Ministry of Health and Family Welfare
Treatment of Non-COVID-19 Patients During Pandemic
18 SEP 2020 4:34PM by PIB Delhi
The patients who were not suffering from Corona but still have been treated in AIIMS and Central Government run hospitals in IPD as well as in OPD after 24th March, 2020 in the country is given in Annexure.
As per the National Health Accounts (NHA) Estimates 2016-17 (latest available), public expenditure on health as a percentage of GDP is 1.2%.
No such patient who was already admitted in AIIMS or Central Government run hospitals whether serious/critical or non-serious was discharged from the hospitals without adequate treatment, due to pandemic situation in the country.
S.No.
Name of the Hospital
No. of patients treated since 24.3.2020
1.
AIIMS, New Delhi
401506
2.
Safdarjung Hospital, New Delhi
253220
3.
RML Hospital, New Delhi
268471
4.
LHMC, New Delhi
211796
5.
AIIMS, Bhubaneswar
94999
6.
AIIMS, Jodhpur
127631
7.
AIIMS, Raipur
126486
8.
AIIMS, Rishikesh
48765
9.
AIIMS, Patna
15491
10.
AIIMS, Bhopal
62862
The Minister of State (Health and Family Welfare), Sh Ashwini Kumar Choubey stated this in a written reply in the Lok Sabha here today.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
লায়চৎ মনুংদা নন-কোবিদ১৯ নাবা মীওইশিং লায়েংবা
18 SEP 2020 4:34PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা মার্চ ২৪, ২০২০গী মতুংদা কোরোনা নাদবা অদুবু এম্স অমসুং কেন্দ্র সরকারনা চল্লাইবা হোস্পিতালশিংগী আই.পি.দি. লোয়ননা ও.পি.দি.দা লায়েং চত্থরিবা অনাবা মীওইশিং এনেক্সরদা পীরি।
নেস্নেল হেল্থ একাউন্তস (এন.ঐচ.এ.) এস্তিমেৎ ২০১৬-১৭গী (খ্বাইদগী নৌনা ফংবা) মতুং ইন্না, জি.দি.পি.গী পর্সেন্তেজ ওইনা হকশেলদা সরকারনা তৌখিবা চাদিং অসি ১.২%নি।
লৈবাক অসিদা লায়চৎ অসিনা ওইহল্লিবা ফীভম অসিনা মরম ওইরগা এম্স নত্রগা কেন্দ্রগী সরকারনা চল্লাইবা হোস্পিতালশিংদা হান্না এদমিৎ তৌখ্রবা অরুবা নত্রগা লুদবা লায়না নারিবা মীওইশিং মথৌ তাবা লায়েং চত্থদনা দিসচার্জ তৌখিদে।
সিরিএল নম্বর
হোস্পিতাল মমিং
২৪.৩.২০২০দগী লায়েং চত্থখ্রবা অনাবা মীওইগী মশিং
১.
এম্স, নই দিল্লী
৪০১৫০৬
২.
সফদর্জং হোস্পিতাল, নই দিল্লী
২৫৩২২০
৩.
আর.এম.এল. হোস্পিতাল, নই দিল্লী
২৬৮৪৭১
৪.
এল.এম.ঐচ.সি, নই দিল্লী
২১১৭৯৬
৫.
এম্স, ভুবনেস্বর
৯৪৯৯৯
৬.
এম্স. জোধপুর
১২৭৬৩১
৭.
এম্স, রাইপুর
১২৬৪৮৬
৮.
এম্স, রিশিকেশ
৪৮৭৬৫
৯.
এম্স, পত্না
১৫৪৯১
১০.
এম্স, ভোপাল
৬২৮৬২
মসি রাজ্যগী মন্ত্রী (হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল), শ্রী অশ্বিনি কুমার চৌবেনা ঙসি লোক সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা পীখি।