Prime Minister's Office
PM congratulates chess players for winning the FIDE Online Chess Olympiad
30 AUG 2020 9:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated chess players for winning the FIDE Online Chess Olympiad.
In a tweet, the Prime Minister said, “Congratulations to our chess players for winning the FIDE Online Chess Olympiad. Their hard work and dedication are admirable. Their success will surely motivate other chess players. I would like to congratulate the Russian team as well.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ছত্রংগী শান্নরোইশিংবু এফ.আই.দি.ই. ওনলাইন চেস ওলিম্প্যাদতা মীথোয় মীহেনবা তারকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
30 AUG 2020 9:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ছত্রংগী শান্নরোইশিংবু এফ.আই.দি.ই. ওনলাইন চেস ওলিম্প্যাদতা মীথোয় মীহেনবা তারকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ অমগী খুত্থাংদা অসুম্না হায়খি, “ঐখোয়গী ছত্রংগী শান্নরোইশিংনা এফ.আই.দি.ই. ওনলাইন চেস ওলিম্প্যাদতা মীথোয় মীহেনবা ওইরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোঙদোক্লি। মখোয়গী হোৎনবা কনবা অমসুং পুক্নিং চঙবা অসি য়াম্না থাগৎনিংঙাইনি। মখোয়গী মাই পাকপা অসিনা অতোপ্পা ছত্রংগী শান্নরোইশিংদা শোয়দনা ইথিল পীগনি। ঐহাক্না রসিয়াগী কাংবুসু থাগৎপা ফোঙদোক্লি”।