Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES on COVID-19
India’s 60% Total Cases in 5 Most Affected States
10 SEP 2020 11:53AM by PIB Delhi
A total of 95,735 new cases have been reported in the last 24 hours in the country.
60% of the total cases are reported from only five States. Maharashtra has alone contributed more than 23,000 and Andhra Pradesh has contributed more than 10,000.
The total number of active cases in the country stands at 9,19,018 as on date.
More than 74% of the Total Active Cases are in 9 most affected States. Maharashtra, Karnataka and Andhra Pradesh presently contribute 49% of total active cases. Maharashtra is leading this tally with more than 2,50,000 whereas Karnataka and Andhra Pradesh follow with more than 97,000 each.
A total of 1,172 deaths have been registered in the past 24 hours. 32% of deaths reported yesterday are from Maharashtra with 380 deaths followed by Karnataka with 128 deaths, and Tamil Nadu with 78 deaths.
Of the total deaths, 69% are concentrated in five States/UT of Maharashtra, Tamil Nadu, Karnataka, Delhi and Andhra Pradesh.
#
Name of State / UT
Active cases
Confirmed cases
Cumulative Cured/ Discharged/Migrated Cases
Cumulative Deaths
As on 10.09.2020
As on 10.09.2020
As on 09.09.2020
Change since yesterday
As on 10.09.2020
As on 09.09.2020
Changes since yesterday
As on 10.09.2020
As on 09.09.2020
Change since yesterday
TOTAL CASES
919018
4465863
4370128
95735
3471783
3398844
72939
75062
73890
1172
1
Maharashtra
253100
967349
943772
23577
686462
672556
13906
27787
27407
380
2
Karnataka
99489
421730
412190
9540
315433
308573
6860
6808
6680
128
3
Andhra Pradesh
97271
527512
517094
10418
425607
415765
9842
4634
4560
74
4
Uttar Pradesh
64028
285041
278473
6568
216901
211170
5731
4112
4047
65
5
Tamil Nadu
49203
480524
474940
5584
423231
416715
6516
8090
8012
78
6
Telangana
32106
150176
147642
2534
117143
115072
2071
927
916
11
7
Odisha
29255
135130
131382
3748
105295
102185
3110
580
569
11
8
Assam
29166
133066
130823
2243
103504
101239
2265
396
378
18
9
Chhattisgarh
28041
52932
50114
2818
24414
22792
1622
477
407
70
10
Kerala
24616
95917
92515
