Ministry of Health and Family Welfare
India continues to post very high Recoveries
More than 79,000 discharged in the last 24 hours
India’s Recovery Rate crosses 78%
60% of Total Active Cases in 5 Most Affected States
15 SEP 2020 12:12PM by PIB Delhi
India continues to post very high number of daily recoveries. The continuous upward trajectory of India’s Recovery Rate has touched 78.28% today. 79,292 have recovered and discharged in the last 24 hours.
The total recovered cases stand at 38,59,399. The gap between Recovered cases and Active cases has crossed 28 lakh today (28,69,338).
The total number of active cases in the country stands at 9,90,061 as on date.
Close to half (48.8%) of the Active Cases are concentrated in 3 States; Maharashtra, Karnataka and Andhra Pradesh. Uttar Pradesh, Tamil Nadu, Chhattisgarh, Odisha, Kerala and Telangana contribute close to a quarter (24.4%) of the Active Cases.
Maharashtra, Karnataka, Andhra Pradesh, Uttar Pradesh and Tamil Nadu contribute 60.35% of the total Active Cases and are also reporting close to 60% (59.42%) of the total recovered cases.
1,054 case fatalities have been reported in the past 24 hours. Of the total deaths, nearly 69% are concentrated in five State/UTs of Maharashtra, Tamil Nadu, Karnataka, Andhra Pradesh and Delhi.
More than 37% of deaths reported are from Maharashtra (29,894 deaths).The State reported 34.44% of the deaths in the last 24 hours (363 deaths).
#
Name of State / UT
Active cases
Confirmed cases
Cumulative Cured/ Discharged/Migrated Cases
Cumulative Deaths
As on 15.09.2020
As on 15.09.2020
As on 14.09.2020
Change since yesterday
As on 15.09.2020
As on 14.09.2020
Changes since yesterday
As on 15.09.2020
As on 14.09.2020
Change since yesterday
TOTAL CASES
990061
4930236
4846427
83809
3859399
3780107
79292
80776
79722
1054
1
Maharashtra
291630
1077374
1060308
17066
755850
740061
15789
29894
29531
363
2
Karnataka
98482
467689
459445
8244
361823
352958
8865
7384
7265
119
3
Andhra Pradesh
93204
575079
567123
7956
476903
467139
9764
4972
4912
60
4
Uttar Pradesh
67287
317195
312036
5159
245417
239485
5932
4491
4429
62
5
Tamil Nadu
46912
508511
502759
5752
453165
447366
5799
8434
8381
53
6
Chhattisgarh
33645
67327
63991
3336
33109
31931
1178
573
555
18
7
Odisha
32344
155005
150807
4198
122024
118642
3382
637
626
11
8
Kerala
30555
110818
108278
2540
79809
77699
2110
454
439
15
9
Telangana
30400
160571
158513
2058
129187
127007
2180
984
974
10
10
Delhi
28641
221533
218304
3229
188122
184748
3374
4770
4744
26
11
Assam
28630
144166
141763
2403
115054
113133
1921
482
469
13
12
West Bengal
23693
205919
202708
3211
178223
175139
3084
4003
3945
58
13
Madhya Pradesh
21228
90730
88247
2483
67711
65998
1713
1791
1762
29
14
Punjab
20690
82113
79679
2434
58999
57536
1463
2424
2356
68
15
Haryana
20417
96129
93641
2488
74712
72587
2125
1000
975
25
16
J&K (UT)
18049
55325
54096
1229
36381
35737
644
895
878
17
17
Rajasthan
16726
104138
102408
1730
86162
84518
1644
1250
1236
14
18
Gujarat
16469
114834
113500
1334
95138
93883
1255
3227
3210
17
19
Jharkhand
14064
62737
61474
1263
48112
46583
1529
561
555
6
20
Bihar
13975
160366
158285
2081
145560
143350
2210
831
822
9
21
Uttarakhand
10374
33016
31973
1043
22213
21040
1173
429
414
15
22
Tripura
7564
19696
19165
531
11925
11536
389
207
200
7
23
Goa
4946
24898
24592
306
19648
19129
519
304
290
14
24
Puducherry
4805
20226
19833
393
15027
14570
457
394
385
9
25
Himachal Pradesh
3659
9923
9555
368
6182
6114
68
82
77
5
26
Chandigarh
2847
8245
7991
254
5300
5170
130
98
93
5
27
Arunachal Pradesh
1756
6298
6121
177
4531
4379
152
11
10
1
28
Meghalaya
1686
3864
3724
140
2151
2075
76
27
26
1
29
Manipur
1585
7971
7875
96
6340
6191
149
46
46
0
30
Nagaland
1289
5214
5083
131
3915
3901
14
10
10
0
31
Ladakh (UT)
903
3419
3345
74
2475
2436
39
41
40
1
32
Sikkim
582
2119
2086
33
1521
1505
16
16
14
2
33
Mizoram
549
1468
1428
40
919
830
89
0
0
0
34
D&D & D&N
248
2763
2745
18
2513
2488
25
2
2
0
35
A&N Islands
227
3557
3546
11
3278
3243
35
52
51
1
36
Lakshdweep
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারত্তা নারম্বদগী ফগৎলকপা অসি মখা তানা য়াম্না চাং ৱাংনা হেনগৎলক্লি
