Ministry of Home Affairs
Nominations for Sardar Patel National Unity Award extended till 31st October 2020
20 AUG 2020 5:29PM by PIB Delhi
The online nomination process for Sardar Patel National Unity Award, the highest civilian award in the field of contribution to the unity and integrity of India, has now been extended till 31.10.2020. The nominations are being received online in the Ministry of Home Affairs website https://nationalunityawards.mha.gov.in.
Government of India has instituted the award in the name of Sardar Vallabhbhai Patel. The Award seeks to recognize notable and inspiring contributions to promote the cause of national unity and integrity and to reinforce the value of a strong and united India.
The decoration of the Award is given below:

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
সরদার পতেল নেস্নেল য়ুনিতি এৱার্দগী নোমিনেসনগী মতম ২০২০গী ওক্তোবর ৩১ ফাওবা শাংদোক্লে
20 AUG 2020 5:29PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা শক্তম ঙাক্নবা থবক তৌবগীদমক পীবা খ্বাইদগী ৱাংবা সিবিল এৱার্দ , সরদার পতেল নেস্নেল য়ুনিতি এৱার্দকী ওনলাইন নোমিনেসনগী থবকশিং হৌজিক ২০২০গী ওক্তোবর ৩১ ফাওবা শাংদোক্লে। হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিগী ৱেবসাইদ https://nationalunityawards.mha.gov.in দা ওনলাইন্দা নোমিনেসনশিং পীশিনবা য়াগনি।
সরদার বাল্লাবভাই পতেলগী মিংদা মনা অসি ভারত সরকারনা লিংখৎপনি। লৈবাক্কী অপুনবগী শক্তম য়োকখৎনবা থবক পাংথোকপা অমসুং অপুনবা অমসুং অকনবা ভারত অমগী গুনশিং মপাঙ্গল হাপ্নবা থবক তৌবা মীওইশিং শকখঙবা উৎনবা মনা অসি পীবনি।
মনা অসিগী দেকোরেসন মখাদা লৈরে :