Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES on COVID-19
10 States/UTs account for 75% of the new confirmed cases
Total number of Tests cross 7 crore
26 SEP 2020 1:00PM by PIB Delhi
A total of 85,362 new cases have been reported in the last 24 hours in the country. 75% of the new confirmed cases are found concentrated in 10 States/UTs.
Maharashtra continues to top this list. It has alone contributed more than 17,000 followed by Karnataka and Andhra Pradesh with more than more than 8,000 and 7,000 cases respectively.
1,089 deaths have been registered in the past 24 hours.
10 States/UTs account for 83% of the deaths in the last 24 hours due to COVID.
Maharashtra reported 416 deaths followed by Karnataka and Uttar Pradesh with 86 and 84deaths, respectively.
17 States/UTs have cases per million lower than the national average (4,278).
23 States/UTs are reporting deaths per million lower than the national average (68).
India has substantially ramped up its testing infrastructure across the country. As on date, there are 1823 labs including 1086 government and 737 private labs.
India’s testing capacities have surged to cross 14 lakhs per day.
13,41,535 tests were conducted in the past 24 hours. The total number of tests has crossed 7 cr today (7,02,69,975).
A high level of testing leads to early identification of the positive cases. As evidence has revealed, eventually Positivity Rate will fall when combined with higher testing.
The national cumulative Positivity Rate is 8.40% and the Tests Per Million is presently positioned at 50,920.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরী ১০গী ওইনা চাদা ৭৫গী অনৌবা কনফর্ম কেস
তেস্ত তৌখিবা মশিং অসি করোর ৭ হেনখ্রে
26 SEP 2020 1:00PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিগী ওইনা হৌখিবা পুং ২৪সিদা পুন্না অনৌবা কেস ৮৫,৩৬২গী রিপোর্ত ফংখ্রে। রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরী ১০গী ওইনা চাদা ৭৫গী অনৌবা কনফর্ম কেস অসি ফংখ্রে।
মহারাস্ত্রনা লিস্ত অসিদা খ্বাইদগী মকোক ইথং-থংনা লৈরি। মহাকখক্তনা কেস মশিং অসি ১৭,০০০দগী হেন্না মশিং য়ামদুনা কর্নাখক্তদা অমসুং অন্ধ্র প্রদেশনা মথংশিৎনা ৮,০০০ অমসুং ৭,০০০ ওইদুনা মথং চেল্লি।
হৌখিবা পুং ২৪সিদা ১,০৮৯ শিবগী পাউ ফংখি। হৌখিবা পুং ২৪সিদা রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরী ১০দা শিখিবগী মশিং অসি চাদা ৮৩ ওইখি।
মহারাস্ত্রদা মীওই ৪১৬ শিখি অদুগা কর্নাতকা অমসুং উত্তর প্রদেশতা মথংশিৎনা ৮৬ অমসুং ৮৪ শিদুনা মথংদা লৈরি।
রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরী ১৭তা মীওই মশিং মিলিয়ন্দা তেস্ত তৌবগী চাং অসি লৈবাক অসিগী ওইবা চাংচৎ(৪,২৭৮)দগী হন্থখ্রে।
রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরী ২৩দা মীওই মশিং মিলিয়নগী ওইনা শিবগী চাং অসি লৈবাক অসিগী ওইবা চাংচৎ(৬৮)দগী হন্থখ্রে।
ভারত্তা লৈবাক অসিগী ওইবা তেস্ত তৌবগী ইনফ্রাস্ত্রকচর অসি লেপ্তনা হেনগৎলক্লি। হৌজিক ফাওবদা সরকারগী লেবোরেতরী ১০৮৬ অমসুং লন্নাইগী লোবোরেতরী ৭৩৭ য়াওনা পুন্না লেবোরেতরী ১৮২৩ লৈরে।
ভারতকী তেস্ত তৌবগী চাং অসি নোংমদা লাক্ষ ১৪গী চাং হেনখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪সিদা ১৩,৪১,৫৩৫ তেস্ত তৌখ্রে। অপুনবা তেস্ত তৌখিবগী মশিং অসি ঙসি করোর ৭(৭,০২,৬৯,৯৭৫) হেনখ্রে।
তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎহনবা অসিনা পোজিতিব কেসশিং অসি ঙন্না খংদোকপা ঙমহল্লি। খুদম অসি হেক ফংবগা চাং ৱাংনা তেস্ত তৌবা অসিগা পুনশিন্নবা মতমদা পোজিতিব ওইবগী চাং অসি হন্থরক্কনি। লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব ওইবগী চাং অসি চাদা ৮.৪০ নি অদুগা মীওই মশিং মিলিয়ন্দা তেস্ত তৌবগী চাং অসি হৌজিক-হৌজিক ৫০,৯২০দা লৈরে।