Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES on COVID-19
10 States/UTs account for 76% of new recovered cases
27 SEP 2020 1:05PM by PIB Delhi
India has been recording higher number of recoveries than the new cases for several consecutive days in the recent past.
92,043 new recoveries have been reported in the last 24 hours in the country. 76% of the new recovered cases are found in 10 States/UTs.
Maharashtra continues to top this list. It has alone contributed more than 23,000 followed by Andhra Pradeshwith more than more than 9,000 cases.
A total of 88,600 new cases have been reported in the last 24 hours in the country. 10 States/UTs account for 77% of the new confirmed cases.
Maharashtra continues to lead this tally. It has contributed more than 20,000 followed by Karnataka and Andhra Pradesh with more than more than 8,000 and 7,000 cases respectively.
There have been 1,124 deaths in the past 24 hours.
10 States/UTs account for 84% of the deaths in the last 24 hours due to COVID.
Of the new deaths, Maharashtra reported more than 38% of deaths with 430 deaths followed by Karnataka and Tamil Nadu with 86 and 85 deaths, respectively.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
রাজ্য/য়ু.তি. ১০না অনৌবা নাবা ফখ্রবা কেসকী চাদা ৭৬ ওইরি
27 SEP 2020 1:05PM by PIB Imphal
হৌখিবা নুমিৎ খরনিসিদা ভারত্তা নুমিৎ কয়ানি থংন-থংননা নাবা ফখ্রবা মশিংনা অনৌবা কেস মশিংদগী হেন্দুনা চৎলি।
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা নৌনা নাবা ফখ্রবা মশিং ৯২,০৪৩ লাকখি। অনৌবা নাবা ফখ্রবা মশিংগী মনুংদগী চাদা ৭৬না রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগী লাকখি।
মহারাস্ত্রনা মথং মনাও অসিগী মকোক্তা লৈরি। মতোমতদা ২৩,০০০ লাকখি, মাগী মতুংদা আন্ধ্র প্রদেশতা কেস ৯০০০ কেস হেন্না লাকখি।
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা অনৌবা কেস ৮৮,৬০০ লাকখি। রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগী কনফার্ম্দ কেস চাদা ৭৭ লাকখি।
মহারাস্ত্রনা মকোক্তা লৈরি। মতোমতদগী ২০,০০০ লাকপগা লোইননা কর্নাতকা অমসুং আন্ধ্র প্রদেশতা মথং শিৎনা ৮,০০০ অমসুং ৭,০০০ লাক্তুনা মথংদা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈখিদবা মশিং ১, ১২৪ লাকখি।
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা কোবিদনা মরম ওইদুনা রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগী চাদা ৮৪ লাকখি।
অনৌবা লৈখিদবশিং অসিগী মনুংদগী মহারাস্ত্রদা লৈখিদবা মশিং ৪৩০ ওইবগা লোইননা চাদা ৩৮নি মসিগী মতুং কর্নাতকা অমসুং তমিল নাদুদা মথং শিৎনা মী ৮৬ অমসুং ৮৫ লৈখিদ্রে।