Ministry of Agriculture & Farmers Welfare
Railways announce increase in frequency of Devlali-Muzaffarpur Kisan Rail to Tri-weekly due to overwhelming demand; loading has increased almost 4 times since the inaugural run
Link Kisan Rail from Sangola- Manmad- Daund also to run Tri-weekly
06 SEP 2020 11:42AM by PIB Delhi
Due to overwhelming demand, Railway has decided to increase the frequency of Devlali-Muzaffarpur Bi-weekly Kisan Rail as Tri-weekly with effect from 08.9.2020 onwards. Giving this information in a press communiqué issued yesterday, the Public Relations Department of Central Railway said that CR will also increase the frequency of Link Kisan Rail from Bi-weekly to Tri-weekly between Sangola and Manmad which will be attached/detached to Devlali-Muzaffarpur Kisan Rail at Manmad. The details are as under:
A. 00107/00108 Devlali-Muzaffarpur-Devlali Kisan Rail (Tri-weekly)
Train No. 00107 Kisan Rail will depart Devlali at 18.00 hrs as at present on every Tuesday, Thursday and Saturday from 8.9.2020 to 25.9.2020 and reach Muzaffarpur Jn. at 04.45 hrs on third day.
Train No. 00108 Kisan Rail will depart Muzaffarpur Jn at 08.00 hrs on every Thursday,Saturday and Monday from 10.09.2020 to 27.9.2020 and will arrive Manmad at 13.00 hrs on next day.
Halts: Nashik Road (only for 00107), Manmad, Jalgaon (only for 00107), Bhusaval, Burhanpur, Khandwa, Harda, Itarsi, Pipariya (for 00107 only), Gadarwara (for 00107 only), Narsinghpur (for 00107 only), Jabalpur, Katni, Satna, Manikpur, Prayagraj Chheoki, Pt. Deen Dayal Upadhyay Jn, Buxar and Danapur.
Composition: This train will have 5 parcel vans from Devlali.
B. 00109/00110 Sangola-Manmad-Daund (Tri-weekly) Link Kisan Rail
Train No. 00109 link Kisan Rail will depart Sangola at 08.00 hrs on every Tuesday, Thursday and Saturday from 8.9.2020 to 25.9.2020 and reach Manmad at 18.30 hrs same day.
Train No. 00110 link Kisan Rail will depart Manmad at 14.00 hrs on every Friday, Sunday and Tuesday from 11.09.2020 to 28.09.2020 and arrive Daund at 18.15 hrs same day.
Halts: for 00109 - Pandharpur, Kurduwadi, Daund, Belvandi, Ahmednagar, Belapur, Kopergaon, for 00110 - Ahmednagar.
The loading of Kisan Rail on inaugural day (7.8.2020) was 90.92 tonnes, 99.91 tonnes on 14.8.2020; 235.44 tonnes on 21.8.2020. The frequency was increased as Bi-weekly from 25.8.2020 when loading was 273.74 tonnes; 277.64 tonnes on 28.8.2020 and 354.29 tonnes on 1.9.2020. Now, with increase in frequency, the trend of increase in loading is also expected to increase.

লৌউ-শিংউ মন্ত্রালয়