3402
70917
68863
2054
384
372
12
11
Delhi
23773
201174
197135
4039
172763
170140
2623
4638
4618
20
12
West Bengal
23341
190063
186956
3107
162992
160025
2967
3730
3677
53
13
Madhya Pradesh
17702
79192
77323
1869
59850
58509
1341
1640
1609
31
14
Haryana
17328
83353
81059
2294
65143
63315
1828
882
854
28
15
Punjab
17065
69684
67547
2137
50558
49327
1231
2061
1990
71
16
Gujarat
16296
108133
106804
1329
88688
87352
1336
3149
3133
16
17
Jharkhand
15726
56897
55296
1601
40659
39362
1297
512
496
16
18
Bihar
15626
152192
150502
1690
135791
134391
1400
775
765
10
19
Rajasthan
15108
95736
94126
1610
79450
77872
1578
1178
1164
14
20
J&K (UT)
12839
47542
45925
1617
33871
33251
620
832
815
17
21
Uttarakhand
8577
27211
26094
1117
18262
17473
789
372
360
12
22
Tripura
7086
17252
16717
535
9993
9653
340
173
161
12
23
Goa
4833
22251
21630
621
17156
16875
281
262
256
6
24
Puducherry
4770
18084
17749
335
12967
12581
386
347
337
10
25
Himachal Pradesh
2487
8147
7831
316
5597
5445
152
63
60
3
26
Chandigarh
2484
6704
6372
332
4140
3960
180
80
78
2
27
Manipur
1774
7362
7202
160
5548
5480
68
40
39
1
28
Arunachal Pradesh
1630
5545
5402
143
3906
3723
183
9
9
0
29
Meghalaya
1355
3197
3076
121
1823
1716
107
19
17
2
30
Ladakh (UT)
778
3142
3102
40
2329
2211
118
35
35
0
31
Nagaland
578
4375
4245
130
3787
3739
48
10
10
0
32
Sikkim
553
1989
1958
31
1429
1413
16
7
7
0
33
Mizoram
442
1192
1123
69
750
745
5
0
0
0
34
A&N Islands
297
3426
3392
34
3078
3035
43
51
50
1
35
D&D & D&N
295
2643
2617
26
2346
2321
25
2
2
0
36
Lakshdweep
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
ভারতকী অপুনবা কেসকী ৬০%দি খ্বাইদগী শোকহল্লবা রাজ্য ৫দগী ওইখি
10 SEP 2020 11:53AM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস পুন্না ৯৫,৭৩৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
অপুনবা কেসকী ৬০%দি খ্বাইদগী শোকহল্লবা রাজ্য ৫দগী ওইখি। মহারাস্ত্র মথন্তগী ২৩,০০০ হেন্না ওইখি অমদি অন্ধ্র প্রদেশকীনা ১০,০০০ ওইখি।
ঙসি ফাওবদা লৈবাক অসিগী অপুনবা এক্তি কেসশিংগী মশিং অসি ৯,১৯,০১৮ ওইখি।
অপুনবা এক্তিব কেসশিংগী ৭৪% হেনবদি খ্বাইদগী শোকহল্লবা রাজ্য ৯দগী ওইখি। মহারাস্ত্র, কর্নাতকা অমসুং অন্ধ্র প্রদেশনা হৌজিক্কী ওইনা অপুনবা এক্তিব কেসশিংগী ৪৯% ওইরি। মহারাস্ত্রনা তেলী অসিদা ২,৫০,০০০ ওইদুনা মকোক্তা লৈরি অমরোমদা কর্নাতকা অমসুং অন্ধ্র প্রদেশ না ৯৭,০০০-৯৭,০০০ ওইদুনা মতুং ইল্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না লৈখিবা ১,১৭২ রেজিস্তর তৌখি। ঙরাং নুমিৎতা লৈখিবগী রিপোর্ত তৌরকখিবগী ৩২% অসিদা মহারাস্ত্রদগী ৩৮০ শীখি, শীখিবা ১২৮গা লোয়ননা কর্নাতকানা মথংদা লৈখি, অমসুং তামিল নাদুদগী শীখিবা ৭৮ ওইখি।
পুন্না লৈখিবা অসিগী ৬৯%দি মহারাস্ত্রা, তামিল নাদু, কর্নাতকা, দিল্লী অমসুং অন্ধ্র প্রদেশ রাজ্য/য়ু.তি. মঙা অসিদগী ওইখি।
#
রাজ্য/য়ু.তি.গী মমিং
এক্তিব কেস
কনফর্ম কেস
অপুনবা নাবা ফখিবা/দিসচার্জ তৌখিবা/মাইগ্রেৎ তৌখিবা
অপুনবা লৈখিদবা
১০.০৯.২০২০ ফাওবদা
১০.০৯.২০২০
ফাওবগী
০৯.০৯.২০২০ ফাওবগী
ঙরাংদগী লৈবা অহোংবা
১০.০৯.২০২০
ফাওবগী
০৯.০৯.২০২০ ফাওবগী
ঙরাংদগী লৈবা অহোংবা
১০.০৯.২০২০
ফাওবগী
০৯.০৯.২০২০ ফাওবগী
ঙরাংদগী লৈবা অহোংবা
অপুনবা কেস
৯১৯০১৮
৪৪৬৫৮৬৩
৪৩৭০১২৮
৯৫৭৩৫
৩৪৭১৭৮৩
৩৩৯৮৮৪৪
৭২৯৩৯
৭৫০৬২
৭৩৮৯০
১১৭২
১
মহারাস্ত্র
২৫৩১০০
৯৬৭৩৪৯
৯৪৩৭৭২
২৩৫৭৭
৬৮৬৪৬২
৬৭২৫৫৬
১৩৯০৬
২৭৭৮৭
২৭৪০৭
৩৮০
২
কর্নাতকা
৯৯৪৮৯
৪২১৭৩০
৪১২১৯০
৯৫৪০
৩১৫৪৩৩
৩০৮৫৭৩
৬৮৬০
৬৮০৮
৬৬৮০
১২৮
৩
অন্ধ্র প্রদেশ
৯৭২৭১
৫২৭৫১২
৫১৭০৯৪
১০৪১৮
৪২৫৬০৭
৪১৫৭৬৫
৯৮৪২
৪৬৩৪
৪৫৬০
৭৪
৪
উত্তর প্রদেশ
৬৪০২৮
২৮৫০৪১
২৭৮৪৭৩
৬৫৬৮
২১৬৯০১
২১১১৭০
৫৭৩১
৪১১২
৪০৪৭
৬৫
৫
তামিল নাদু
৪৯২০৩
৪৮০৫২৪
৪৭৪৯৪০
৫৫৮৪
৪২৩২৩১
৪১৬৭১৫
৬৫১৬
৮০৯০
৮০১২
৭৮
৬
তেলঙ্গনা
৩২১০৬
১৫০১৭৬
১৪৭৬৪২
২৫৩৪
১১৭১৪৩
১১৫০৭২
২০৭১
৯২৭
৯১৬
১১
৭
ওরিশা
২৯২৫৫
১৩৫১৩০
১৩১৩৮২
৩৭৪৮
১০৫২৯৫
১০২১৮৫
৩১১০
৫৮০
৫৬৯
১১
৮
অসাম
২৯১৬৬
১৩৩০৬৬
১৩০৮২৩
২২৪৩
১০৩৫০৪
১০১২৩৯
২২৬৫
৩৯৬
৩৭৮
১৮
৯
ছত্তিসগর
২৮০৪১
৫২৯৩২
৫০১১৪
২৮১৮
২৪৪১৪
২২৭৯২
১৬২২
৪৭৭
৪০৭
৭০
১০
কেরেলা
২৪৬১৬
৯৫৯১৭
৯২৫১৫
৩৪০২
৭০৯১৭
৬৮৮৬৩
২০৫৪
৩৮৪
৩৭২
১২
১১
দিল্লী
২৩৭৭৩
২০১১৭৪
১৯৭১৩৫
৪০৩৯
১৭২৭৬৩
১৭০১৪০
২৬২৩
৪৬৩৮
৪৬১৮
২০
১২
ৱেস্ত বেঙ্গল
২৩৩৪১
১৯০০৬৩
১৮৬৯৫৬
৩১০৭
১৬২৯৯২
১৬০০২৫
২৯৬৭
৩৭৩০
৩৬৭৭
৫৩
১৩
মধ্য প্রদেশ
১৭৭০২
৭৯১৯২
৭৭৩২৩
১৮৬৯
৫৯৮৫০
৫৮৫০৯
১৩৪১
১৬৪০
১৬০৯
৩১
১৪
হরিয়ানা
১৭৩২৮
৮৩৩৫৩
৮১০৫৯
২২৯৪
৬৫১৪৩
৬৩৩১৫
১৮২৮
৮৮২
৮৫৪
২৮
১৫
পঞ্জাব
১৭০৬৫
৬৯৬৮৪
৬৭৫৪৭
২১৩৭
৫০৫৫৮
৪৯৩২৭
১২৩১
২০৬১
১৯৯০
৭১
১৬
গুজরাত
১৬২৯৬
১০৮১৩৩
১০৬৮০৪
১৩২৯
৮৮৬৮৮
৮৭৩৫২
১৩৩৬
৩১৪৯
৩১৩৩
১৬
১৭
ঝর্খন্দ
১৫৭২৬
৫৬৮৯৭
৫৫২৯৬
১৬০১
৪০৬৫৯
৩৯৩৬২
১২৯৭
৫১২
৪৯৬
১৬
১৮
বিহার
১৫৬২৬
১৫২১৯২
১৫০৫০২
১৬৯০
১৩৫৭৯১
১৩৪৩৯১
১৪০০
৭৭৫
৭৬৫
১০
১৯
রাজস্থান
১৫১০৮
৯৫৭৩৬
৯৪১২৬
১৬১০
৭৯৪৫০
৭৭৮৭২
১৫৭৮
১১৭৮
১১৬৪
১৪
২০
জে অমসুং কে (য়ু.তি.)
