Ministry of Women and Child Development
Supply of Meals to Students during the Lockdown
17 SEP 2020 3:57PM by PIB Delhi
State Governments and UT Administrations have been advised to provide Food Security Allowance (FSA) comprising of foodgrains, pulses, oil etc (equivalent to cooking cost) to all eligible children till such time as their schools are closed due to aforesaid pandemic. The modalities for this purpose are decided by the respective States and UTs, according to the prevailing circumstances. States and UTs have also been advised to take necessary precautionary measures in view of the situation caused by COVID-19.
This information was given in a written reply by the Union Minister of Women and Child Development Smt. Smriti Zubin Irani in Rajya Sabha today.

নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
লোকদাউন মনুংদা মহৈরোইশিংদা চানা থক্নবা পীবা
17 SEP 2020 3:57PM by PIB Imphal
লাইচৎ অসিনা মরম ওইরগা মহৈলোইশঙশিং থোং লোনবনা মহৈ তম্লিবা অঙাংশিংদা চেং-চাক, হৱাই, থাওনচিংবা (চাক-য়েনশাং থোংবদা চংবা মমলগা মান্ননা) ফুদ সেকুরিতী এলাৱেন্স(এফ.সি.আই.) পীনবা রাজ্যগী সরকার অমসুং য়ু.তি. লৈঙাক শাশনদা খঙহনখ্রে৷ হায়রিবা ৱারেপ অসি লৈরিবা ফিভম অসিগী মতুং ইন্না মশা মশাগী রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তি.শিংনা লেপখিবনি৷ কোবিদ-১৯না মরম ওইরগা ওইহল্লিবা ফিভম অসি য়েংলগা তঙাই ফদনা লৌখৎতবা য়াদ্রবা থৌরাং লৌখৎন্নবগীদমক রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তি.শিংদা খঙহনখ্রে৷
হায়রিবা ৱারোল অসি ৱুমেন অমসুং চাইল্দ দিভেলপমেন্তকী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রীমতি সম্রিতি জুবিন ইরানিনা ঙসি রাজ্য সভাদা অইবা চেরোল অমদা পীশিনখি৷