Ministry of Defence
Precautionary Landing by Advanced Light Helicopter of Indian Air Force
08 OCT 2020 4:07PM by PIB Delhi
An Advanced Light Helicopter of Indian Air Force was airborne from Air Force Station, Sarsawa on a routine training mission. Approximately 30 NM out of Sarsawa, the helicopter developed a technical snag and carried out precautionary landing South of the airfield. The actions taken by the pilots were prompt and correct. No damage to any property has been reported. Recovery team was launched immediately from Air Force Station, Sarsawa.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সকী এদভান্স লাইৎ হেলিকোপ্তরনা প্রিকোস্নরী লেন্দিং তৌখিবা
08 OCT 2020 4:07PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সকী এদভান্স লাইৎ হেলিকোপ্তর অমা এয়র ফোর্স স্তেসন, সর্সাৱাদগী রুতিন ত্রেনিং সেসন ওইনা নোংথক্তা পাইরকখি। সর্সাৱাদগী চাউরাক্না এন.এম. ৩০মুক পাইথোক্লক্লবা মতুংদা হেলিকোপ্তর অদু তেক্নিকেলগী ওইবা খুদোংচাদবা অমা য়াওরকপদগী এয়রফীল্দ অদুগী খা থংবা মাইকৈদা প্রিকোস্নরী লেন্দিং তৌখি। পাইলোৎশিংনা লৌখৎখিবা থৌওংশিং অদু য়াম্না শিংথানিংঙাই ওই অমসুং চুম্মি। পোৎ-চৈ অমত্তা অমাং অতা থোকখিবগী পাউ লোইতে। রিকোবরী তীম অমা এয়র ফোর্স স্তেসন, সর্সাৱাদগী খুদক্তা থাখি।