Ministry of Personnel, Public Grievances & Pensions
Rs 2.11 Crore contributed to PM CARES Fund by BVP through Union Minister Dr. Jitendra Singh
28 SEP 2020 5:50PM by PIB Delhi
An amount of Rs. 2.11 crore was contributed to PM Cares Fund through Union Minister of State (Independent Charge) Development of North Eastern Region (DoNER), MoS PMO, Personnel, Public Grievances, Pensions, Atomic Energy and Space, Dr Jitendra Singh by Bharat Vikas Parishad (BVP), a non-profit making social organization.
While acknowledging the contribution, Dr Jitendra Singh said, Prime Minister Narendra Modi enjoys a very high degree of faith, trust and credibility among the people and that is why whenever he gives a call for any cause, it spontaneously transforms into a mass movement. We saw this when he gave a call for Swachh Bharat Mission and building of toilets or for surrendering the gas subsidy or observing early lockdown and other guidelines in view of COVID pandemic.
Dr Jitendra Singh lauded the Prime Minister’s vision and foresight which inspired the setting up of an exclusive fund under the name “PM CARES Fund”. Within a short span of time, he said, the response has been so overwhelming that on the one hand, philanthropists and big Business Houses come forward to make contributions, on the other hand small children have contributed whatever savings they had from their pocket money.
The Union Minister lauded Bharat Vikas Parishad as a social organization, which has served with commitment and dedication over the last nearly six decades. Whenever there was a crisis situation, whether it was flood or drought, a war situation or natural calamity, Bharat Vikas Parishad has been in the forefront to serve the society, he added
Dr Jitendra Singh appreciated the countywide programme undertaken by Bharat Vikas Parishad during COVID pandemic to provide free ration, sanitizers, masks and medicines to the needy. He said, the contribution made by them to the PM CARES Fund will also help those who are in dire need of support and assistance at this difficult time.
The delegation of Bharat Vikas Parishad was represented by its National President Gajender Singh Sandhu, National Vice President Mahesh Babu Gupta, General Secretary (Org) Suresh Jain, National General Secretary Shyam Sharma, National Treasurer Sampat Khurdia, National Coordinator Ajay Dutta and others.

থবক শুবা, মীয়ামগী ৱাকৎ অমসুং পেন্সন মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী মন্ত্রী দা.জিতেন্দ্র সিংহগী খুৎথাংদা বি.ভি.পি.না পি.এম.কেয়র্স ফন্দদা লুপা কোতি ২.১১গী শেনফম খায়নদুনা পীখ্রে
28 SEP 2020 5:50PM by PIB Imphal
দিভেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্ত্রন রিজন(দোনর), এম.ও.এস. পি.এম.ও., পর্সোনেল, পব্লিক গ্রিভেন্স, পেন্সন্স, এতোমিক ইনর্জী অমসুং ইস্পেসকী রাজ্যগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী(ইন্দিপেন্দেন্ত চার্জ) দা.জিতেন্দ্র সিংহগী খুৎথাংদা নন-প্রোফিৎ সোসিয়েল ওর্গনাইজেসন অমা ওইরিবা ভারত ভিকাস পরিশদ (বি.ভি.পি.)না পি.এম.কেয়র্স ফন্দগীদমক লুপা কোতি ২.১১গী শেনফম খায়নদুনা পীখ্রে৷
শেনফম অদু পীবা মতমদা দা.জিতেন্দ্র সিংহনা অসুম্না ফোংদোকখ্রে মদুদি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক মীয়াম অসিদা য়াম্না চাওনা থাজবা থম্লি অমসুং মসিনা মরম ওইরগা করিগুম্বা মতমদা হিরম অমনা মরম ওইরগা থোকলকপা ইহৌ অমদা খঙহৌদনা ইহৌ অদুবু অচৌবা ইহৌ অমা ওন্থোকই৷ হায়রিবা ময়াম অসি মহাক্না স্বচ ভারত মিসন, তোইলেত শাবগী, গ্যাস সবসিদী পীবগী অমসুং কোবিদ লাইনা-লাইচৎ অসিগী মতুং ইন্না মাংজৌননা তৌরিবা লোকদাউন অমসুং অতোপ্পা গাইদলাইনশিং অসিদা ঐখোয়না ময়েক শেংনা উবা ফংলে৷
পি.এম.কেয়র্স ফন্দগী মখাদা এক্সক্লুসিফ ফন্দ শেগৎপদা পুক্নিং থৌগৎলিবা প্রধান মন্ত্রীগী অশানবা মীৎয়েং অসিবু দা.জিতেন্দ্র সিংহনা থাগৎখ্রে৷ তেল্লবা মতম অসিদা পীরক্লিবা রেস্পোন্স অসি অসুক্কী মতিক নুংঙাইবা ফাওই হায়দুনা মহাক্না ফোংদোকখ্রে, অমরোমদনা ফিলানথ্রোপিস্তশিং অমসুং অচৌবা ব্যুজিনেস হাউসশিংনা মতেং পাংন্নবগীদমক চংশিল্লকখ্রে অদুগা অমরোমদনা অপীকপা অঙাংশিংনা মখোয় মখোয়গী তুংশিঞ্জনা পৈশা অদু খায়নদুনা মতেং পাংবা য়াওখ্রে৷
মমাংগী চহী ৬০ অসিদা সোসিয়েল ওর্গনাইজেসন অমা ওইরিবা ভারত ভিকাস পরিশদ থৱাই হকচাং য়াওনা হোৎনরিবা অসিবুসু কেন্দ্রগী মন্ত্রী অদুনা থাগৎখ্রে৷ ক্রাইসিস থোকলকপা য়াবা ফিভম ইশিং ইচাউ নত্রগা ইকং থোকপা, লান থোক্নরকপা য়াবা নত্রগা নেচরেল কলামিতী অমা হেক লাকপা মতমদা সমাজ অসি কন্ননবগীদমক ভারত ভিকাস পরিশদনা মাংজিল থানা খেংন্দুনা লাক্লি হায়দুনা মহাক্না ফোংদোকখি৷
কোবিদ-১৯ লাইনা-লাইচৎ অসিগী মনুংদা দরকার লৈরিবা মীওইশিংদা লেম্না রেসন, সেনিতাইজরশিং, মাক্সশিং অমসুং হিদাক-লাংথকশিং য়েন্থোকপদা ভারত ভিকাস পরিশদনা লৈবাক শিনবা থুংনা পায়খৎলিবা অসিবু দা.জিতেন্দ্র সিংহনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে৷ পি.এম.কেয়র্স ফন্দদা মখোয়না খোমজিন্নদুনা পীরিবা মতেং অসিনা অসিগুম্লবা লুরবা তানফম অসিদা মতেং দরকার লৈরিবা মীওইশিংদা শোইদনা মতেং পাংলগনি হায়না মহাক্না মখাতানা ফোংদোকখি৷
ভারত ভিকাস পরিশদকী দেলিগেসন অদুদা মখোয়গী নেস্নেল প্রসিদেন্ত গজেন্দ্র সিংহ সন্ধু, নেস্নেল ভাইস প্রসিদেন্ত মহেশ বাবু গুপ্তা, জেনেরেল সেক্রেতরী(ওর্গনাইজেসন) সুরেশ জেন, নেস্নেল জেনেরেল সেক্রেতরী স্যাম শর্ম, নেস্নেল ত্রেজরর সমপত খুরদিয়া, নেস্নেল কোওর্দিনেতর অজে দত্তা অমসুং অতোপ্পা মীওইশিংনা শরুক য়াখি৷