Ministry of Road Transport & Highways
2921 km roads constructed under Bharatmala Pariyojana; 322 projects of 12,413 km awarded
11 OCT 2020 9:39AM by PIB Delhi
A total of 322 projects in a length of 12,413 Km have been awarded under Bharatmala Pariyojana till August, 2020. Further, 2921 Km has been constructed under the Project till the same date.
The Ministry of Road Transport and Highways has taken up detailed review of NHs network and has given overall investment approval for Bharatmala Pariyojana Phase I Scheme for development of about 34,800 km (including 10,000 Km residual NHDP stretches) at an estimated outlay of Rs 5,35,000 Crore.
Bharatmala Pariyojana is an umbrella program for the highways sector that focuses on optimizing efficiency of freight and passenger movement across the country by bridging critical infrastructure gaps through effective interventions like development of Economic Corridors, Inter Corridors and Feeder Routes, National Corridor Efficiency Improvement, Border and International connectivity roads, Coastal and Port connectivity roads and Green-field expressways.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
ভারতমলা পরিয়োজনাগী মখাদা কি.মি. ২৯২১গী লম্বী শেমখ্রে; কি.মি ১২,৪১৩গী প্রোজেক্ত ৩২২ পীথখ্রে
11 OCT 2020 9:39AM by PIB Imphal
ওগস্ত ২০২০ ফাওবদা ভারতমলা পরিয়োজনাগী মখাদা কি.মি. ১২,৪১৩ শাংবা অপুনবা প্রোজেক্ত ৩২২ পীথখ্রে। ঙসি ফাওবদা, মখা তানা প্রোজেক্ত অসিগী মখাদা কি.মি. ২৯২১গী লম্বী শেমখ্রে।
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱেজকী মন্ত্রালয়না এন.ঐচ. নেৎৱার্কশিং কুপ্না য়েংশিনখ্রে অমসুং লুপা করোর ৫,৩৫,০০০গী অপুনবা শেনফম অমা চংগদবা চাউরাক্না কি.মি. ৩৪,৮০০ (কি.মি. ১০,০০০ রিসিদ্যুল এন.ঐচ.দি.পি. স্ত্রেচশিং) শেমগৎনবা ভারতমালা পরিয়োজনা ফেজ I স্কিমগী অপুনবা ইনবেস্তমেন্তকী অয়াবা পীখ্রে।
ভারতমালা পরিয়োজনা অসি হায়ৱেজ সেক্তরগী অমব্রেলা প্রোগ্রাম অমনি মসিনা ইকনোমিক কোরিদোরশিং, ইন্তর কোরিদোরশিং অমসুং ফীদর রুৎশিং, নেস্নেল কোরিদোর, ঙমখৈ অমসুং ইন্তরনেস্নেলগী ওইবা লম্বী থোংশিং, সমুদ্র মপাল অমসুং হী থাংফমগী ওইবা লম্বী থোং অমসুং গ্রীন-ফিল্দ এক্সপ্রেসৱেশিং শেমগৎপগী কান্নরবা খোঙথাংশিং লৌখৎপগী খুত্থাংদা মরু ওইবা ইনফ্রাস্ত্রকচরগী অৱাৎপা অসি মেনশিন্দুনা লৈবাক শিনবা থুংনা ফ্রাইৎ অমসুং পেসেঞ্জর চত্থোক-চৎশিন তৌবা হেনগৎহন্নবা মীৎয়েং থম্লি।