত মপুং ফানা তৌদুনা ফ্রন্তলাইন ৱর্কর লাখ কয়ানা মতেং পাংবগা লোয়ননা কেন্দ্রগী অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংনা চুংশিন্নদুনা পুন্না মীৎয়েং চংদুনা হোৎনবনা তেস্তিং কনশিনবা, ত্রেকিং পাকশন্না তৌবা অমসুং মপুং ফানা লায়েংনবা মায় পাকনা া তত্রেকিং পাকোাি. সরকারশিংna ইমপ্লিমেন্ত তৌবা ঙমখ্রে। ফগৎখিবশিংগী মশিং হেনগৎলকপগা লোয়ননা, অমরোমদা ফগৎপগী চাং অসি ৭০% লানখ্রে (৭০.৭৭% ঙসি), কোবিদ নাবা মীওইশিংগী মরক্তা শীখিবগী কেস অসি মখা তানা হন্থদুনা ১.৯৬% ওইরে অমসুং মখা তানা হন্থরক্লি।
হোস্পিতালদা পুখৎলকখ্রবা অনাবশিংদা লায়েং পীবদা মীৎয়েং থম্লিবা অসিনা কোবিদ-১৯ নাবা মীওই শীবগী চাং অসি মপুং ফানা নমথবা ঙম্লি। মরম অসিনা কেস ফেতেলিতী রেৎ (সি.এফ.আর.) অসি মালেমগী ওইরিবা ফীভম অসিগা চাংদম্নবদা নেম্লি অমসুং মসি লেপ্তনা হন্থরক্লি। ঙসি কেস ফেতেলিতী রেৎ অসি ২.০৭% ওইরি।
মশিং য়াম্না ফগৎলকপগী রেকোর্দ তৌবনা লৈবাক অসিগী এক্তিব কেসশিং ওইরিবা অশেংবা কেস লোদ অসি হন্থখ্রে অমসুং হৌজিক অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী ২৭.২৭% খক্তা ওইরি। ফগৎখিবশিংনা এক্তিব কেসশিং (৬,৫৩,৬২২) অসিদগী লাখ ১০ হেন্না হেনখ্রে।
তেক্নিকেল ইসু, চৎন-কাংলোন অমদি পাউতাক ৱারোলশিংগা মরী লৈনবাকোবিদ-১৯গী মতাংদা অচুম্বা অমদি অনৌবা ৱাফমশিংগীদমক চাং নাইনা চঙবিয়ু: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA