Ministry of Health and Family Welfare
Covid-19 Testing Labs
15 SEP 2020 3:00PM by PIB Delhi
According to the Indian Council of Medical Research, an autonomous organisation under the Department of Health Research, the total number of testing labs all over India authorised and set up for testing of Covid-19 for the months of March, April, May, June and July 2020, month-wise is as under:
Month
Number of labs setup for COVID-19
March, 2020
152
April, 2020
247
May, 2020
275
June, 2020
367
July, 2020
298
The details of total number of authorized testing facilities functioning during the months of March, April, May, June and July, 2020, month-wise and State wise is as under:
State
March,2020
April, 2020
May, 2020
June, 2020
July, 2020
ANDAMAN AND NICOBAR ISLANDS
1
2
-
-
1
ANDHRA PRADESH
6
41
10
4
10
ARUNACHAL PRADESH
-
1
1
2
6
ASSAM
4
2
3
4
10
BIHAR
5
1
14
22
6
CHANDIGARH
2
1
1
1
-
CHHATTISGARH
2
1
2
2
7
DADRA AND NAGAR HAVELI
-
1
-
-
-
DAMAN AND DIU
-
-
-
-
-
DELHI
13
8
18
11
10
GOA
-
3
2
-
-
GUJARAT
8
10
21
14
5
HARYANA
5
9
5
4
4
HIMACHAL PRADESH
2
3
-
6
11
JAMMU AND KASHMIR
4
-
3
1
18
JHARKHAND
2
3
15
11
2
KARNATAKA
10
18
37
16
16
KERALA
9
8
9
15
17
LADAKH
-
-
1
-
2
LAKSHADWEEP
-
-
-
-
3
MADHYA PRADESH
7
7
22
33
17
MAHARASHTRA
19
36
23
32
21
MANIPUR
2
-
-
2
4
MEGHALAYA
1
-
2
4
5
MIZORAM
1
-
-
1
-
NAGALAND
-
-
3
9
2
ODISHA
3
5
9
3
27
PUDUCHERRY
1
1
2
-
2
PUNJAB
-
5
3
16
4
RAJASTHAN
7
9
6
7
8
SIKKIM
-
-
2
-
-
TAMIL NADU
13
33
26
19
30
TELANGANA
13
8
5
9
5
TRIPURA
-
1
-
-
-
UTTAR PRADESH
6
14
8
100
27
UTTARAKHAND
1
4
-
7
10
WEST BENGAL
5
12
22
12
8
Grand Total
152
247
275
367
298
The Minister of State (Health and Family Welfare), Sh Ashwini Kumar Choubey stated this in a written reply in the Rajya Sabha here today.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোভিদ-১৯ তেস্তিং লেবশিং
15 SEP 2020 3:00PM by PIB Imphal
হেলথ রিসর্স দিপার্তমেন্তগী মখাদা লৈবা মরোমদোম লৈজবা ওর্গানাইজেসন ইন্দিয়ন কাউন্সিল ওফ মেদিকেল রিসর্সকী মতুং ইন্না ইন্দিয়া পুম্বদা লৈরিবা অয়াবা ফংলবা চাংয়েং তৌফম লেবকী অপুনবা মশিং অমসুং কোভিদ-১৯ তেস্ত তৌনবা লিংখৎখিবা থাগী ওইনা ২০২০গী মার্চ, এপ্রিল, মে, জুন অমসুং জুলাই, থা-খাইনা মখাদা পীরি:-
থা
কোভিদ-১৯ গী লেব লিংখৎখিবা মশিং
মার্চ, ২০২০
১৫২
এপ্রিল, ২০২০
২৪৭
মে, ২০২০
২৭৫
জুন, ২০২০
৩৬৭
জুলাই, ২০২০
২৯৮
২০২০গী মার্চ, এপ্রিল, মে, জুন অমসুং জুলাইগী ওইবা মরিক চুম্বা ওথোরাইজ তেস্তিংগী খুদোংচাবা ফংলবা অপুনবা মশিং থা অমসুং স্তেত খাইনা মখাদা পীরি:
স্তেত
মার্চ, ২০২০
এপ্রিল, ২০২০
মে, ২০২০
জুন ২০২০
জুলাই,২০২০
আন্দমান অমসুং নিকোবর ইথৎ
১
২
-
-
১
অন্দ্র প্রদেশ
৬
৪১
১০
৪
১
অরুনাচল প্রদেশ
-
১
১
২
৬
আসাম
৪
২
৩
৪
১০
বিহার
৫
১
১৪
২২
৬
চান্দিগর
২
১
১
১
-
ছত্তিসগর
২
১
২
২
৭
দদ্রা অমসুং নাগর হাবেলি
-
১
-
-
-
দামন অমসুং দিয়ু
-
-
-
-
-
দিল্লী
১৩
৪
১৮
১১
১০
গোৱা
-
৩
২
-
-
গুজরাত
৪
১০
২১
১৪
৫
হারিয়ানা
৫
৯
৫
৪
৪
হিমাচল প্রদেশ
২
৩
-
৬
১১
জম্মু অমসুং কাস্মির
৪
-
৩
১
১৮
ঝরখন্দ
২
৩
১৫
১১
২
কর্নাতকা
১০
১৮
৩৭
১৬
১৬
কেরালা
৯
৮
৯
১৫
১৭
লাদাখ
-
-
১
-
২
লক্ষদ্বীপ
-
-
-
-
৩
মধ্যা প্রদেশ
৭
৭
২২
৩৩
১৭
মহারাস্ত্র
১৯
৩৬
২৩
৩২
২১
মনিপুর
২
-
-
২
৪
মেঘালায়া
১
-
২
৪
৫
মিজোরাম
১
-
-
১
-
নাগালেন্দ
-
-
৩
৯
২
ওরিশা
৩
৫
৯
৩
২৭
পুদুচেরী
১
১
২
-
২
পঞ্জাব
-
৫
৩
১৬
৪
রাজস্থান
৭
৯
৬
৭
৮
সিকিম
-
-
২
-
-
তামিল নাদু
১৩
৩৩
২৬
১৯
৩০
তেলঙ্গনা
১৩
৪
৫
৯
৫
ত্রিপুরা
-
১
-
-
-
উত্তর প্রদেশ
৬
১৪
৮
১০০
২৭
উত্তরাখন্দ
১
৪
-
৭
১০
ৱেস্ত বেঙ্গল
৫
১২
২২
১২
৮
অপুনবা মশীং
১৫২
২৪৭
২৭৫
৩৬৭
২৯৮
স্তেতকী মিনিস্তর (হেলথ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়র), শ্রী অশ্বিনি কুমার চৌবেনা রাজ্যা সভাদা অইবা ওইনা ৱারোল অসি ঙসি থমখিবনি।