Prime Minister's Office
Prime Minister inaugurates dynamic lighting of the Sardar Sarovar Dam
Unveils website of Statue of Unity in all the UN Official Languages
Unveils Kevadia Mobile App
Inaugurates & Visits Unity Glow Garden
30 OCT 2020 8:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi inaugurated dynamic lighting for the Sardar Sarovar Dam. He unveiled the website of Statue of Unity in all the UN official languages and launched the Kevadia App, at the Unity Glow Garden. He inaugurated and visited the Cactus Garden.
Dynamic Lighting for the Sardar Sarovar Dam
Unity Glow Garden
It is an unique theme park spread over an area of 3.61 acre. It has an glimmering array of installations, figures and optical illusionsPM to welcome all tourists to experience the joy of night tourism.
Cactus Garden
It is a grand architectural greenhouse with 450 national and international species from 17 countries. It has around 6 lakh plants including 1.9 lakh cactus plants in an area spread over 25 acre.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সরদার সরোবর দামগী দাইনমিক লাইতিং হৌদোকখ্রে
স্তেচু ওফ য়ুনিতীগী ৱেবসাইৎ য়ু.এন.গী ওফিসিএল লোন পুম্নমক্তা হাংদোকখ্রে
কেবরিয়াদা মোবাইল এপ লোঞ্চ তৌখ্রে
য়ুনিতী গ্লো গার্দেন শঙ্গাখ্রে অমসুং য়েংবা চৎখ্রে
30 OCT 2020 8:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সরদার সরোবর দামগী দাইনমিক লাইতিং হৌদোকখ্রে। মহাক্না স্তেচু ওফ য়ুনিতীগী ৱেবসাইৎ য়ু.এন.গী ওফিসিএল লোন পুম্নমক্তা হাংদোকখি অমসুং য়ুনিতী গ্লো গার্দেন্দা কেবরিয়া এপ হৌদোকখি। মহাক্না কেক্তস গার্দেন শঙ্গাখি অমসুং মফমদুদা চৎখি।
সরদার সরোবর দামগী দাইনমিক লাইতিং
য়ুনিতী গ্লো গার্দেন
মসি একর ৩.৬১ পাক-চাউবা তোপ তোপ্পা পার্ক অমনি। অহিংগী মতমদা লমকোইবা লাকপদা নুংঙাইবা পোকহন্নবগীদমক, অরাকপা লমকোইবা পুম্নমকপু তরাম্না ওক্নবগীদমক মসিদা তগুপ-তরেং ঙালহনবা, শক্তমশিং অমদি পি.এম.গী ওপ্তিকেল ইলুজনশিং য়াওরি।
কেক্তস গার্দেন
মসিদা লৈবাক ১৭তগী জাতিগী অমদি আন্তর্জাতিগী ওইবা অচৌবা আর্কিতেকচুএল গ্রীনহাউস ৪৫০ লৈ। একর ২৫ পাক-চাউবা মফম অসিদা কেক্তস পাম্বী লাখ ১.৯ য়াওনা পাম্বা লাখ ৬ হৌরি।