Vice President's Secretariat
Vice President tests negative for COVID-19, expected to resume normal activities soon
12 OCT 2020 4:57PM by PIB Delhi
The Vice President, Shri M Venkaiah Naidu has tested negative for COVID-19 today. He has been under home-quarantine after he was diagnosed with COVID-19 on 29th September, 2020.
As per today’s RT-PCR test conducted by a medical team from AIIMS, both the Vice President and his wife, Smt. Usha Naidu have tested negative for COVID-19.
Shri Naidu is in good health and is expected to resume normal activities soon as per doctors' advice. He thanked all those who prayed for his well-being.

উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী উপ-রাস্ত্রপতী কোবিদ-১৯ তেস্ত নেগেতীব ওইরে, অথুবা মতমদা মহৌশাগী থবক্তা হঞ্জিল্লগনি
12 OCT 2020 4:57PM by PIB Imphal
উপ-রাস্ত্রপতী শ্রী এম. ভেঙ্কায়া নাইদু ঙসি কোবিদ-১৯ তেস্ততা নেগেতীব ওইরে। মহাক অসি ২০২০গা সেপ্তেম্বর ২৯দগী কোবিদ-১৯ লায়েংদুনা য়ুম্দা ক্বারিন্তাইন তৌদুনা লৈরকখিবনি।
ঙসি এম.আই.আই.এম.এস.তা মেদিকেল তীম অমনা লৌখিবা আর.তি.-পি.সি.আর. তেস্ততা উপ-রাস্ত্রপতী অমসুং মহাক্কী লোয়নবী শ্রীমতি উশা নাইদু মখোয় অনিমক কোবিদ-১৯ নেগেতীব ওইখি।
শ্রী নাইদু মশা-মউ ফনা লৈরি অমসুং দোক্তরগী পাউতাক মতুং ইন্না মহৌশাগী থবক্তা য়াম্না থুনা হঞ্জিল্লগনি। মহাক্না মহাক্কী য়াইফনবগীদমক থৌনিখিবা পুম্বদা থাগৎপা ফোংদোকখি।