Prime Minister's Office
PM greets NSG personnel on their Raising Day
16 OCT 2020 10:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted NSG Black Cats personnel and their families on NSG's Raising Day.
"On their Raising Day, greetings to NSG Black Cats personnel and their families. NSG plays a crucial role in India’s security apparatus. It has been associated with utmost courage and professionalism. India is proud of NSG’s efforts to keep India safe and secure", the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এনএছজিৰ প্রতিষ্ঠা দিৱসত জোৱানসকলক প্রধানমন্ত্রীৰ শুভেচ্ছা
16 OCT 2020 10:19AM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদী এনএছজিৰ প্রতিষ্ঠা দিবসে বাহিনীৰ ব্লেক কেট সদস্য আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়ালবর্গক শুভেচ্ছা জনাইছে।
এক শুভচ্ছাবার্তাত প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, “এনএছজিৰ প্রতিষ্ঠা দিৱসত বাহিনীটোৰ ব্লেক কেট সদস্য আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়ালবর্গক শুভেচ্ছা জনাইছো। ভাৰতৰ নিৰাপত্তা ব্যৱস্থাত এনএছজিয়ে গুৰুত্বপূর্ণ ভূমিকা পালন কৰে। বাহিনীটোৱে সাহসিকতা আৰু অতি পেশাদাৰীত্বৰ পৰিচয় দি আহিছে। ভাৰতক সুৰক্ষিত আৰু নিৰাপদে ৰখাৰ বাবে এনএছজিৰ প্রয়াসক লৈ দেশবাসীয়ে গৌৰৱবোধ কৰে। “