মীয়ামগী অপাম্বা হেনগৎলকপনা মরম ওইদুনা রেলৱেনা দেবলালি-মুজাফরপুর কিসান রেল চেনবগী মশিং অসি হেনগত্তুনা চয়োলদা অহুম্লক চেল্লগনি হায়না লাউথোকখ্রে; ত্রেন অসি শঙ্গাখিবদগী হৌজিকফাওবদা পোৎ হাপ্পগী চাং অসি শরুক মরি হেনগৎখ্রে
সঙ্গোলা-মনমাদ-দাউন্দদগী হৌরকফম ওইবা লিঙ্ক কিসান রেলসু চয়োলদা অহুম্লক চেল্লগনি
06 SEP 2020 11:42AM by PIB Imphal
মীয়ামগী অপাম্বা হেনগৎলকপনা মরম ওইদুনা চয়োল অমদা অনিরক চেল্লম্বা দেবলালি-মুজাফরপুর কিসান রেল অসি ৮/৯/২০২০দগী চয়োলদা অহুম্লক চেল্লগনি হায়না রেলৱেনা লাউথোকখ্রে। প্রেস্তা পাউদম্বগী থৌরম অমদা ৱাফম অসিগী মতাংদা লাউথোক্লদুনা সেন্ত্রেল রেলৱেগী পব্লিক রিলেসন্স বিভাগনা সঙ্গোলা অমসুং মনমাদকী মরক্তা চয়োল অমদা অনিরক চেল্লম্বা লিঙ্ক কিসান রেলসু চয়োলদা অহুম্লক চেল্লগনি অমসুং মনমাদতা দেবলালি-মুজাফরপুর কিসান রেল অসিসু মসিদা শম্নহনবা/লৌথোকপগী থৌওং পাঙথোক্কনি হায়না সেন্ত্রেল রেলৱেনা লাউথোকখ্রে। অকুপ্পা মরোলশিং মখাদা পীরিঃ
ক) ০০১০৭/০০১০৮ দেবলালি – মুজাফরপুর – দেবলালি – কিসান রেল (চয়োলদা অহুম্লক)
হৌজিক্কী ওইনা ৮/৯/২০২০দগী ২৫/৯/২০২০ ফাওবগী মনুংদা ত্রেন মশিং ০০১০৭, কিসান রেল অসিনা লৈবাকপোকপা, শগোলশেল অমসুং থাংজ নুমিৎ খুদিংগী পুং ১৮.০০দা দেবলালি থাদোক্কনি অমসুং হুম্নিশুবা নুমিৎকী পুং ৪.৪৫দা মুজাফরপুর য়ৌগনি।
ত্রেন মশিং ০০১০৮, কিসান রেলনা ১০/৯/২০২০দগী ২৭/৯/২০২০ ফাওবগী মনুংদা শগোলশেল, থাংজ অমসুং নিংথৌকাবা নুমিৎ খুদিংগী পুং ৮.০০দা মুজাফরপুর থাদোক্কনি অমসুং মথংগী নুমিৎকী পুং ১৩.০০দা মনমাদতা য়ৌগনি।
খামগদবা মফমশিং- নাশিক লম্বী (০০১০৭ খক্কী), মনমাদ, জলগাউ (০০১০৭ খক্কী), ভুসাবল, বুরহানপুর, খন্দ্বা, হরদা, ইতারসি, পিপারিয়া (০০১০৭ খক্কী), গরদরৱারা (০০১০৭ খক্কী), নরশিংপুর (০০১০৭ খক্কী), জবলপুর, কাত্নি, সত্না, মনিকপুর, প্রয়াগরাজ ছিওকি, পন্দিৎ দীন দয়াল উপাধ্যায় জঙ্কসন, বুক্সার অমসুং দানাপুর।
ত্রেন অসিদা য়াওগদবশিং- ত্রেন অসিদা দেবলালিদগী পার্সেল বান ৫ হাপ্পক্কনি।
খ) ০০১০৯/০০১১০ সঙ্গোলা – মনমাদ – দাউন্দ (চয়োলদা অহুম্লক) লিঙ্ক কিসান রেল
ত্রেন মশিং ০০১০৯, লিঙ্ক কিসান রেলনা ৮/৯/২০২০দগী ২৫/৯/২০২০ ফাওবগী মনুংদা নিংথৌকাবা, শগোলশেল অমসুং থাংজ নুমিৎ খুদিংগী পুং ৮.০০দা সঙ্গোলা থাদোক্কনি অমসুং নুমিত্তুমক্কী পুং ১৮.৩০দা মনমাদতা য়ৌগনি।
ত্রেন মশিং ০০১১০, লিঙ্ক কিসান রেলনা ১১/৯/২০২০দগী ২৮/৯/২০২০ ফাওবগী মনুংদা ইরায়, নোংমাইজিং অমসুং লৈবাকপোকপা নুমিৎ খুদিংগী পুং ১৪.০০দা মনমাদ থাদোক্কনি অমসুং নুমিত্তুমক্কী পুং ১৮.১৫দা দাউন্দ য়ৌগনি।
খামগদবা মফমশিং- ০০১০৯গী –পন্ধারপুর, কুরদুৱারি, দাউন্দ, বেলবন্দি, অহমেদনগর, বেলাপুর, কোপরগাও অমসুং ০০১১০গী ওইনা অহমেদনগর।
কিসান রেল শঙ্গাখিবা নুমিত্তা (৭/৮/২০২০) হাপখিবা অপুনবা পোৎ অসি তোন ৯০.৯২নি, ১৪/৮/২০২০গীনা তোন ৯৯.৯১নি অমসুং ২১/৮/২০২০গীনা তোন ২৩৫.৪৪নি। ত্রেন চেনবগী চাং অসি ২৫/৮/২০২০দগী চয়োলদা অনিরক চেনখি অমসুং নুমিত্তুদা তোন ২৭৩.৭৪গী পোৎ, ২৮/৮/২০২০দা তোন ২৭৭.৬৪গী পোৎ অমসুং ১/৯/২০২০দনা তোন ৩৫৪.২৯গী পোৎ হাপখি। হৌজিক ত্রেন চেনবগী চাং অমুক্কা হেনগৎলকপা অসিগা লোয়ননা পোৎ হাপ্পদসু হেনগৎলক্কনি হায়না থাজনরি।