Ministry of Finance
Calendar for Auction of Government of India Treasury Bills
(For the Quarter ending December 2020)
30 SEP 2020 6:44PM by National
After reviewing the cash position of the Central Government, the Government of India, in consultation with the Reserve Bank of India, has decided to notify the amounts for the issuance of Treasury Bills for the quarter ending December 2020 as under:
Notified Amount for Auction of Treasury Bills
(October 01, 2020 to December 31, 2020)
(₹ Crore)
Date of Auction
Issue Date
91 Days
182 Days
364 Days
Total
October 07, 2020
October 08, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
October 14, 2020
October 15, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
October 21, 2020
October 22, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
October 28, 2020
October 29, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
November 04, 2020
November 05, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
November 11, 2020
November 12, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
November 18, 2020
November 19, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
November 25, 2020
November 26, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
December 02, 2020
December 03, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
December 09, 2020
December 10, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
December 16, 2020
December 17, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
December 23, 2020
December 24, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
December 30, 2020
December 31, 2020
9,000
3,000
4,000
16,000
Total
117,000
39,000
52,000
208,000
The Government of India, in consultation with Reserve Bank of India, will have the flexibility to modify the notified amount and timing for auction of Treasury Bills, depending upon the requirements of the Government of India, evolving market conditions and other relevant factors, after giving due notice to the market. Thus, the calendar is subject to change, if circumstances so warrant, including for reasons such as intervening holidays. Such changes, if any, will be communicated through regular Press Releases.
The auction of Treasury Bills will be subject to the terms and conditions specified in the General Notification No. F.4(2)-W&M/2018 dated March 27, 2018 issued by the Government of India, as amended from time to time.

শেল-থুম মন্ত্রালয়
ভারত সরকারগী ত্রেজরী বিলশিংগী ওক্সনগী কেলেন্দর (দিসেম্বর ২০২০দা লোইবা ক্বার্তরগী)
30 SEP 2020 6:44PM by PIB Imphal
কেন্দ্র সরকারগী শেলগী ফিবম য়েংশিল্লবা মতুংদা, ভারত সরকারনা রিজর্ব বেঙ্ক ওব ইন্দিয়াগা তান্নরবা মতুংদা, দিসেম্বর ২০২০দা লোইবা ক্বার্তরগী ত্রেজরী বিলশিং পীবগী শেনফম মখাগী অসুম্না লাওথোক্নবা ৱারেপ লৌখিঃ
ত্রেজরী বিল ওক্সন তৌবগী লাউথোকখিবা শেনফম
(ওক্তোবর ০১, ২০২০ দগী December ৩১, ২০২০ ফাওবা)
( করোর)
ওক্সনগী তাং
পীবাগী তাং
নুমিৎ ৯১নি
নুমিৎ ১৮২নি
নুমিৎ ৩৬৪নি
অপুনবা
ওক্তোবর ০৭, ২০২০
ওক্তোবর ০৮, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
ওক্তোবর ১৪, ২০২০
ওক্তোবর ১৫, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
ওক্তোবর ২১, ২০২০
ওক্তোবর ২২, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
ওক্তোবর ২৮, ২০২০
ওক্তোবর ২৯, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
নবেম্বর ০৪, ২০২০
নবেম্বর ০৫, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
নবেম্বর ১১, ২০২০
নবেম্বর ১২, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
নবেম্বর ১৮, ২০২০
নবেম্বর ১৯, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
নবেম্বর ২৫, ২০২০
নবেম্বর ২৬, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
দিসেম্বর ০২, ২০২০
দিসেম্বর ০৩, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
দিসেম্বর ০৯, ২০২০
দিসেম্বর ১০, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
দিসেম্বর ১৬, ২০২০
দিসেম্বর ১৭, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
দিসেম্বর ২৩, ২০২০
দিসেম্বর ২৪, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
দিসেম্বর ৩০, ২০২০
দিসেম্বর ৩১, ২০২০
৯,০০০
৩,০০০
৪,০০০
১৬,০০০
অপুনবা
১১৭,০০০
৩৯,০০০
৫২,০০০
২০৮,০০০
ভারত সরকারনা রিজর্ব বেঙ্ককা তান্নদুনা লাওথোক্লিবা শেনফম অমসুং ত্রেজরী বিলগী ওক্সন তৌবগী মতমসি ভারত সরকার, কৈথেলগী ওইরক্লিবা ফিবম অমসুং অতোপ্পা মরী লৈনবা মরমশিংনা মরমদুনা ওইদুনা কৈথেলদা মতীক চানা নোতিস পীরবা মতুংদা শেমদোক শেমজিন তৌবগী খুদোংচাবা লৈগনি। অসুম্না, কেলেন্দর অসি করিগুম্বা ফিবম্না য়াদ্রবদি লৈতবা য়াদবা শুতি লাকপা মতম য়াওনা হোংদোক হোংজিন তৌবা য়াই। করিগুম্বা অসিগুম্বা অহোংবসি লাকপা মতমদা চাং নাইনা ফোংলিবা প্রেস রিলিজশিং অসিগী থোংদা পাউ ফাওরক্কনি।
ত্রেজরী বিলশিংগী ওক্সন অসি জেনরেল নোতিফিকেসন নম্বর এফ.৪ (২)-দব্ল্যু এন্দ/এম/২০১৮ তাং মার্চ ২৭, ২০১৮তা ভারত সরকারনা থোকখিবা নোতিসকী অমসুং ইন্না মতম মতমগী মতুং ইন্না তার্ম এন্দ কন্দিসনগী মখা পোনগনি।