Ministry of Home Affairs
Union Home Minister, Shri Amit Shah Expressed his Gratitude to the Prime Minister Shri Narendra Modi on Two Cabinet Decisions
The Special Package of Rs. 520crore Under Deen Dayal Antyodaya Rashtriya Ajeevika Mission for Jammu & Kashmirand Ladakhwill Give a Huge Boost to the Economy and Empower Over 10 lakh Women in Rural Areas
“A Landmark Day in the Indian Education Sector! Modi Cabinet has Approved the Implementation of The 'Strengthening Teaching-Learning and Results for States (Stars) Project' Worth Rs. 5,718 Crore”
“Breaking the Orthodox Barriers, PM Modi’s Government’s stars Project Will Be Based on Learning with Understanding and will Help Improve Quality Of Education”
14 OCT 2020 8:18PM by PIB Delhi
Union Home Minister, Shri Amit Shah in a series of tweets expressed his gratitude to the Prime Minister Shri Narendra Modi on two Cabinet decisions taken today.
Shri Amit Shah said the special package of Rs. 520crore under the Deen Dayal Antyodaya Rashtriya Ajeevika Mission for Jammu & Kashmirand Ladakh will give a huge boost to the economy and empower over 10lakh women in rural areas by giving them livelihood and making them self-reliant.
The Union Home Minister said the STARS project is“A landmark day in the Indian education sector! The Modi cabinet has approved the implementation of the 'Strengthening Teaching-Learning and Results for States (STARS) project' worth Rs. 5,718 crore. Aligned with the objectives of NEP, it will focus on Quality Based Learning Outcomes.
Shri Amit Shad added that “Breaking the orthodox barriers, Prime Minister Modi’s government’s STARS project will be based on learning with understanding. It will help in improving the quality of education by providing capacity building exercises for the teachers and focusing on monitoring of the school education system.”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিত সাহনা মন্ত্রী মন্দলগী ৱারেপ অনিগী মতাঙদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
দীন দয়াল অন্তয়োদয়া রাস্ত্রিয় অজীবিকা মিসনগী মখাদা জম্মু অমসুং কাস্মির অমদি লদাখকীদমক লুপা করোর ৫২০গী অখন্নবা পেকেজ অসিনা খুঙ্গঙগী লমদা লৈবা নুপী লাখ ১০ হেনববু শেন্মিৎলোন অমসুং মপাঙ্গল কলহনবদা অচৌবা ইনোৎ পীরগনি
“ভারতকী মহৈ মশিংগী লমদা মশক থোকপা নুমিৎ অমনি! মোদী মন্ত্রী মন্দলনা লুপা করোর ৫,৭১৮কী দি ‘স্ত্রেঙথনিং তীচিং-লর্নিং এন্দ রিজল্ত ফোর স্তেত (স্তার্স) প্রোজেক্ত’ পায়খৎনবা অয়াবা পীখ্রে”
“অরিবা পল অসি নমখায়দুনা, পি.এম. মোদীগী লৈঙাক্কী স্তার্স প্রোজেক্ত অসি মমুৎ তানা তমশিনবদা য়ুম্ফম ওইগনি অমদি মহৈ মশিংগী মতিং হেনগৎহনবদা মতেং ওইগনি”
14 OCT 2020 8:18PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিত সাহনা ত্বীত সিরিজ অমদা ঙসি লৌখিবা মন্ত্রী মন্দলগী ৱারেপ অনিগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে‍।
শ্রী অমিত সাহনা হায়খিবদা দীন দয়াল অন্তয়োদয়া রাস্ত্রিয় অজীবিকা মিসনগী মখাদা জম্মু অমসুং কাস্মির অমদি লদাখকীদমক লুপা করোর ৫২০গী অখন্নবা পেকেজ অসিনা খুঙ্গঙগী লমদা লৈবা নুপী লাখ ১০ হেনববু পুন্সি মহিংগী লম্বী পীদুনা অমদি মরোমদোম লেপচবা ঙমহন্দুনা শেন্মিৎলোন অমসুং মপাঙ্গল কলহনবদা অচৌবা ইনোৎ পীরগনি‍।
কেন্দ্রগী গৃ্হ মন্ত্রীনা হায়খিবদা স্তার্স প্রোজেক্ত অসি “ভারতকী মহৈ মশিংগী লমদা মশক থোকপা নুমিৎ অমনি! মোদী মন্ত্রী মন্দলনা লুপা করোর ৫,৭১৮কী দি ‘স্ত্রেঙথনিং তীচিং-লর্নিং এন্দ রিজল্ত ফোর স্তেত (স্তার্স) প্রোজেক্ত’ পায়খৎনবা অয়াবা পীখ্রে‍। এন.ই.পি.গী পান্দমশিংগা চুননা, মসিনা ক্বালিতিদা য়ুম্ফম ওইবা তমশিনবগী ওইরকপা ফীভমদা অহেনবা মীৎয়েঙ থমগনি‍।”
শ্রী অমিত সাহনা মখা তাখিবদা “অরিবা পল অসি নমখায়দুনা, পি.এম. মোদীগী লৈঙাক্কী স্তার্স প্রোজেক্ত অসি মমুৎ তানা তমশিনবদা য়ুম্ফম ওইগনি অমদি মহৈ মশিংগী মতিং হেনগৎহনবদা মতেং ওইগনি‍। মসিনা ওজাশিংগীদমক কেপাসিতী বিল্দিং থৌওংশিং পীদুনা অমদি স্কুলগী মহৈ মশিংগী মওংবু য়েংশিনবদা মীৎয়েঙ থমদুনা মহৈ মশিংগী মতিং ফগৎহনবদা মতেং ওইগনি‍।”