Ministry of Health and Family Welfare
National Expert Group on Vaccine Administration meets the Domestic Vaccine Manufactures
17 AUG 2020 7:53PM by PIB Delhi
The National Expert Group on Vaccine Administration today met leading domestic vaccine manufactures- Serum Institute of India, Pune; Bharat Biotech, Hyderabad; Zydus Cadila, Ahmedabad; Gennova Biopharmaceuticals, Pune; and Biological E, Hyderabad.
The meeting was mutually beneficial and productive.
It provided the National Expert Group with inputs about the present stage of various candidate vaccines being developed by the indigenous manufacturers as well as their expectations from the Union Government.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভেক্সিন এদমিনিস্ত্রেসনগী নেস্নেল এক্সপর্ত গ্রুপনা লৈবাক অসিগী ভেক্সিন শারিবশিংগা উন্নখ্রে
17 AUG 2020 7:53PM by PIB Imphal
ভেক্সিন এদমিনিস্ত্রেসনগী নেস্নেল এক্সপর্ত গ্রুপনা ঙসি লৈবাক অসিগী মাংজিল থারবা ভেক্সিন শারিবশিংগা উন্নখ্রে – সিরম ইন্সতিত্যুৎ ওফ ইন্দিয়া, পুনে; ভারত বাইওতেক, হায়দ্রবাদ; জাইদস কদিলা, আহমেদাবাদ; জেন্নোভা বাইওফার্মাকোতিকেলস, পুনে; অমসুং বাইওলোজিকেল ই, হায়দ্রবাদ।
মীফম অসিনা পুম্নমক্কী কান্নবা অমসুং অফবা ওইখি।
মসিনা নেস্নেল এক্সপর্ত গ্রুপ্তা লৈবাক অসিগী মেন্যুফেকচর্রশিংনা পুথোক্লিবা মখল কয়াগী কেন্দিদেৎ ভেক্সিনগী হৌজিক লৈরিবা তাঙ্কককী মতাংদা লোয়ননা কেন্দ্র সরকারদগী মখোয়না তৌরিবা আশাশিং অদুগী ইনপুৎশিং ফংহনখি।