Prime Minister's Office
Prime Minister to interact with fitness enthusiasts from across the country
Fit India Dialogue being organized on the first anniversary of Fit India Movement
22 SEP 2020 12:23PM by PIB Delhi
In a unique initiative, Prime Minister Shri. Narendra Modi will interact with fitness influencers and citizens during a nation-wide online Fit India Dialogue which is being organized to celebrate the first anniversary of the Fit India Movement on September 24, 2020.
The online interaction will see participants sharing anecdotes and tips of their own fitness journey while drawing out guidance from the Prime Minister on his thoughts about fitness and good health. Among those who will participate range from Virat Kohli to Milind Soman to Rujuta Diwekar in addition to other fitness influencers.
In times of Covid-19, fitness has become an even more important aspect of life. This dialogue will see a timely and fruitful conversation on nutrition, wellness and various other aspects on fitness.
Envisioned by Honourable Prime Minister as a People's Movement, the Fit India Dialogue is yet another endeavour to involve citizens of the country to draw out a plan to make India a Fit Nation. The basic tenet on which the Fit India Movement was envisaged, that of involving citizens to imbibe fun, easy and non-expensive ways in which to remain fit and therefore bring about a behavioural change which makes fitness an imperative part of every Indian's life, is being strengthened by this dialogue.
In the past one year, since its launch, various events organised under the aegis of the Fit India Movement have seen enthusiastic participation of people from all walks of life and from across the country. The Fit India Freedom Run, Plog Run, Cyclothon, Fit India Week, Fit India School Certificate and various other programmes have seen a combined organic participation of over 3.5 crore people, making it a true People's Movement.
The Fit India Dialogue, which will see participation of fitness enthusiasts from all over the country, further strengthens the vision that it is the citizens who are to be credited for the success of the nationwide movement.
Anyone can join the Fit India Dialogue over the NIC link, https://pmindiawebcast.nic.in from 11.30 noon on September 24.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা হকচাং ফনা থম্বদা থৱায় য়াওজবা মীওইশিংগা লোয়ননা ৱারী শাগনি
ফিৎ ইন্দিয়া দাইলোগ অসি ফিৎ ইন্দিয়া মুফমেন্তকী চহি অমা মপুং ফাবগী শিনবনি
22 SEP 2020 12:23PM by PIB Imphal
তোপ তোপ্পা থৌরাং অমা ওইনা সেপ্তেম্বর ২৪, ২০২০দা ফিৎ ইন্দিয়া মুফমেন্তগী চহি অমা মপুং ফারকপগী থৌরম পাল্লন তৌনবা শিনবা লৈবাক পুম্বগী ওনলাইন ফিৎ ইন্দিয়া দাইলোগ অমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হকচাং ফনা থম্বা পামজবা মীওইশিং অমসুং প্রজাগা লোয়ননা ৱারী শাগনি।
ওনলাইন্দা ৱারী ৱাতাই শাবা অসিদা শরুক য়ারিবশিংনা মখোয় মশানা হকচাং ফনা থম্নবা হোৎনবগী ৱারীশিং অমসুং হীরম অসিগী পাউতাকশিং অদু ফোঙদোক্কনি অমরোমদা প্রধান মন্ত্রীনা হকচাং ফনা থম্নবগী মতাংদা মহাক্কী ওইবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্কনি অমদি পাউতাকশিং পীগনি। অতোপ্পা হকচাং ফনা থম্বা পামজবা মীওইশিংগী মথক্তা শরুক য়াগদবশিংগী মরক্তা য়াওরিবশিং অদুদি বিরাত কোহলিদগী হৌরগা মিলিন্দ সোমন অমদি রুজুতা দিৱেকরনি।
কোবিদ-১৯গী তানফম অসিদা হকচাং ফনা থম্বা হায়বা অসি পুন্সিগী হেন্না মরু ওইবা হীরম অমা ওইরক্লি। দাইলোগ অসিদা মচি ওইবা চীঞ্জাক, ইশা ফবা অমসুং হকচাং ফনা থম্নবা অতোপ্পা তোঙান তোঙানবা হীরমশিংগী মতাংদা কান্নবা ৱারী ৱাতাই শাবা উবা ফংগনি।
ইকাই খুম্নরিবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামগী ওইবা ঈহৌ অমা ওইহনবা পামখিবা, ফিৎ ইন্দিয়া দাইলোগ অসি ভারত অসি তিঞ্জং কাইজংদবা লৈবাক অমা ওইহন্নবা লৈবাক অসিগী প্রজাশিংনা য়াওশিন্নহন্না লৌখৎপা থৌরাং অমনি। হকচাং ফনা লৈনবা নুংঙাইনা, অরাইবা অমদি শেল চংদবা মওংদা প্রজাশিংবু য়াওহনবনি অমদি মসিনা ভারত মচা খুদিংমক্কী পুন্সিদা হকচাং ফনা থম্বা অসি মরু ওইবা শরুক অমা লৌদুনা লমচৎ শাজৎকী ওইবা অহোংবা অমা পুরকপা হায়বা ফিৎ ইন্দিয়া মুফমেন্ত অসি মপুং ওইবা ৱাখল্লোনগী অপাম্বা অসিনা দাইলোগ অসিনা মপাঙ্গল কনখৎহনগনি।
মসি হৌদোকখিবগী হৌখিবা চহি অমা অসিদা ফিৎ ইন্দিয়া মুবমেন্তগী লুচিং মখাদা শিনখিবা থৌরম কয়ামরুমদা লম কয়ামরুমদগী মীওইশিং অমসুং লৈবাক্বী মফম খুদিংমক্তগী থৱাই য়াওনা শরুক য়াবা থেংনখ্রে। ফিৎ ইন্দিবা ফ্রীদম রন, প্লোগ রন, সাইক্লোথোন, ফিৎ ইন্দিয়া ৱীক, ফিৎ ইন্দিয়া স্কুল সর্তিফিকেৎ অমসুং অতোপ্পা প্রোগ্রাম কয়ামরুমদা মীয়ামগী অশেংবা ঈহৌ অমা ওইহন্দুনা মীওই করোর ৩.৫ হেনবনা পুন্না শরুক য়াবা উখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদগী হকচাং ফনা লৈবা পাম্বা মীওইশিংনা শরুক য়াগদবা ফিৎ ইন্দিয়া দাইলোগ অসিনা মখা তানা লৈবাক পুম্বগী ইহৌ অসি মাই পাকহনবদা প্রজাশিংদা মনা পীদুনা খোঙথাং অসি মপাঙ্গল কনখৎহল্লগনি।
সেপ্তেম্বর ২৪গী নুমিৎয়ুংবা পুং ১১.৩০দগী কনাগুম্বা অমহেক্তনা এন.আই.সি.গী লিঙ্ক https://pmindiawebcast.nic.in গী খুত্থাংদা ফিৎ ইন্দিয়া দাইলোগ শরুক য়াবা য়াগনি।