১২৮৩৯
৪৭৫৪২
৪৫৯২৫
১৬১৭
৩৩৮৭১
৩৩২৫১
৬২০
৮৩২
৮১৫
১৭
২১
উত্তরাখন্দ
৮৫৭৭
২৭২১১
২৬০৯৪
১১১৭
১৮২৬২
১৭৪৭৩
৭৮৯
৩৭২
৩৬০
১২
২২
ত্রিপুরা
৭০৮৬
১৭২৫২
১৬৭১৭
৫৩৫
৯৯৯৩
৯৬৫৩
৩৪০
১৭৩
১৬১
১২
২৩
গোৱা
৪৮৩৩
২২২৫১
২১৬৩০
৬২১
১৭১৫৬
১৬৮৭৫
২৮১
২৬২
২৫৬
৬
২৪
পুদুচেরী
৪৭৭০
১৮০৮৪
১৭৭৪৯
৩৩৫
১২৯৬৭
১২৫৮১
৩৮৬
৩৪৭
৩৩৭
১০
২৫
হিমাচল প্রদেশ
২৪৮৭
৮১৪৭
৭৮৩১
৩১৬
৫৫৯৭
৫৪৪৫
১৫২
৬৩
৬০
৩
২৬
চান্দিগর
২৪৮৪
৬৭০৪
৬৩৭২
৩৩২
৪১৪০
৩৯৬০
১৮০
৮০
৭৮
২
২৭
মনিপুর
১৭৭৪
৭৩৬২
৭২০২
১৬০
৫৫৪৮
৫৪৮০
৬৮
৪০
৩৯
১
২৮
অরুনাচল প্রদেশ
১৬৩০
৫৫৪৫
৫৪০২
১৪৩
৩৯০৬
৩৭২৩
১৮৩
৯
৯
০
২৯
মেঘালয়
১৩৫৫
৩১৯৭
৩০৭৬
১২১
১৮২৩
১৭১৬
১০৭
১৯
১৭
২
৩০
লদাখ (য়ু.তি.)
৭৭৮
৩১৪২
৩১০২
৪০
২৩২৯
২২১১
১১৮
৩৫
৩৫
০
৩১
নগালেন্দ
৫৭৮
৪৩৭৫
৪২৪৫
১৩০
৩৭৮৭
৩৭৩৯
৪৮
১০
১০
০
৩২
সিক্কিম
৫৫৩
১৯৮৯
১৯৫৮
৩১
১৪২৯
১৪১৩
১৬
৭
৭
০
৩৩
মিজোরাম
৪৪২
১১৯২
১১২৩
৬৯
৭৫০
৭৪৫
৫
০
০
০
৩৪
অন্দমান অমসুং নিকোবর ইথৎ
২৯৭
৩৪২৬
৩৩৯২
৩৪
৩০৭৮
৩০৩৫
৪৩
৫১
৫০
১
৩৫
দি. অমসুং দি. অমসুং দি. অমসুং এন.
২৯৫
২৬৪৩
২৬১৭
২৬
২৩৪৬
২৩২১
২৫
২
২
০
৩৬
লক্ষদ্বীপ
০
০
০
০
০
০
০
০