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা ৭৯,০০০দগী হেন্না দিসচার্জ তৌখ্রে
ভারতকী নারম্বদগী ফগৎলকপগী চাং অসি ৭৮% হেনখ্রে
খ্বাইদগী য়াম্না নারিবা রাজ্যশিংগী অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ৬০%
15 SEP 2020 12:12PM by PIB Imphal
ভারত্তা নুতিগী ওইনা নারম্বদগী ফগৎলকপা অসি মখা তানা য়াম্না চাং ৱাংনা হেনগৎলক্লি। ভারতকী নারম্বদগী ফগৎলকপগী চাংগী মথক্লোমদা কাখৎলক্লিবা ত্রাজেক্তরী অসি মখা তানা ঙসি ৭৮.২৮% য়ৌখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪সিদা ৭৯,২৯২ নারম্বদগী ফগৎলকখ্রে অমদি দিসচার্জ তৌখ্রে।
অপুনবা ফগৎলকপগী কেসশিং অসি ৩৮,৫৯,৩৯৯ ওইরে। নারম্বদগী ফগৎলকখিবা অমদি এক্তিব কেসকী খেৎনবা অমদি ঙসি লাক্ষ ২৮ (২৮,৬৯,৩৩৮) লানখ্রে।
লৈবাক অসিগী অপুনবা এক্তিব কেস মশিং অসি হৌজিকফাওবদা ৯,৯০,০৬১ ওইরে।
রাজ্য অহুমদা এক্তিব কেসশিং অসি তংখাই নকশিল্লক্লে (৪৮.৮%); মহারাস্ত্র, কর্নাতকা অমসুং অন্ধ্র প্রদেশ. উত্তর প্রদেশ, তমিল নাদু, ছতিসগঢ়, ওরিশা, কেরলা অমসুং তেলঙ্গনানা এক্তিব কেসকী মশুং (২৪.৪%) নকশিল্লক্লি।
মহারাস্ত্র, কর্নাতকা, অন্ধ্র প্রদেশ, উত্তর প্রদেশ অমসুং তমিল নাদুগী এক্তব কেস মশিং অসি অপুনবা এক্তিব কেসকী ৬০.৩৫%নি অদুগা অপুনবা ফগৎলকপগী চাং৬০% (৫৯.৪২%)নকশিল্লকপগী পাও ফংই।
হৌখিবা পুং ২৪সিদা কেস ফেতেলিতী ১,০৫৪ রিপোর্ত তৌরকখি। অনৌবা শিখিবশিংগী মতাংদা মহারাস্ত্র, তমিল নাদু, কর্নাতকা, অন্ধ্র প্রদেশ অমসুং দিল্লীনচিংবা রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরী চাউরাক্না ৬৯% কুংশিল্লক্লি।
মহারাস্ত্র (শিবা ২৯,৮৯৪)দা ৩৭% হেন্না শিবগী রিপোর্ত ফংখি। রাজ্য অসিদা হৌখিবা পুং ২৪দা চাদা ৩৪.৪৪% (৩৬৩শিবা)শিবগী রিপোর্ত ফংখি।
#
রাজ্য/য়ু.তি.গী মমিং
Active cases
কনফর্ম কেসশিং
অপুনবা ওইনা নারম্বদগী ফগৎখ্রবা/ দিসচার্জ তৌখ্রবা/মাইগ্রেত তৌখ্রবাকেসশিং
অপুনবা ওইনা শিখিবশিং
১৫.০৯.২০২০ ফাওবদা
১৫.০৯.২০২০ ফাওবদা
১৪.০৯.২০২০ ফাওবদা
ঙরাংদগী অহোংবা
১৫.০৯.২০২০ ফাওবদা
১৪.০৯.২০২০ ফাওবদা
ঙরাংদগী অহোংবশিং
১৫.০৯.২০২০ ফাওবদা
১৪.০৯.২০২০ ফাওবদা
ঙরাংদগী অহোংবা
অপুনবা কেস মশিং
৯৯০০৬১
৪৯৩০২৩৬
৪৮৪৬৪২৭
৮৩৮০৯
৩৮৫৯৩৯৯
৩৭৮০১০৭
৭৯২৯২
৮০৭৭৬
৭৯৭২২
১০৫৪
১
মহারাস্ত্র
২৯১৬৩০
১০৭৭৩৭৪
১০৬০৩০৮
১৭০৬৬
৭৫৫৮৫০
৭৪০০৬১
১৫৭৮৯
২৯৮৯৪
২৯৫৩১
৩৬৩
২
কর্নাতকা
৯৮৪৮২
৪৬৭৬৮৯
৪৫৯৪৪৫
৮২৪৪
৩৬১৮২৩
৩৫২৯৫৮
৮৮৬৫
৭৩৮৪
৭২৬৫
১১৯
