Ministry of Finance
Borrowing options to meet the GST Compensation requirement for 2020-21
29 AUG 2020 3:45PM by PIB Delhi
The two borrowing options to meet the GST Compensation requirement for 2020-21 consequent to the discussions in the 41stmeeting of the GST Council held on 27th August, 2020 has been communicated to States,as per the document attached with this press note, to communicate their preference within seven working days. A meeting of State Finance Secretaries with the Union Finance Secretary and Secretary (Expenditure) is scheduled to be held on 1st September, 2020 for clarifying issues, if any.
Please see Annexure

শেল-থুম মন্ত্রালয়
ইং ২০২০-২১গী জি.এস.তি. কম্পেন্সেসনগী তঙাই ফদবা থেংনবা ঙম্নবা শেল পুবগী ওপ্সনশিং
29 AUG 2020 3:45PM by PIB Imphal
জি.এস.তি. কাইউন্সিলগী ওগস্ত ২৭, ২০২০দা পাঙথোকখিবা ৪১শুবা মীফমদা য়ানখিবগী মতুং ইন্না ইং ২০২০-২১গী জি.এস.তি. কম্পেন্সেসনগী তঙাই ফদবা থেংনবা ঙম্নবা শেল পুবগী মখাদা পীরিবা ওপ্সনশিং অসিগী মতাংদা প্রেস নোৎ অসিগা কোন্ননা পীরিবা চে-চাংশিং অসি নৈনরগা নুমিৎ ৭নিগী মনুংদা মখোয়গী ৱাখল্লোন খঙহল্লক্নবা রাজ্যশিংদা পাউ খঙহনখ্রে। হিরমসিগী মতাংদা চয়েৎনবা লৈবা খুদিংমক নৈননবা সেপ্তেম্বর ১, ২০২০দা স্তেৎ ফাইনান্স সেক্রেতরীশিংগী মীফম অমা য়ুনিয়ন ফাইনান্স সেক্রেতরী অমসুং এক্সপেন্দিচরগী সেক্রেতরীশিংগা লোয়ননা পাঙথোক্কনি।
এনেক্সর অসি য়েংবীয়ু