Ministry of Defence
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh greets air warriors on 88th Air Force Day
08 OCT 2020 12:48PM by PIB Delhi
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh has conveyed best wishes to the air warriors and their families on the occasion of 88th Air Force Day-2020 of Indian Air Force (IAF) here today. He said in a message, “Eighty-eight years of dedication, sacrifice and excellence mark the journey of the IAF which is today a lethal and formidable force to reckon with.”
Raksha Mantri expressed that the Nation was proud of its men and women in blue and salutes the prowess of the IAF as it stands ready to face challenges and deter adversaries. “We remain committed to enhancement of IAF's combat capability through modernisation and indigenisation, Shri Rajnath Singh tweeted.
Raksha Mantri also expressed confidence that the IAF would always guard the Nation's skies, come what may, adding, “Here's wishing you blue skies and happy landings always”.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ঙাক-শেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা নোঙথক্কী লান্মীশিংদা মখোয়গী ৮৮শুবা এয়র ফোর্স নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
08 OCT 2020 12:48PM by PIB Imphal
ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা ঙসি নোঙথক্কী লান্মীশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা ইন্দিয়ন এয়র ফোর্স (আই.এ.এফ.)কী ৮৮শুবা এয়র ফোর্স নুমিৎ ২০২০গী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। মহাক্কী ৱারোল অমদা মহাক্না অসুম্না হায়খি, “চহি ৮৮ খোঙফম চেৎনা থবক তৌবা, কত্থোকপা অমসুং নীংথিনা মথৌ পাঙথোকপা অসিনা ঙসিদি অতৈনা কিনিংঙাই অমসুং শাথিবা শাফু অমা ওইরবা এ.আই.এফ.কী খোঙচৎ অসিবু শক তাক্লি”।
ঙাকশেল মন্ত্রীনা ফোঙদোকখিবদা লৈবাক অসিনা মসিগী হিগোক মচু শেৎপা নুপা অমসুং নুপীশিং অসিগীদমক্তা চাউথোকচবা ফাওই অমসুং শিঙনবা কয়া থেংননবা অমসুং য়েক্নবা কয়াবু মাইথিবা পীগে হায়না লেপ্লিবা খোঙফম অসিবু ইকায়-খুম্নরি হায়খি। “ঐখোয়না এ.আই.এফ.না মতমগা চানবা অমসুং লৈবাক্কী পোত্থোকপু শৌগৎপগী খুত্থাংদা মসিগী লান-শোক্নবগী মতিক হেনগৎহন্নবগীদমক্তা খোঙফম চেৎনা লৈরি” হায়না শ্রী রাজনাথ সিংহনা ত্বীৎ তৌখি।
ঙাকশেল মন্ত্রীনা এ.আই.এফ.না খুদোংচাদবা কয়া থেংনরবসু লৈবাক্কী নোঙথক অসিবু মতম পুম্বদা ঙাক শেন্দুনা লৈগনি হায়বগী থাজবা লৈ হায়বা ৱাফম ফোঙদোকখি। “নখোয়না মতম পুম্বদা মাই পাকপা ওইসনু”।