৩
অন্ধ্র প্রদেশ
৯৩২০৪
৫৭৫০৭৯
৫৬৭১২৩
৭৯৫৬
৪৭৬৯০৩
৪৬৭১৩৯
৯৭৬৪
৪৯৭২
৪৯১২
৬০
৪
উত্তর প্রদেশ
৬৭২৮৭
৩১৭১৯৫
৩১২০৩৬
৫১৫৯
২৪৫৪১৭
২৩৯৪৮৫
৫৯৩২
৪৪৯১
৪৪২৯
৬২
৫
তমিল নাদু
৪৬৯১২
৫০৮৫১১
৫০২৭৫৯
৫৭৫২
৪৫৩১৬৫
৪৪৭৩৬৬
৫৭৯৯
৮৪৩৪
৮৩৮১
৫৩
৬
ছতিসগর
৩৩৬৪৫
৬৭৩২৭
৬৩৯৯১
৩৩৩৬
৩৩১০৯
৩১৯৩১
১১৭৮
৫৭৩
৫৫৫
১৮
৭
ওরিশা
৩২৩৪৪
১৫৫০০৫
১৫০৮০৭
৪১৯৮
১২২০২৪
১১৮৬৪২
৩৩৮২
৬৩৭
৬২৬
১১
৮
কেরলা
৩০৫৫৫
১১০৮১৮
১০৮২৭৮
২৫৪০
৭৯৮০৯
৭৭৬৯৯
২১১০
৪৫৪
৪৩৯
১৫
৯
তেলঙ্গনা
৩০৪০০
১৬০৫৭১
১৫৮৫১৩
২০৫৮
১২৯১৮৭
১২৭০০৭
২১৮০
৯৮৪
৯৭৪
১০
১০
দিল্লী
২৮৬৪১
২২১৫৩৩
২১৮৩০৪
৩২২৯
১৮৮১২২
১৮৪৭৪৮
৩৩৭৪
৪৭৭০
৪৭৪৪
২৬
১১
অসাম
২৮৬৩০
১৪৪১৬৬
১৪১৭৬৩
২৪০৩
১১৫০৫৪
১১৩১৩৩
১৯২১
৪৮২
৪৬৯
১৩
১২
নোংচুপ বঙ্গাল
২৩৬৯৩
২০৫৯১৯
২০২৭০৮
৩২১১
১৭৮২২৩
১৭৫১৩৯
৩০৮৪
৪০০৩
৩৯৪৫
৫৮
১৩
মধ্য প্রদেশ
২১২২৮
৯০৭৩০
৮৮২৪৭
২৪৮৩
৬৭৭১১
৬৫৯৯৮
১৭১৩
১৭৯১
১৭৬২
২৯
১৪
পঞ্জাব
২০৬৯০
৮২১১৩
৭৯৬৭৯
২৪৩৪
৫৮৯৯৯
৫৭৫৩৬
১৪৬৩
২৪২৪
২৩৫৬
৬৮
১৫
হরিয়ানা
২০৪১৭
৯৬১২৯
৯৩৬৪১
২৪৮৮
৭৪৭১২
৭২৫৮৭
২১২৫
১০০০
৯৭৫
২৫
১৬
জে.এন্দ কে. (য়ু.তি)
১৮০৪৯
৫৫৩২৫
৫৪০৯৬
১২২৯
৩৬৩৮১
৩৫৭৩৭
৬৪৪
৮৯৫
৮৭৮
১৭
১৭
রাজস্থান
১৬৭২৬
১০৪১৩৮
১০২৪০৮
১৭৩০
৮৬১৬২
৮৪৫১৮
১৬৪৪
১২৫০
১২৩৬
১৪
১৮
গুজরাত
১৬৪৬৯
১১৪৮৩৪
১১৩৫০০
১৩৩৪
৯৫১৩৮
৯৩৮৮৩
১২৫৫
৩২২৭
৩২১০
১৭
১৯
ঝারখন্দ
১৪০৬৪
৬২৭৩৭
৬১৪৭৪
১২৬৩
৪৮১১২
৪৬৫৮৩
১৫২৯
৫৬১
৫৫৫
৬
২০
ৃবিহার
১৩৯৭৫
১৬০৩৬৬
১৫৮২৮৫
২০৮১
১৪৫৫৬০
১৪৩৩৫০
২২১০
৮৩১
৮২২
৯
২১
উত্তরাখন্দ
১০৩৭৪
৩৩০১৬
৩১৯৭৩
১০৪৩
২২২১৩
২১০৪০
১১৭৩
৪২৯
৪১৪
১৫
২২
ত্রিপুরা
৭৫৬৪
১৯৬৯৬
১৯১৬৫
৫৩১
১১৯২৫
১১৫৩৬
৩৮৯
২০৭
২০০
৭
২৩
গোৱা
৪৯৪৬
২৪৮৯৮
২৪৫৯২
৩০৬
১৯৬৪৮
১৯১২৯
৫১৯
৩০৪
২৯০
১৪
২৪
পুদুচেরী
৪৮০৫
২০২২৬
১৯৮৩৩
৩৯৩
১৫০২৭
১৪৫৭০
৪৫৭
৩৯৪
৩৮৫
৯
২৫
হিমাচল প্রদেশ
৩৬৫৯
৯৯২৩
৯৫৫৫
৩৬৮
৬১৮২
৬১১৪
৬৮
৮২
৭৭
৫
২৬
ছতিসগঢ়
২৮৪৭
৮২৪৫
৭৯৯১
২৫৪
৫৩০০
৫১৭০
১৩০
৯৮
৯৩
৫
২৭
অরুনাচল প্রদেশ
১৭৫৬
৬২৯৮
৬১২১
১৭৭
৪৫৩১
৪৩৭৯
১৫২
১১
১০
১
২৮
মেঘালয়
১৬৮৬
৩৮৬৪
৩৭২৪
১৪০
২১৫১
২০৭৫
৭৬
২৭
২৬
১
২৯
মনিপুর
১৫৮৫
৭৯৭১
৭৮৭৫
৯৬
৬৩৪০
৬১৯১
১৪৯
৪৬
৪৬
০
৩০
নাগালেন্দ
১২৮৯
৫২১৪
৫০৮৩
১৩১
৩৯১৫
৩৯০১
১৪
১০
১০
০
৩১
লদাখ(য়ু.তি.)
৯০৩
৩৪১৯
৩৩৪৫
৭৪
২৪৭৫
২৪৩৬
৩৯
৪১
৪০
১
৩২
সিক্কীম
৫৮২
২১১৯
২০৮৬
৩৩
১৫২১
১৫০৫
১৬
১৬
১৪
২
৩৩
মিজোরাম
৫৪৯
১৪৬৮
১৪২৮
৪০
৯১৯
৮৩০
৮৯
০
০
০
৩৪
দি.&দি. & দি.&এন.
২৪৮
২৭৬৩
২৭৪৫
১৮
২৫১৩
২৪৮৮
২৫
২
২
০
৩৫
A&এন. ইথৎশিং
২২৭
৩৫৫৭
৩৫৪৬
১১
৩২৭৮
৩২৪৩
৩৫
৫২
৫১
১
৩৬
লক্ষদ্বীপ
০
০
০
০
০
০
০
০
০
০